- 19 Nisan 2014
- 4.565
- 13.506
- 498
- Konu Sahibi beyazmelek32
-
Sorun su benden başka ve eşinden başka kimse bana inanmaz bundan eminim konduramiyorlar cunku kizlarina..
K.valideme anlattim. Biraz yardimci oluyor elbet ama hala görüşmek zorundayim..
Aa bu nasil bisey ya hadsizHanimlar bu benim buradaki 2. Konum. Çok düşündüm yazip yazmamayi ama burdayim
Sorunum eşimin kuzeni..
Lisedeyken eşime ilan-i ask etmis ..
Esim sen benim kardesimsin hem ben baskasini seviyorum demiş..
O zaman eşimin hoslandigi bi kiz varmis okulda.. Esim o kiza bi mektup yazmis bunu ona verirsen sevdiğinden emin olcam demiş, kuzen almis mektubu vermiş.
Sonra kiz eşimin en yakin ark. İle cikmis birkaç ay.
Gelelim şimdiye.
Hikaye çok uzun kisaltiyorum.
Bu kuzen ne zaman biraraya gelsek eşime ilgisini belli ediyor..
Tabi bende elimde olmadan kiskandigimi belli ettim inadina yapiyo artik..kiz 32 yas bekar.. biz esimle 35.
Eşime güveniyorum ama şeytan da bos durmuyo..
Kiz bundan 1 sene önce geceyarisi bana msj çekti ne yaparlarsa yapsinlar bos..ben küllerimden dogarim. Karanligin en koyu zamanki aydinliga en yakin olandir. Zafer benim olacak gibi biseydi.
Hala kotu oluyorum hatirladikca.(daha uzun ama yazip sizi sikmak istemiyorum.. )
Sonra biz esimle kavgalar falan..
Kiz birkaç uğursuz mesaj daha çekti..
Güya Esim onunla evlenememis aslında onu seviyormuş falan..o leylaymis Esim mecnun..
Esimden suphelendim..
His derler ya gerçek midir his ettiklerimiz gerçekten olabilir mi sizce?
Oof. Bitti saniyodum, astim saniyodum..
Bayram geldi ve ben onun yüzünü yine görmek zorundayim..
Nasil asicam bunu?
Neyapicam?
Bence o kişiyle aynı ortamda bulunmamaya çalış eşinin görüşmesine izin verme bor araya gelirsenizde laf sok hatta ileri giderse tartış bi daha konuşma eşinde dahil tabi oda konusmasinHanimlar bu benim buradaki 2. Konum. Çok düşündüm yazip yazmamayi ama burdayim
Sorunum eşimin kuzeni..
O zaman eşimin hoslandigi bi kiz varmis okulda.. Esim o kiza bi mektup yazmis bunu ona verirsen sevdiğinden emin olcam demiş, kuzen almis mektubu vermiş.
Gelelim şimdiye.
Tabi bende elimde olmadan kiskandigimi belli ettim inadina yapiyo artik..kiz 32 yas bekar.. biz esimle 35.
Kiz bundan 1 sene önce geceyarisi bana msj çekti ne yaparlarsa yapsinlar bos..ben küllerimden dogarim. Karanligin en koyu zamanki aydinliga en yakin olandir. Zafer benim olacak gibi biseydi.
Hala kotu oluyorum hatirladikca.(daha uzun ama yazip sizi sikmak istemiyorum.. )
Güya Esim onunla evlenememis aslında onu seviyormuş falan..o leylaymis Esim mecnun..
Esimden suphelendim..
Nasil asicam bunu?
Neyapicam?
Bulunduğum yerde internet çok yavaş hanimlar yetisrmiyo nazi yazdiklarinizi göremiyorum k. Bakmayin..Görüşmek zorunda değilsiniz..
Hatta ve hatta kocanızı bile onunla görüşmeyi yasaklama hakkınız bile varken siz hiçbirşeye mecbur değilsiniz..
Yıllarca çekilir mi bu.. Nasıl yaşıyorsunuz böyle yaa hayret ediyorum..
