• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin küsme huyu

balık burclrının cok kaprıslı oldugunu dusunuyorum hemencık alınır
cıt kırıldım hanı kadınlar surkelı eslerıne darıldım kırıldım alındım kızmadım kırıldım derler yab enımkıde oyle cok hassas ruhlu sozum ona :)
benım ıse o yonlere hıc ılgım yok gereksız uzatmaları hıc sevmem

evet öyle maalesef. zaten evliliğimizde eşime de derim, sen kadın gibi davranıyorsun ben de evin erkeği gibi diye :37: hiç de alınmaz hatta hoşuna da gidiyor bu lafım çünkü doğru olduğu ortada. onun yaptığı nazın binde birini yapmıyorum. gerçi yapı olarak da nazlı, trip yapan küsen biri değilim zaten. işte bazı insanlar kısmetli kendilerinin tüm kaprislerini çekecek birini buluyorlar =D

Bende senın gıbı bır cok taktık denedım denıyorum
mesela adam hatalı ya barız suclu , dıyelım dıle getırdın hemde sınırlı deıgl normal bır dılle cok bozulur
cunku artık kucuk dusmus hıssedıyor küsüyor bozuluyor surat sallandırıyor
tabı neler yaptım bende küstüm ancak ben onun kadar dayanamıyorum 3 aylık evlıyken fılan 3 gun oyle surat sallandırdıgı ıcın bende onunla aynı odaya gırmıyordum :)
sonra uzatmamaya karar verdım
sonra ben kolay aglıyamam sogan dograyıp aglamıs numarası yaptım
hatalıda olsa hatasız da olsa adam soruna gelemıyor bozuluyor kusuyor bılmem ne
arıtk bı suredır ben sakayla karısık gecırıyorum lafları sonrada guluyorum
aman neyse bosver dıyorum ama ıcınde yer ettıgıne emınım
yada bazen soyluyorum sonrada bes on dk sonra gel kahve ıcelım kusmeyelım sonra dıyorum :) falan fılan :)
tabı bu yontemde bı yerde tıkanır ama ben zekıb ı kadınım parmagımda oynatmayı elbette becerecegım

ha buarada benım esım sert yapılı yanı tavrı dısarıdan cok guler yuzlu gozukuyor he keyfı yerındeyken oyle
bende vur patlasın cal oynasın havamdan zıyade herkeze esıt bı tavrım var kavga ve gurultu bana gore degıl
bır kavgamıza ıcerleyıp onun yanında aglayamam ona yansıtamam

esımın bu huyunun tamamen cocukca ve acemılık oldugunud usunuyorum

sayet boyle ota.b.ka surat asan kusmeye meyıllı kısıler okuyorsa karsıda bıraktıkları ızlenım bu bılsınler yazık etmesınler hayatındakı kısılere

bende şakaya çok vururum =) yapacak birşey yok adamın huyu bu olunca sende ona göre yol yöntem buluyorsun. evet ota b.ka surat asıyor aynen dediğiniz gibi =D başta üzülürdüm buna, niye üzülüyor niye surat asıyor hatta yatak ayırıyor. sonra amannn dedim boşver. ne istiyorsa onu yapsın. görmezden gel üstüne gitme. ne hali varsa görsün :37:

bu çok daha etkili oldu. peşinden koşan olmayınca tribi nazı uzun süren küslükleri bıraktı. valla keyfi bilir, ben üzerime düşeni yaparım ister ayrı yatsın ister surat atsın. nereye kadar naz trip çekecez. gelmiş 30 yaşına bu saatten sonra ben mi adam edecem =P kendi haline bırakıyorum. çok daha iyi oluyor =D

Son düzenleme:
benıpek dogru yazmıs dogada dengeler vardır dogrudur
ama bende cok alınan bırı deıglım
daha dogrusu ıs savasımdan oturu bır baskasına sıkıntı veremem
vermek ıstemem sonuct aben onun hayatına bogazına takılı kalmıs kılcık olmak ıcın gırmedım
bazen bu huyları cok kırıcı olabılıyor bazen ıse umursamıyorum aman bende keyfıme bakayım dıyıp agda tv bılmem ne gıbı degerlendırıyorum bu zamanalrı
3 gunu hıc gecmedı kuskunlugu hıc bırındede konusrak cozmedık bu durumu yanı zaten o kadar buyuk bır sorun bıle yok ortada oyle soylıyım kısılerın ozur dıleyecek kadar bıseyelrı hem zaten benım ıcın ozur onemlı degıl tekrar etmemesı muhım

8 aydır evlıyız sadeec bır kere benı cok uzdu ben kendım konusmaıdm cektım kendımı onda bıle dayandı tas olsa catlar yanı , sonra o adımı o attı
sanırım bu olauyın uzerınden 5 hafat fılan gectı emın degılım oyle yanı son olayımız budur :)

ben normal hayattada cok alınan bırı deıglım hanı belkı alınırım ama bunu yansıtamam

bende şakaya çok vururum =) yapacak birşey yok adamın huyu bu olunca sende ona göre yol yöntem buluyorsun. evet ota b.ka surat asıyor aynen dediğiniz gibi =D başta üzülürdüm buna, niye üzülüyor niye surat asıyor hatta yatak ayırıyor. sonra amannn dedim boşver. ne istiyorsa onu yapsın. görmezden gel üstüne gitme. ne hali varsa görsün :37:

bu çok daha etkili oldu. peşinden koşan olmayınca tribi nazı uzun süren küslükleri bıraktı. valla keyfi bilir, ben üzerime düşeni yaparım ister ayrı yatsın ister surat atsın. nereye kadar naz trip çekecez. gelmiş 30 yaşına bu saatten sonra ben mi adam edecem =P kendi haline bırakıyorum. çok daha iyi oluyor =D

