- 19 Temmuz 2014
- 41
- 2
- 13
- Konu Sahibi krmzglbusra
konuya nereden başlasam bilemedim eşim polis memuru ve yurt dışı görevi geldi 3 ay, ocak 6 sında yemene gidecek bende hamileyim doğumum şubat sonu eşim yanımda olamıycak, memlekete gider hem orada kalırım hemde doğumu yaparım diye düşündüm çünkü yaşadığımız şehire daha bu sene geldik ve acil bişey olsa ilgilenecek kimsem yok önceki kayınvalidemle olan sorunlar yüzünden gitmek istemesemde memlekete gitmeye mecburum diye düşündüm annesiyele konuşmuş herhalde o gelmesin ben gelirim 1.5 ay yanında kalırım sonrada doğuma gideriz demiş bende kabul etmedim dediğim gibi acil bişey olsa ilgilenecek kimse yok. sana bu akılları kim veriyor dedim çünkü dün başka konuşuyordu ocak ayında götürürüm seni buranın hastaneleri iyi değil memlekette olursun orda doğum olur diyen adam bugün başka konuşuyor sonra tartışmaya başladık küfretti bende nasıl iki kadını yalnız bırakıp gidersin dedim kim ilgilenecek benimle şubeden arkadaşlara söylerim ilgilenirler diyo bende nasıl erkeksin falan dedim daha fazla küfretti ağıza alınmayacak şekilde şu an çok sinirliyim biraz dertleşmek istedim ne yapmalıyım bilmiyorum