eşimin kuzeni eşime aşik...

Bu
Aa bu nasil bisey ya hadsiz

Bence o kişiyle aynı ortamda bulunmamaya çalış eşinin görüşmesine izin verme bor araya gelirsenizde laf sok hatta ileri giderse tartış bi daha konuşma eşinde dahil tabi oda konusmasin

Kimseyi inandırmak zorunda değilsiniz görüşmek istemezseniz görüşmezsiniz eşinizin de arkanızda olması onun da görüşmemesi gerekir. Kardeşim o benim falan ne alaka yani kardeşmiş o kardeş gözüyle bakmıyor ki. Kadın da nasıl yüzsüzmüş utanmadan size mesaj atıyor. Böylelerine bunu yapacaksın

Bulunduğum yerde internet çok yavaş hanimlar yetisrmiyo nazi yazdiklarinizi göremiyorum k. Bakmayin..

Haklisin buna kalsa öyle yaparim ama olmuyor iste.. Ne yapayim esimi tek gönderip dayisina eline mi atayim o kizin.. ben gitmesem dayim der kendi gider biliyorum..

ben olsam bayramda olsa gorusmezdim herseyi gectim saygısızlık yapmıs size

yada diyelim gorustum sanırım herkesin içinde yüzlerdim bu konuyu bilemedim belki su an bana konusması mı kolay geldi

sinirinizin bozulması cok normal ama peki eşiniz size atılan bu mesajlar karsında nasıl bir tavır sergiledi?

Zaten tek gondermek gibi bir seyi dusunme. Tak kocani koluna git, gulucukler sac, sik sik saril op. O suursuz kuzene de bariz terslikte davranma, ama her firsatta onu ne kadar kucumsedigini, ne kadar basit gordugunu hissettir. Bunu artik bakislarla da yapabilirsin, ustu cok ama cok kapali, cok kapali laflarla da. Esinin de biraz dikkat etmesi lazim davranislarina. Ne demek yani arada bir cuma mesaji falan, ne alaka? Ne gerek var? Hele ki kadin boyle suursuzken, acik acik tehditvari taciz mesajlari atarken?

C
Canim esim beni çok sevdiğini söylüyor gösteriyor da ama ben de senin gibi düşündüm sanki kizi koruyor ama bana seni korkuyorum seni hakliyken haksiz duruma düşürecek diyor

Allah in sevgili kulu ki bana denk gelmiyor böyleleri......

Bana bunlardan cok denk geldi, sozlumun masallahi var adamin resmen kapisinda yatip kalkanlar vardi bir ara okuldaki sinif arkadaslarindan falan. Biri icip icip eski evine gitmisti aglaya aglaya falan. Adam 4 sene bir kadini beklemis, bize bir an olsun yuz vermemis, simdi de biriyle beraber vs umurlarinda degil. Hic yuzgoz olmadim, hicbiri ile bizzat tek kelime etmedim ama gerek sozlumun facebook'u uzerinden, gerekse cep telefonundan oyle yerin dibine soktum, oyle sarstim ki bazilarini (sozlumun agzindan tabii, hatta ikimiz beraber yaziyorduk ) hala kendine gelemeyenleri var. Sozlumun tek basina verdigi cevaplari da gorurdum bazen, ben insafli kalirdim onun yaninda. Burda is aslinda konu sahibine degil, konu sahibinin esine dusuyor. Ama adam ustune duseni yapiyor gibi degil galiba.

Sizce ki
KiZ hakli olabilir mi?
Bu kizin annesi çok cadi.
Kiz istediyse bile engel olmuş olabilir ayrıca eşimin annesi de kesinlikle akraba gelin istemem demiş zamanında ailesine çok değer verir Esim..hem de gereğinden çok..

G
C

Canim esim beni çok sevdiğini söylüyor gösteriyor da ama ben de senin gibi düşündüm sanki kizi koruyor ama bana seni korkuyorum seni hakliyken haksiz duruma düşürecek diyor
O zaman eşin senin yanında.
Ben olsaydım madem dovmemi eşim engelliyor o halde gider o kızı hiç takmaz onun gözünün önünde eşimin dudaklarına yapısırdim. .......

Benim eltim de yıllar önce eşime aşıktı.
Yarın karşıma çıkmaz herhalde diye düşünüyorum. Sana yardımcı olamadım ama iletişimi asgari düzeyde tutun. En azından ben öyle yapıyorum. Kaynım ile merhaba merhaba. Eltimin ise yüzüne bakmıyorum. Geçen bayram benimle bayramlaşmak istedi kayınvalidemin zoruyla. Ben yüzüne bakmadım daha da konuşmaya çalışmaz herhalde...

Ben gitmesem kendi gider diye birşey yok böyle ciddi bir konu varken ortada..
Sizin kuzeniniz size ilgi duysaydı eşiniz gönderirmiydi bakalım dayınıza..

Evliliği bitirmekle tehtid ederdim valla çok istiyosada gitsin ama ben olsam herşeyi bitirirdim..
Ne demek o benim dayım bilmemne ona asılanda dayısının kızı bilmem farkında mı..
Ay çok sinir oldumm yaa

yine bir kıkançlık vakası diye okuyordum ki size yazdığı mesajları okuyunca böyle oldum.
terbiyesiz, mesajlarını gösterin ailesine hadsizin, sinir oluyorum böyle sülüksiyon kadınlara. kocanız da niye arada cumada falan niye mesaj yazıyor.
görüşmeyin kimsenin sizi zorlamasına da izin vermeyin, olur mu ya kadın resmen sizi es geçip kocaya musallat olmuş. o bu kadar küstahsa siz de olun. başlarım akrabaymış da, yerini bilsin. ergen de değilmiş, eşek kadar kadının neyini hoş göreceksin.
ay sinir oldum ya.

İnanmayan yok şuan bunu dört kişi biliyor kiz ben Esim eşimin annesi

ailesine anlattirmadi Esim
onlar aile olarak çok baglilar birbirlerine..ne biçim biseyse bu..
Aslında demek istediğim şuydu, eşiniz demiş ya kimse inanmaz diye. Neden geri adım attınız ki. Mesajları gösterdiğinizde herkesin inanacağını söylemeliydiniz. Ayrıca eşinizin kuzenine birşey söylemeyip de sizi böyle korkutması hoş değil. Herkesin akrabalık ilişkisi iyi ama herkes eşini rahatsız eden kuzenini bu kadar savunmaz.

Çok haklisin ama ne yapayim bu kuz için yuvami mi yikayim..
Bizim esimden dolayı çocuğumuz olmuyor 6.yilimizdayiz. Bu zamana dek bunu bile onemsemedim. Ama bu kiz doğru soyluyorsa offf kafam çok karisik.. Tutturmus kardeş diye oooff

Çok haklisin ama ne yapayim bu kuz için yuvami mi yikayim..
Bizim esimden dolayı çocuğumuz olmuyor 6.yilimizdayiz. Bu zamana dek bunu bile onemsemedim. Ama bu kiz doğru soyluyorsa offf kafam çok karisik.. Tutturmus kardeş diye oooff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…