- 27 Ekim 2011
- 2.496
- 31
- 158
İyi akşamlar arkadaşlar. Benim bi derdim var ama adını bilmiyorum.. Eşimin dükkan komşuları var ve 3 kız. Eşimin onlarla kesinlikle konuşmasını istemiyorum. Çok net yani hiç bi şekilde konuşmayacaksın selam bile vermeyeceksin diye kural koydum. Bunun sebebi nedir bilmiyorum ama nefret ediyorum sinir oluyorum onlara. o kadar etkileniyorum ki rüyalarıma bile giriyo. Eşimin bişey yapacağından değil aslında ama o kızlardan birisinin resmen eşimden hoşlandığını düşünüyorum. Onun yüzünden kaç kez kavga ettik. Bişey oluyor giriyo mesela oraya bende annemlerdeysem denk geliyo görüyorum ( annemlerin eviyle karşılıklı dükkan) bütün sinirlerim tepeme çıkıyor. Az önce mesela kızlar kapattı dükkanı O bir tanesi işte eşimin dükkanının önünden geçerken Resmen bakıyor gördüm yani. Her zamanda öyle öküz gibi bakıyor. Bende annemi sıkıştırdım az önce sen görüyomusun oraya giriyomu diye sordum. Geçenlerde işte dükkanı açarken kepengini mi ne açmış. Bu bile çok büyük bişey benim için çok büyük sorun yani. Boş kuruntu mu yapıyorum yada nedir bu yani. Nasıl kurtulabilirm bu iğrenç duygudan yardım edin
(

Son düzenleyen: Moderatör: