- Konu Sahibi beyazmelek32
-
Canim bunu ilk hissettiğimde eşime onunla hicvi şekilde irtibat kurmayacaksin demiştim bundan iki belki uç sene önce bilmiyorum. Tamam demişti..Dengesiz midir nedir böylesiyle muhattap bile olunmaz eşiniz de olmasın. Bir de şüpheleniyorum demişsiniz eşiniz şüpheleneceğiniz bir şey mi yaptı ki?
O beni nazil görürse görsün o benim kardeşim diyor..
Ailesiyle yada kendiyle konuscam dedim Esim engel oldu..
Sana uyduruyo aramizi ailemizin içine fitne sokuyo diyecekler belki deli diyecek sana benim elimden bi kaza cikar dedi..
boyle godersede benim elimden bir kaza cikicak deyin sizde, ayda bir cuma mesaji atiyorum demis esiniz byle takintili bir insana yilda birkez selam verseniz ne anlamlar cikarir o selamdan bence buldgunuz ilk kanitlayici delil ile ailesine yada esinizin ailesine herseyi aciklayip caresine bakmalarini soyleyinO beni nazil görürse görsün o benim kardeşim diyor..
Ailesiyle yada kendiyle konuscam dedim Esim engel oldu..
Sana uyduruyo aramizi ailemizin içine fitne sokuyo diyecekler belki deli diyecek sana benim elimden bi kaza cikar dedi..
Canım o mesajı neden saklamadın ki?Sorun su benden başka ve eşinden başka kimse bana inanmaz bundan eminim konduramiyorlar cunku kizlarina..
K.valideme anlattim. Biraz yardimci oluyor elbet ama hala görüşmek zorundayim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?