Eşimin korkuları

Aklınca ipleri sana kaptırmak istemiyor sorumsuz bi yapısı var demekki zor bi karakter Allah yardımcınız olsun

Yo nefes aldırmama gibi bir şey söz konusu olamaz bile

Eşinin korkusu yok, senin üzerinde korku oluşturmaya çalışıyor. Böyle bir gerizekalıyı asla çekmezdim. Hele bi de dolduruşa gelen insanlar en nefret ettiğim. Ben sinirli bir insanım, hayatı boyunca unutmayacağı bir ders verirdim bir daha öyle davranamazdı.

Kendi haline bırakın umursamaz davranın biraz etki tepki meselesi. Nekadar üstüne giderseniz okadar kaçar siz ne kadar kacarsaniz kovalar

Kendi haline bırakın umursamaz davranın biraz etki tepki meselesi. Nekadar üstüne giderseniz okadar kaçar siz ne kadar kacarsaniz kovalar
Aynen bunu da denedim bu sefer de aşırı bir rahatlık sergiledi tam aksine bu durum hoşuna gitti. Ona bağlı olmayı ben de istemiyorum ama çocukların da baba ile vakit geçirmeye hakkı var

Çok hızlısınız, şaşırdım valla. Korkusu şu onu eve bağlıyacağım, avcumun içine almaya çalışıyorum gibi korkuları
Evlilik cüzdanını önüne at ve de ki "Bu seni bana ve eve beni sana ve eve ikimizi çocuklara ve eve bağlar."

Uyuz oluyorum böyle tiplere. Sen evlisin, eşsin ve babasın. Kadın zaten seni bağlamış daha ne uğraşsın? Sadece üç beş şeyi haber vermeni istiyor, o da merak edip de korkmamak için. Bencil adamlar işte..

Aynen katılıyorum size sonuna kadar ama ona göre haber vermek falan kılıbıklık

Vazelin005 esinde olan bu durumun adı korku değil ,baska bir sey argo tabir olacagi izin yazmiyorum ama ,soyledigin seyler evlilikte ciftlerin sorumlulugudur ve olmasi gereken bir seydir neden baski altina alacagini dusunuyor acaba uslubun sert mi oluyor acaba farkinda olmadan

Evet bazen sert olabiliyor, kavga anında bazen sabrım taşıyor

Peki bu durum eşinizde sonradan sonraya oluşan bir durum mu? Yani 2i çocuktan önce eve gelirken haber veren bir adam mıydı? İlk çocuğu ile ilgilenir miydi? Eğer öyleyse son zamanlarda değişen bir arkadaş çevresi falan varsa onlar dolduruyor olabilir. Karşınıza alıp ciddi bir konuşma yapmanız lazım. Yok ama ezelden beri böyle bir adamsa da ne korkudan ne dolduruştan bahsedebiliriz. Karakterine kadar işlemiş bir saçmalık söz konusu ki o zaman da böyle bir adamdan 2 çocuk büyük cesaret.

Yani %80 sonradan oldu diyim, arkadaş çevresinin doldurduğunun farkındayım ama elimden bir şey gelmiyor ciddi konuşmalar da yapıyoruz tabi ama sonu hep kavga ile bitiyor. Çocuklarını inanılmaz seviyor ona bi diyeceğim yok ama ona göre evde çok oturmak ya da gecikeceğini haber vermek gibi şeyler benim yönetimim altına girmek demek

Çok saçma bir düşünce ama. E o zaman ben de evde çok durmayayım çocukları da komşular büyütsün diyin. O zaman da kadın farklı erkek farklı mı diyor? İnanaın bazı şeyler arkadaş dolduruşu ile de bir yere kadar. Bu kadar çarpık bir düşünce kafasında bir yerlerde zaten yoksa başkasının dolduruşu ile girecek bir şey de değil. Sabit fikirli bir adam karşısında ne tavsiyesi verilir bilemiyorum şu anda.

Aynen öyle diyor, kadının görevi bunlar diyor, mecbursun bunları yapmaya falan gibi şeyler söylüyor. Huzursuzluktan nefret ediyorum o yüzden çoğu zaman susuyorum

Aynen öyle diyor, kadının görevi bunlar diyor, mecbursun bunları yapmaya falan gibi şeyler söylüyor. Huzursuzluktan nefret ediyorum o yüzden çoğu zaman susuyorum

Sevdiği saydığı bir büyüğü var mı kulağını çekse. Yani bilemiyorum normalde rest çekin aile terapistine gidin diye tavsiye veririm ama rest çekebilecek durumda mısınız?

Bu korku degil. Kadini evin duzenini saglayan, gomlek utuleyen, yemek yapan, cocuk bakan robot gibi gören zihniyetin bir ürünü. En nefret ettigim, duzelmesine ihtimal vermedigim, isine geldigi gibi davranan bi türün duzelecegine inanmiyorum acikcasi.

Sevdiği saydığı bir büyüğü var mı kulağını çekse. Yani bilemiyorum normalde rest çekin aile terapistine gidin diye tavsiye veririm ama rest çekebilecek durumda mısınız?
Var tabi öyle büyükleri ama onlarda aynı kafada maalesef. Zaten benim en büyük şanssızlığım böyle bir çevresinin olması, çünkü en ufak bir hatasını söylesem bak şöyle bir çevrene gördüklerinin içinde en iyisi benim diyor. Rest çekecek durumda da olsam bazı şeyleri önce düzeltmeye çalışmak istiyorum iki çocuk var sonuçta

Yok zaten rest çekmekten kastım kestirip atın diye değil de düzelmezsen, düzelmek için yardım almazsan diye rest çekmeniz doğrultusunda. Yoksa yanlış bir şey yaptığını düşünmeyen insan tatlı dille yola gelmiyor ki. Ki o yolu da denemişsiniz, tatlı dili de sert dili de denemişsiniz. O yüzden dedim son çare olarak rest diye.

Teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığınız için ama galiba bu adam değişmez

Be
Bence de değişmeyecek ama bir umut yazdım işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…