Bızım yatak ayırma problemı olmadı sımdıye kadar zaten olsa ınan bana yattıgı odayıonun basına yıkarım
bı cok kez barısması :) cunku kusen o , cınsel manada yakınlasarak oluyor madem dayanamıyorsun kusme o zaman dımı ama dıyede sureklı takılıyorum
yapıcak bısey yok dısarıdan yanı suanda esımle kusmusluk bı durumu yok en azından bıldıgım :) rahat konusuyorum ama kusmus oldugu bır gune denk gelırsek benımde morelmen cok kotu etkılıyor

naz cız bir yere kadar çekilir de yatak ayırması kabul edilebilir bir şey değil. çok çok büyük sorunlar olmadıkça yatak ayırmak bu kadar kolay olmamalı. peki hiç bu konuyu konuştun mu eşinle?

naz cız bir yere kadar çekilir de yatak ayırması kabul edilebilir bir şey değil. çok çok büyük sorunlar olmadıkça yatak ayırmak bu kadar kolay olmamalı. peki hiç bu konuyu konuştun mu eşinle?

konuşmamam için sabır taşı olmam gerek =) yalnız konuşmak hiç faydalı olmuyordu. evliliğimizin birkaç ayından sonra başladı bu. bazı maddi sıkıntılar eşimin benden hayali beklentileri ve benim sinirlendiğimde aşırı tepkilerim, ağır konuşmam, onun üstüne gitmem sebep oldu buna. bunları çözünce o olay da kendiliğinden çözüldü.

aslında bunu o kadar da önemsemiyordum. sonuçta adam bana karşı büyük içerleme dolu, benimle yatsa ne olacak ki =) önce duyguları ve düşünceleri düzene koymak gerekiyordu. bunlar düzelince zaten durum kendiliğinden iyileşti çok şükür.

al sana bir oğlak daha:52:burçlara çok itimat eden biri değilim ama bu durum gerçekten oğlak burcunun bir özelliği olabilirmi acaba:44: ................ nazlanıyor farkındayım ama bazen o kadar inat ediyor ki kafasına tavayı geçiresim geliyor:47:

bende öyleyim işte.
hemen yüzüm asılıyor.
hatta bi keresinde eşime küstüm ama yüzümü görsen mahkeme duvarı bile daha sıcak gelir. aynaya baksam ayna kırılır, o kadar yani.
onun yanından mutfağa geçtim orda annem vardı annem bişi söyledi ama bi güldüm bi güldüm resmen yerlerdeydim.
sonra eşimin yanına girdim bişey almaya yine mahkeme duvarı suratımı yaptım.
üleyn diyo az önce kahkaha atan sen değilmiydin, ne cins bir insansın sen, ne tip bir insansın, uzaylımısın sen diyor.
üleyn bir insan 5 saniyede yüz ifadesini bu kadar değiştirebilirmi :27:

küsttümmü küserim yaaa, elimde değil...

Son düzenleme:
Doğada dengeler vardır. Bu dengelerden biri de kadın erkeğe göre daha duygusal olduğundan nazlıdır, erkek daha düz olduğundan daha nettir. Bu durumda küsmesi hem de haftalarca devam etmesi son derece sıkıcı bir durum. Kaldı ki kadın olarak çekmek daha da zor. Yapı meselesi bana kalırsa. Tavırlarını net koyarak biraz değiştirebilirsin ama bir insan haftalarca eşiyle nasıl küs kalabilir ki? Ya da ne kadar sağlıklı bir iletişimdir ki bu?

Zaten sağlıklı bir iletişim olmadığı için sorun oluyor ya.Hatta bazı durumlarda iletişim bile olmuyor

valla benim babamın anneme 1,5 yıl küsmüşlüğü varmış. annem yeni yeni anlatıyor bize yaşadıklarını. babam yaşlanınca geçti ama, küsmekten vazgeçti artık. malesef gençliğini böyle heba etti. çözümünü bilmiyorum. :50: ben de çok küserim ama en fazla 1-2 gün. eşim hiç küsmez. kızsa da kırılsa da küsmez. biraz onun sayesinde ben de küsme huyumdan vazgeçtim.

amannn. bu ne bölee.. bizim bir komşunun annesi babası yıllarca küs kalmışlar.. ölene kadar aynı evde yaşamaya devam etmişler ama..
adam öldüğünde kadın hiç üzülmemiş diyorlardı..
hatta bazen kocasının lafı açıldığında sen de bi kere iyi an şu adamı diyorlarmış..
aman ne iyi anıcam öldü de kurtuldum dermiş.
Allah rahmet eylesin kendi de öldü yakın senelerde..

Back
X