Eşimin kk ile imtihanı

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
Slm kızlar..burdan bazen yorumları okuyorum özellikle eş yardımı ile açılan konularda baziları çalışmıyorum eşim yemek yapiyor haftasonları evi süpürüyor falan diyorlar bende eşime çatıyorum milletin kocaları bak neler yapıyor diye hani eşim de çok odun değildir geç saatte işten gelir bebeğim var ilgilenir hani evde olduğunda yardimci olur tabi süpürme falan yapmaz ayy ne bileyim burdan okuyunca adama çatiyorum...

Bende aynı

ee çatma o zaman

Ay valla ben de öküz kocaları okuyup Halime şükrediyorum

Devam.Ye adamı bıktır. Yaptığını da yapmaz olsun.

Sonra ben bu adamla ne yapıcam diye konu aç.

Bize de yaranılmıyor.Yapılanları da takdir etmek, kıymet bilmek lazım ki adam yapsamda bir yapmasamda

noktasına gelmesin.

Herkes aynı olmaz. Sizin hic mi eksiginiz yok? Eşin seni bak milletin esleri neler yapiyor diyip kıyaslasa, biseylere zorlasa iyi mi olur? Diceksen bile onun esine bak, sunun esine bak şeklinde söylemeyin bu yaptıgınız yanlış. Evlenmeden önce bakacaktın onlara...

Ben kıskanç kadınları okuyup eşime haline şükret diyorum

Hayat müşterek vs de Adam tüm gün dışarıda ve kadın da evde ise adam ev işi yapmasın bir zahmet

Bebek küçük ise istisna olabilir ya da hasta isen yemek yapması gerekebilir ama ben grip oldum evi süpür bana garip gelir

Yani dışarıda çalışmıyorsa ve hasta ise o ev birkaç gün süpürülmezse de olur

Arkadaşlarım var eşleri tüm gün çalışıyor onların boş günü var

Boş günde temizlik yapmayıp hafta sonu Adam varken yapıyorlar sonra da gezmeye Zaman yok diyorlar yani haftada 3 gün evdeler ama temizlik pazar evde eşleri olduğu Zaman

Ya da Adam 5 te geliyor boş günü ama yemek yok diyor o saatten sonra kadın yapıyor Ada'm da yoruldun vs deyip bulaşık topluyor vs vs

Evet hayat müşterek ama teraziye bakmak lazım

Tüm gün evde isem ve hasta değilsem günlük işleri dışarıda çalışandan beklemem

Ben çalışıyorum işleri paylaşırız vs ama Bebek bakarken evde olduğumda hiç eşime ev süpürtmek aklıma gelmedi mesela en fazla bebeğe bak derdim

Biriyle kıyaslanınca da insanın içinden gelse yapacağı varsa bile yapmaz aslında.
Yardım ettiği kadarı neyse onu çok övseniz daha çok işe yarar aslında.
Ne bileyim ben çabuk gaza gelirim mesela ay şunu sen çok güzel yapıyorsun diye takdir edilirsem daha özene bezene yaparım ama kıyaslanırsam yapmam asla.
Erkek için de aynısı geçerli o da insan neticede. Kıyaslanmak dırdır etmek yerine ya şunu ne güzel yapıyorsun ben senin kadar yapamıyorum deseniz daha işe yarar belki de.

Bence ses çıkarmamak en iyisi elinde olana şükretmek gerekiyor.

Hah işte benim yöntemim bu.

E hayat öyle müşterek olmuş olmuyor mu?
Benim babaannem bile çok yaşlanana kadar yemek yapmaya devam etti, artık sen iş yapma yorma kendini derdik, hepiniz bir işin ucundan tutuyorsunuz benim ne ayrıcalığım var derdi, yaşlandı gerçi artık, gönül hala yapmak istiyor da vücut izin vermiyor.

Hımm akıllıca da nasıl yapacam onu...:)

Hah işte benim yöntemim bu.

Benim de
Ama amacım iş kilitlemek değil gerçekten teşvik etmek :)
Mesela adam bulaşık makinesine benden daha çok şey sığdırıyor gerçekten. Takdir ede ede onun görevi oldu, ben sudan geçiriyorum ona veriyorum hop o da koyuyor makineye hem daha tasarruflu oluyor çok şey sığdırdığı için hem benim işim hafifliyor valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…