sorunum çok açık hanımlar, ben bir kaç gün sonra evlilikte bir yılını tamamlayacak olan bir kadınım, evliliğimi bitirsem mi acaba diyecek kadar eşimin küsme huyundan bıktım usandım sadece küsse belki daha çekilir olacak benimkisi bulunduğu ortamdan da çeker gider.. mesela bir alışveriş merkezindeyiz diyelim terk edip gider peşinden koşarım haliyle.. bir haftadır annemlerdeyiz tatil için yanlarına geldik burda bile bi tartışmamızda küstü eşyalarını toplayıp gideceğini söyledi zor ikna ettim, ya da evden kimseye haber vermeden gitti annemlerde huyunun farkında onları da huzursuz ediyor ne yapabilirim arkadaşlar?
bu sorunla başa çıkabilen var mı?
ben eşleriyle seviyeli bir biçimde tartışanlara özenir oldum, çünkü benimkine aksi fikirler sıralasam hemen kalkar gider herkesin içinde rezil oluruz..
kendimi köşeye sıkışmış hissediyorum, inanın bu bir yılda iyice yaşlandım, sevgiliyken böyle değildi, nişanlıyken bir kaç kez yaptı ama ben düğün stresine vermiştim..
hep alttan almaktan bıktım usandım böyle sessiz sakin bir hanım da değilim ki biliyorum kendimi, ne yapacam bilemiyorum..