• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kk ile imtihanı

Valla ben buradaki yazıları, yorumları okuyunca eşimin kıymetini anlıyorum. Benim için çok iyi moral deposu oluyor burası. :)

ben esim de keske ev temizlese yemek yapsa demiyorum hic imrendigim seyler degil bunlar acıkcası onları ben yaparım zaten adam 10 da eve geliyor ustelik anlamaz ama evde yaptıgım yemege temizlige tesekkur etmesini bilir saygı duyar yapıcan tabi gorevin demez onemli olan bunlar bence yoksa adamın eline supurge veririm supurur yemek yapar ama hayatı bana zindan eder ay napıyım oyle kocayı

baskasinin hayatiyla kendi hayatinizi, baskasinin esiyle kendi esinizi,baskasinin cocuguyla kendi cocugunuzu kiyaslarsaniz ,hic bir zaman mutlu olamazsiniz!

Benim esim inat bi adamdir. Icinde olmasa asla yapmazdi. Ama tuvalet banyo konusunda sağlığı bahane edebilirsiniz. Çamaşır suyunu uzun sure soluyunca başım dönüyor mesela benim. Hafta sonuna denk getirince sen bırak yaparım ben diyor esim.

Sen çok etkileniyormuşsun.Bencede hiç elini sürme.Eşin yapsın.

Psikolojik mi bilmiyorum. Basimda bi ağırlık oluyor dönüyor nefes alisim yavaşlıyor falan.

Zannetmem.Fiziksel bir açıklaması vardır.

Bende de kapalı ortamdaysam ve çamaşır suyunun miktarını kaçırmışsam boğulacak gibi oluyordum nefes alamıyordum kendimi hemen dışarıya atıyordum.Şimdi o kadar abartmıyorum.

Canımızdan önemli değil ya.Fazla haşır neşir olmamak lazım.

Çalışıyorum canmm bi de çocuğum var onla ilgileniyorum senin gibi bi işi kırk saatte yapmiyorum her şeye yetişiyorum rahat ol sen o ufacık beynini de bunlara yorma lazım olur arada...
İdrardan mı yaptınız karakter tahlilini?

İşsizlikten kastım aktif çalışma hayatı değil boşluk işte, sıkıntı. Keşke herşey gramaj ile olsaydı.

Ben de okudukça Allah'ım bana nasıl biri denk gelecek acaba? diyorum :) Dikkat etmem lazım diyorum. Her işi kadın yapsın isteyen bunu görev olarak gören erkeklere uyuz oluyorum çünkü, ya evlenmeden anlayamazsam diye düşünüyorum. (görev olarak görenden muhtemelen soğurum) Kıyaslayarak olmasa da sarasım gelir benim de biliyorum... Ben alttan verilen gazları pek sevmem karşımdaki insana açık açık söyleyince düşünsün anlasın isterim genelde... (Not: "açık açık söylemek" sözü kıyas anlamında değildir.)
Yine tecrübe edince göreceğim sanırım.

İdrardan mı yaptınız karakter tahlilini?

İşsizlikten kastım aktif çalışma hayatı değil boşluk işte, sıkıntı. Keşke herşey gramaj ile olsaydı.
Onu anladım canım keşke senin de anlama kabiliyetin biraz olsaydi..sıkıntidan yazmadmm dedim yani hem çalışiyorum hem çocuğum var ona bakıyorum sıkılmaya vaktim olmuyor...senin bayağı varmış ki saçma sapan yorumlar yapıyorsun..

Bende burda hanzo kocaları okudukça halime şükrediyorum kerkes bir değil olamaz da zaten

Slm kızlar..burdan bazen yorumları okuyorum özellikle eş yardımı ile açılan konularda baziları çalışmıyorum eşim yemek yapiyor haftasonları evi süpürüyor falan diyorlar bende eşime çatıyorum milletin kocaları bak neler yapıyor diye hani eşim de çok odun değildir geç saatte işten gelir bebeğim var ilgilenir hani evde olduğunda yardimci olur tabi süpürme falan yapmaz ayy ne bileyim burdan okuyunca adama çatiyorum...
allah aşkına catacak bişe mi bulamadın :) herkesin yaşamı hayatı kişiliği farklı niye kocandan çıkartıyosun ki acısını:) bnm kocamda yapmaz etmez ama onun için kavga çıkartı nie böylesm demiyorum. bnm şansıma da böyle bi odun düştü ama ben yontuyorum. bnmde etrafımda anlattığn gbi karısını yasatan adam çok vara ama bi gün kalkıp o bu şöyle diye dert edinmedimç elimizdekiyle mutlu olmazsak elimizdekinden de oluruz yawrum

allah aşkına catacak bişe mi bulamadın :) herkesin yaşamı hayatı kişiliği farklı niye kocandan çıkartıyosun ki acısını:) bnm kocamda yapmaz etmez ama onun için kavga çıkartı nie böylesm demiyorum. bnm şansıma da böyle bi odun düştü ama ben yontuyorum. bnmde etrafımda anlattığn gbi karısını yasatan adam çok vara ama bi gün kalkıp o bu şöyle diye dert edinmedimç elimizdekiyle mutlu olmazsak elimizdekinden de oluruz yawrum
Doğru söylüyorsun yavrum..

Yanlış anlamayın ama eşiniz işten geliyor çalışıyor evde de bu şekilde sizin bunaltmanız doğru değil Tabi ki de yardım beklemeniz normal ama sanıyorum ki isteme tarzınız yanlış Yapmasa bile başkalarıyla kıyaslamayın siz de çalışıyorsanız beklemeniz normal empati yapmasını isteyin yorulduğunuzu her şeye yetemediğinizi anlatın anlayışlı olun

Benim esimde hiic yardim etmez.Ama ben de arasal konularla,dis islerle (her turlu),bazense alisverisle hiiiiic ilgilenmem.

Onu anladım canım keşke senin de anlama kabiliyetin biraz olsaydi..sıkıntidan yazmadmm dedim yani hem çalışiyorum hem çocuğum var ona bakıyorum sıkılmaya vaktim olmuyor...senin bayağı varmış ki saçma sapan yorumlar yapıyorsun..
Offf seviye -1500

Back
X