- 30 Ocak 2017
- 1.578
- 2.211
- 133
- 40
- Konu Sahibi Vazelin005
-
Çok hızlısınız, şaşırdım valla. Korkusu şu onu eve bağlıyacağım, avcumun içine almaya çalışıyorum gibi korkularıEşinizin korkuları nerde
Çok hızlısınız, şaşırdım valla. Korkusu şu onu eve bağlıyacağım, avcumun içine almaya çalışıyorum gibi korkuları
konyla alakali değil ama senin profil resimlerine bayılıyorumBu korku degil ki
Eşiniz sorumsuzluga alışmış
İstiyor ki düzeni bozulmasın.
Teşekkürler :)konyla alakali değil ama senin profil resimlerine bayılıyorum
Evet çok haklısınız eşim zor bir karakterdir her zaman baskın olan taraf o. Son sıralar da verdiğim cevaplardan çok rahatsız oluyor, bir şey söylediği zaman hiç cevap vermememi, susmamı istiyor. Cevap verdiğim zaman "bu hallerini hiç sevmiyorum, gıcık oluyorum" gibi şeyler söylüyor.Hayy allahh adamın başka derdimi yok sizin söyledikleriniz gayet normal olması ve yapması gereken şeyler zaten bunlar ama zor bir kararkter eşiniz allah yardımcınız olsun
Evet çok haklısınız eşim zor bir karakterdir her zaman baskın olan taraf o. Son sıralar da verdiğim cevaplardan çok rahatsız oluyor, bir şey söylediği zaman hiç cevap vermememi, susmamı istiyor. Cevap verdiğim zaman "bu hallerini hiç sevmiyorum, gıcık oluyorum" gibi şeyler söylüyor.
Aynen öyle yapıyorum ama bana gıcık oluyor diye de üzülmüyor değilim. Beyefendi kendine güveni olan, her şeye cevap veren kadınları sevmiyorAdam daki rahatlığa bak
Evett sizi bastırmaya çalışıyor size hükmetmek istiyor izin vermeyin siz onun kölesi değilsiniz tabikide sizinde söz hakkınız olucak yeri geldiğinde eleşririceksiniz sizde ona söyleyin bende senin bu hallerine çokkk gıcık oluyorum diye ,hatta tepkinizi koyun bu şekilde olmayacağını anlasın beyefendiii.
Evet ben de öyle diyorum, kaç senelik evliyiz, anlamadın mı hâlâ benim nasıl biri olduğumu ama hep susayım arayıp sormayayım kendi nasıl isterse öyle olsun istiyor. Sussam olmuyor, konuşsam olmazKorkmuyor ki baglayamatacağınızı biliyor,önyargılı davranıyor.
Evet kızlar eşimin çok garip korkuları var, kısaca anlatmaya çalışacağım. Eşim dışarda iken eve ne zaman geleceğini haber vermiyor, eve gelince düzgünce söylüyorum, bi mesaj atıp "canım ben şu saatte geleceğim, merak etme “demek ne kadar zor olabilir diye, hemen tepki gösteriyor" sen beni emrin altına almak istiyorsun, beni avcunun içine almak istiyorsun "Ya da şöyle oluyor iki tane çocuğumuz var dışarda çok vakit geçiriyor, biraz çocuklarla ilgilen dediğimde" sabah, akşam dizinin dibinden ayrılmayım istiyorsun "diye çok sinirleniyor. Eminim ki birileri bunu dolduruyor. Bunu nasıl aşacağım, nasıl bir çözüm yolu bulmalıyım bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?