Akraba makraba isterse öz be öz kız kardeşi olsun çokta tınn..
Hanimlar bu benim buradaki 2. Konum. Çok düşündüm yazip yazmamayi ama burdayim
Sorunum eşimin kuzeni..
Gelelim şimdiye.
Esimden suphelendim..
Nasil asicam bunu?
Neyapicam?
İnanmayan yok şuan bunu dört kişi biliyor kiz ben Esim eşimin annesiNeden size gönderdiği mesajları göstermediniz inanmayanlara?
Allah in sevgili kulu ki bana denk gelmiyor böyleleri......Kizin adi da fatma zaten..
Msj tesadüf bi msj değil..
Canim esim beni çok sevdiğini söylüyor gösteriyor da ama ben de senin gibi düşündüm sanki kizi koruyor ama bana seni korkuyorum seni hakliyken haksiz duruma düşürecek diyorEsinden suphe etmekte haklisin hem gorusmelerini engellemene engel oluyor ortada boyle acik bu durum varken rahatsiz olmak yerine gayet sakin kardesim sifatinin altina sokuyor yada gizliyor ve aile tarafindanda duyulmasini hic istemiyor sizden cok kuzen zor duruma duser hic masum degil
Allah in sevgili kulu ki bana denk gelmiyor böyleleri......
KiZ hakli olabilir mi?Esinden suphe etmekte haklisin hem gorusmelerini engellemene engel oluyor ortada boyle acik bu durum varken rahatsiz olmak yerine gayet sakin kardesim sifatinin altina sokuyor yada gizliyor ve aile tarafindanda duyulmasini hic istemiyor sizden cok kuzen zor duruma duser hic masum degil
O zaman eşin senin yanında.C
Canim esim beni çok sevdiğini söylüyor gösteriyor da ama ben de senin gibi düşündüm sanki kizi koruyor ama bana seni korkuyorum seni hakliyken haksiz duruma düşürecek diyor
Bulunduğum yerde internet çok yavaş hanimlar yetisrmiyo nazi yazdiklarinizi göremiyorum k. Bakmayin..
Haklisin buna kalsa öyle yaparim ama olmuyor iste.. Ne yapayim esimi tek gönderip dayisina eline mi atayim o kizin.. ben gitmesem dayim der kendi gider biliyorum..
Aslında demek istediğim şuydu, eşiniz demiş ya kimse inanmaz diye. Neden geri adım attınız ki. Mesajları gösterdiğinizde herkesin inanacağını söylemeliydiniz. Ayrıca eşinizin kuzenine birşey söylemeyip de sizi böyle korkutması hoş değil. Herkesin akrabalık ilişkisi iyi ama herkes eşini rahatsız eden kuzenini bu kadar savunmaz.İnanmayan yok şuan bunu dört kişi biliyor kiz ben Esim eşimin annesi
ailesine anlattirmadi Esim
onlar aile olarak çok baglilar birbirlerine..ne biçim biseyse bu..
Çok haklisin ama ne yapayim bu kuz için yuvami mi yikayim..Kimseyi inandırmak zorunda değilsiniz görüşmek istemezseniz görüşmezsiniz eşinizin de arkanızda olması onun da görüşmemesi gerekir. Kardeşim o benim falan ne alaka yani kardeşmiş o kardeş gözüyle bakmıyor ki. Kadın da nasıl yüzsüzmüş utanmadan size mesaj atıyor. Böylelerine bunu yapacaksın
Çok haklisin ama ne yapayim bu kuz için yuvami mi yikayim..Kimseyi inandırmak zorunda değilsiniz görüşmek istemezseniz görüşmezsiniz eşinizin de arkanızda olması onun da görüşmemesi gerekir. Kardeşim o benim falan ne alaka yani kardeşmiş o kardeş gözüyle bakmıyor ki. Kadın da nasıl yüzsüzmüş utanmadan size mesaj atıyor. Böylelerine bunu yapacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?