Bende aynıSlm kızlar..burdan bazen yorumları okuyorum özellikle eş yardımı ile açılan konularda baziları çalışmıyorum eşim yemek yapiyor haftasonları evi süpürüyor falan diyorlar bende eşime çatıyorum milletin kocaları bak neler yapıyor diye hani eşim de çok odun değildir geç saatte işten gelir bebeğim var ilgilenir hani evde olduğunda yardimci olur tabi süpürme falan yapmaz ayy ne bileyim burdan okuyunca adama çatiyorum...
Slm kızlar..burdan bazen yorumları okuyorum özellikle eş yardımı ile açılan konularda baziları çalışmıyorum eşim yemek yapiyor haftasonları evi süpürüyor falan diyorlar bende eşime çatıyorum milletin kocaları bak neler yapıyor diye hani eşim de çok odun değildir geç saatte işten gelir bebeğim var ilgilenir hani evde olduğunda yardimci olur tabi süpürme falan yapmaz ayy ne bileyim burdan okuyunca adama çatiyorum...
Ay valla ben de öküz kocaları okuyup Halime şükrediyorumSlm kızlar..burdan bazen yorumları okuyorum özellikle eş yardımı ile açılan konularda baziları çalışmıyorum eşim yemek yapiyor haftasonları evi süpürüyor falan diyorlar bende eşime çatıyorum milletin kocaları bak neler yapıyor diye hani eşim de çok odun değildir geç saatte işten gelir bebeğim var ilgilenir hani evde olduğunda yardimci olur tabi süpürme falan yapmaz ayy ne bileyim burdan okuyunca adama çatiyorum...
Hı işte bende ordan bakmak istiyorum ama en fazla konuyu okuduğum an oluyor..Ay valla ben de öküz kocaları okuyup Halime şükrediyorum
Hah işte benim yöntemim bu.Biriyle kıyaslanınca da insanın içinden gelse yapacağı varsa bile yapmaz aslında.
Yardım ettiği kadarı neyse onu çok övseniz daha çok işe yarar aslında.
Ne bileyim ben çabuk gaza gelirim mesela ay şunu sen çok güzel yapıyorsun diye takdir edilirsem daha özene bezene yaparım ama kıyaslanırsam yapmam asla.
Erkek için de aynısı geçerli o da insan neticede. Kıyaslanmak dırdır etmek yerine ya şunu ne güzel yapıyorsun ben senin kadar yapamıyorum deseniz daha işe yarar belki de.
Ben kıskanç kadınları okuyup eşime haline şükret diyorum
Hayat müşterek vs de Adam tüm gün dışarıda ve kadın da evde ise adam ev işi yapmasın bir zahmet
Bebek küçük ise istisna olabilir ya da hasta isen yemek yapması gerekebilir ama ben grip oldum evi süpür bana garip gelir
Yani dışarıda çalışmıyorsa ve hasta ise o ev birkaç gün süpürülmezse de olur
Arkadaşlarım var eşleri tüm gün çalışıyor onların boş günü var
Boş günde temizlik yapmayıp hafta sonu Adam varken yapıyorlar sonra da gezmeye Zaman yok diyorlar yani haftada 3 gün evdeler ama temizlik pazar evde eşleri olduğu Zaman
Ya da Adam 5 te geliyor boş günü ama yemek yok diyor o saatten sonra kadın yapıyor Ada'm da yoruldun vs deyip bulaşık topluyor vs vs
Evet hayat müşterek ama teraziye bakmak lazım
Tüm gün evde isem ve hasta değilsem günlük işleri dışarıda çalışandan beklemem
Ben çalışıyorum işleri paylaşırız vs ama Bebek bakarken evde olduğumda hiç eşime ev süpürtmek aklıma gelmedi mesela en fazla bebeğe bak derdim
Hımm akıllıca da nasıl yapacam onu...:)Yalniz ben bunu eşime asla belli etmem konu sahibi. Yani eşim şimdiye dek bir kez olsun "bak elamin kocaları neler yapıyor"tarzında bir söz duymadi benden.
Ben gizli gizli eşimi yönlendiriyorum çaktırmadan.tavsiye ederim.)
Hah işte benim yöntemim bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?