eşimin küfürleri

krmzglbusra

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2014
41
2
13
konuya nereden başlasam bilemedim eşim polis memuru ve yurt dışı görevi geldi 3 ay, ocak 6 sında yemene gidecek bende hamileyim doğumum şubat sonu eşim yanımda olamıycak, memlekete gider hem orada kalırım hemde doğumu yaparım diye düşündüm çünkü yaşadığımız şehire daha bu sene geldik ve acil bişey olsa ilgilenecek kimsem yok önceki kayınvalidemle olan sorunlar yüzünden gitmek istemesemde memlekete gitmeye mecburum diye düşündüm annesiyele konuşmuş herhalde o gelmesin ben gelirim 1.5 ay yanında kalırım sonrada doğuma gideriz demiş bende kabul etmedim dediğim gibi acil bişey olsa ilgilenecek kimse yok. sana bu akılları kim veriyor dedim çünkü dün başka konuşuyordu ocak ayında götürürüm seni buranın hastaneleri iyi değil memlekette olursun orda doğum olur diyen adam bugün başka konuşuyor sonra tartışmaya başladık küfretti bende nasıl iki kadını yalnız bırakıp gidersin dedim kim ilgilenecek benimle şubeden arkadaşlara söylerim ilgilenirler diyo bende nasıl erkeksin falan dedim daha fazla küfretti ağıza alınmayacak şekilde şu an çok sinirliyim biraz dertleşmek istedim ne yapmalıyım bilmiyorum

sana bu akılları kim veriyor? // fikrin neden değişti?
nasıl erkeksin // şubeden arkadaşların benimle neden ilgilensin ?

kayınvalidem buraya geleceğine ben memlekete gideyim orada daha rahat hissederim falan deseydiniz yine aynı kavga yaşanacak mıydı? Zaten devamlı küfür ediyor mu size? Öyleyse nasıl söylediğinizin bir anlamı yok zaten.

nasıl erkeksiniz sözü ağır olmuş..belki o an ağzından kaçtı sinirlendi haklı olarak o sözünüze.sonuçta yemene keyfinden gitmiyor..orta yol bulunabilirdi kim verdiyse verdi aklı..sizin için mantıklı olan neyse ona karar verin beraber...1ay sonra gidecekmiş güzel vakit geçirin tatlıya bağlayın

Bu adamlar da hicbir şeye gelemiyor mübarek. Tek kalacagim desen izin vermez gideceğim desen yine olay cikar.

Kayinvaliden de yarim akilli herhalde acil bir durum olsa bakmaktan başka ne yapacakmis bir basiniza...

Doğum yapınca kendi evinizde daha rahat edersiniz belki bunu düşünmüşlerdir neden ters tepki verdiniz?

evet farkındayım ama eşimin söyledikleri yenilir yutulur cinsten değil 2 senelik hamileyim önceki hamileliğimdede eşim yanımda yoktu 8 aylık bebeğim kaarnımda öldü bu yüzden çok tedirginim hem önceki gün gidelim diyen adam bugün tamamiyle fikrini değişmişti anlam veremiyorum bende

adam hamile karısına "arkadaşlara söylerim seninle ilgilenir" derse kadın da ona "sen nasıl adamsın" der tabi !
çok iyi demişsiniz ! adam olan böyle bir konuda karısı nasıl istiyorsa öyle davranır annesi nasıl istiyorsa değil !!

madem arkadaşları ilgilenecek annesi de gelmesin o zaman !

kaynananız da bir alem, arayıp sizinle konuşmuyor da ona söylüyor.. "senin iyiliğini düşünmüştür" diyenler yanılıyor iyilik düşünen kadın açar telefon gelinine sorar..

üstelik bu kadın 8 aylıkken bebek kaybetmiş bir kadın ! izin verin de o karar versin nerede doğuracağına..

boşverin sıkmayın canınızı, kavga da etmeyin bunlarla, anlamazlar, anlayacak olsalardı bu konu hiç olmazdı..

bebeğiniz orada veya burada ama sağlıkla dünyaya gelsin inşallah.. sevgiler..

adam hamile karısına "arkadaşlara söylerim seninle ilgilenir" derse kadın da ona "sen nasıl adamsın" der tabi !
çok iyi demişsiniz ! adam olan böyle bir konuda karısı nasıl istiyorsa öyle davranır annesi nasıl istiyorsa değil !!

madem arkadaşları ilgilenecek annesi de gelmesin o zaman !

kaynananız da bir alem, arayıp sizinle konuşmuyor da ona söylüyor.. "senin iyiliğini düşünmüştür" diyenler yanılıyor iyilik düşünen kadın açar telefon gelinine sorar..

üstelik bu kadın 8 aylıkken bebek kaybetmiş bir kadın ! izin verin de o karar versin nerede doğuracağına..

boşverin sıkmayın canınızı, kavga da etmeyin bunlarla, anlamazlar, anlayacak olsalardı bu konu hiç olmazdı..

bebeğiniz orada veya burada ama sağlıkla dünyaya gelsin inşallah.. sevgiler..
nihayet hak veren biri oldu teşekkür ederim memleketten uzakta yaşıyorum kayınvalidem ne okuma bilir ne yazma olduki acil bişey oldu naparım diye düşünüyorum önceki durumlardan dolayı gitmemi istemiyolar zaten hoş bende isyemiyorumya neyse

Cok ilgincsiniz cidden.
Ne varmis nasil erkeksin lafinda? Oyle laf edilince erkeklik organi mi kuruyacakmis?
Bir ton kufur etmesine gerek yok.

Herneyse, Sen ailene mi gidicektin memlekete?
Senin ailene gitmeni mi istemedi acaba kayinvaliden de ben gelirim dedi ?

nihayet hak veren biri oldu teşekkür ederim memleketten uzakta yaşıyorum kayınvalidem ne okuma bilir ne yazma olduki acil bişey oldu naparım diye düşünüyorum önceki durumlardan dolayı gitmemi istemiyolar zaten hoş bende isyemiyorumya neyse

az bile söyledim.. yerden göğe kadar haklısınız, ben bile çok sinirlendim durumunuza.. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin, çok zor..
ama takmayın kimseyi.. üzmeyin bebeğinizi.. orada veya burada Allah yardımcınız olsun, başka sıkıntı vermesin.. sevgiler..

Cok ilgincsiniz cidden.
Ne varmis nasil erkeksin lafinda? Oyle laf edilince erkeklik organi mi kuruyacakmis?
Bir ton kufur etmesine gerek yok.

Herneyse, Sen ailene mi gidicektin memlekete?
Senin ailene gitmeni mi istemedi acaba kayinvaliden de ben gelirim dedi ?
doğuma kadar kayınvalidemgilde doğum yaptıktan sonra annemgilde kalmayı düşünüyordum

Kayinvalideniz hangi akla hizmet bir kaç ay sizinle kalip sonra diğer tarafa goturmeyi düşünüyor ne planliyor yani?

Ne olurmuş sen gitsen evi mi basina yikilirmis. Aksiyon yaratiyor oturduğu yerden...

Bence biraz kalsin sizde sonra annenize gidin..

Valla kimse kusura bakmasin da adam hamile karisina 'arkadaslarim seninle ilgilenir' demiş. Yuh yani, hakikaten ne biçim erkek diyesi geliyor insanin..
kanaman oldu diye 'aaa x abi benim kanamam geldi' mi diyeceksin? Ya da 'suyum geldi' mi diyecekmissin? Şaka gibi resmen...

Kayinvalideniz hangi akla hizmet bir kaç ay sizinle kalip sonra diğer tarafa goturmeyi düşünüyor ne planliyor yani?

Ne olurmuş sen gitsen evi mi basina yikilirmis. Aksiyon yaratiyor oturduğu yerden...

Bence biraz kalsin siz de sonra annenize gidin..
Kayinvaliden annende kalmani istememis iste.
Acik ve net.
aynen öyle zaten ne zaman memlekete gitsem kendi ailemde kalmak istediğimde hep kavga çıkar eşimle aramızda yüzüme karşı çok iyidir arkadan eşimi doldurur ve biz hep huzursuz oluruz

Back
X