Eşimin komşularıı

nur0993

Türkiye Cumhuriyeti <3
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
2.496
31
158
İyi akşamlar arkadaşlar. Benim bi derdim var ama adını bilmiyorum.. Eşimin dükkan komşuları var ve 3 kız. Eşimin onlarla kesinlikle konuşmasını istemiyorum. Çok net yani hiç bi şekilde konuşmayacaksın selam bile vermeyeceksin diye kural koydum. Bunun sebebi nedir bilmiyorum ama nefret ediyorum sinir oluyorum onlara. o kadar etkileniyorum ki rüyalarıma bile giriyo. Eşimin bişey yapacağından değil aslında ama o kızlardan birisinin resmen eşimden hoşlandığını düşünüyorum. Onun yüzünden kaç kez kavga ettik. Bişey oluyor giriyo mesela oraya bende annemlerdeysem denk geliyo görüyorum ( annemlerin eviyle karşılıklı dükkan) bütün sinirlerim tepeme çıkıyor. Az önce mesela kızlar kapattı dükkanı O bir tanesi işte eşimin dükkanının önünden geçerken Resmen bakıyor gördüm yani. Her zamanda öyle öküz gibi bakıyor. Bende annemi sıkıştırdım az önce sen görüyomusun oraya giriyomu diye sordum. Geçenlerde işte dükkanı açarken kepengini mi ne açmış. Bu bile çok büyük bişey benim için çok büyük sorun yani. Boş kuruntu mu yapıyorum yada nedir bu yani. Nasıl kurtulabilirm bu iğrenç duygudan yardım edin :((

Son düzenleyen: Moderatör:
sen üstüne gittikçe adamın aklında yoksada sokarsın mazallah..adını anma onların umursama bence.kocanlada bu yüzden kötü olma..

ben de senin yerinde olsam aynı şeyleri hissederdim eminim ama eşine güveniyorsan sorun olmamalı bence.. peki eşin ne diyo bu duruma.. onun seni rahatlatması lazım, sen de kendini fazla üzme derim ben.. umarım korktuğun gibi olmaz, canım.. eşinle de mutluluklar dilerim..

sen üstüne gittikçe adamın aklında yoksada sokarsın mazallah..adını anma onların umursama bence.kocanlada bu yüzden kötü olma..

Yaa aslında bende öyle düşünüyorum çok üstüne gtmeym diyorum ama ben durup dururken kavga çkarmıyorum onlarla alakalı. Sadece oraya girdiği zaman yada onlardn biriyle muhattap olduğu zaman kavga ediyoruzz

Yasaklar, kurallar, üstelemeler, takip etmeler büyük çoğunlukla olumsuz sonuç doğurur..

Öncelikle eşinize bu konuyu açmaktan, sıkıntınızı çok belli etmekten vazgeçmelisiniz.

ben de çok rahatsız olurum hatta deliririm herhalde ama adama yasak falan koyma. ne o öyle konuşmayacaksın falan.
eşine de kıskanıyorum seni elimde değil de tatlı tatlı. kapris falan yapma kural da koyma.
içinde varsa yaramazlık yapacak olan hertürlü yapar.
engel olmamıza imkan yok malesef. onun vicdanına kalmış.

Yasaklar, kurallar, üstelemeler, takip etmeler büyük çoğunlukla olumsuz sonuç doğurur..

Öncelikle eşinize bu konuyu açmaktan, sıkıntınızı çok belli etmekten vazgeçmelisiniz.

Öylemi olmalı :/ mesela ben akşam için kendimi biliyorum bıçak gibi.. Bu kepeng açmaya yardım etme yani onlarla muhattap olma olayını yeni öğreniyorum.

eyvaaahh.. kıyamet kopacak gibi.
kızlar kepeng açmak için yardım istedi ise adam ne yapmalıydı onu bi düşün.
hayır karım kızıyor mu demeli.
kafasını çevirip duymamazlıktan mı gelmeli.
yani ortada fol yok yumurta yok olay çıkarma.
haklısın biliyorum ama yapacak bişey yok.
sen kötü olacaksın o kız da masum kalacak eşinin gözünde, bu daha mı iyi.
ne zamandır komşu bunlar. yeni mi.
bekle bakalım nasıl bir komşuluk ilişkisi çıkacak karşına.
belki eşin bir süre sonra kendiliğinden rahatsız olacak bişeylerden.
sen çıkma ortaya hemen şey gibi

İş eşinde bitiyor ahlaklı biri ise o bayanlara bacı gözüyle bakar değilse kendi mutluluğunu kendi eliyle yıkar ,senin polis gibi takip etsen ne yazar ,yaşı yerinde adam?!

eyvaaahh.. kıyamet kopacak gibi.
kızlar kepeng açmak için yardım istedi ise adam ne yapmalıydı onu bi düşün.
hayır karım kızıyor mu demeli.
kafasını çevirip duymamazlıktan mı gelmeli.
yani ortada fol yok yumurta yok olay çıkarma.
haklısın biliyorum ama yapacak bişey yok.
sen kötü olacaksın o kız da masum kalacak eşinin gözünde, bu daha mı iyi.
ne zamandır komşu bunlar. yeni mi.
bekle bakalım nasıl bir komşuluk ilişkisi çıkacak karşına.
belki eşin bir süre sonra kendiliğinden rahatsız olacak bişeylerden.
sen çıkma ortaya hemen şey gibi

Fatih ben varken mesela onlara bakmıyor bile selam vermiyo konuşmuyor Onlar ne yüzle yardım istiyorlar ki eşim kuaför 4 tane elemanı var onlardan biride olablirdi ? 3 yıldır komşular biri yeni girdi. O da ayrı bi olay. Benimde çalıştığım yerle komşularım var bi sürü mühendis var genç ama ben hanginin adını biliyorum yada onların hangisi adımı biliyo. Veya ben tanımadğım birine nasıl günaydn bilmem kim diyebilirm. Eşim o kızın adını biliyo nerden biliyo?

Back
X