- 21 Mart 2013
- 7.876
- 4.308
- 248
- Konu Sahibi beyazmelek32
-
Sizde mesajlari sunun, apacik ortada alla alla...Sorun su benden başka ve eşinden başka kimse bana inanmaz bundan eminim konduramiyorlar cunku kizlarina..
K.valideme anlattim. Biraz yardimci oluyor elbet ama hala görüşmek zorundayim..
Hakikaten tam dayaklik.Onun küllerini öyle bir savururum ki bir daha zor toparlanir.Çarp bir tane suratına,küllerinden doğar nasılsa...
Ben bu olay cokeskide kalnisti lisedeki olay.. O yüzden üstünde durmamistim..ama duyguları depresti sanirim.. Bana cuma msji cekmez. K.validem sormus neden diye? değil tlf.um değişti demiş yengemin numarasi yok bende..Niye biraraya geliyosunuz.sizde numarasi olucak kadar neden samimisiniz.gerekirse aile buyuklerine soyleyin biraraya gelmeyin.
Canim ben salak o kadar sinirlendim ki eşime anlatip gösterdikten sonra hepsini sildimSizde mesajlari sunun, apacik ortada alla alla...
Keşke yapabilsem hic hazircevap biri olmadim olamadim yapimda yok elimde değil.. Yediğim laflar sinir etmeleri yanina kar kaldi en çok ona üzülüyorum..küllerinden mi doğuyormuş? kıroluk var kızda kanımca, arabesk arabesk laflar.. ciddiye almayın ama milletin içinde inceden inceden bozun ne zaman ağzını açsa..
Bu tepkisizlik bana kizin hakli olabileceğini hissettirdi ya zaten..Bayramlardada olumde olsa gorusmeyin zor bisiymi sebebide bu diyin acikca millet sizi fesatmi goruyor haklimi goruyor duymayin hic bana kuzenin yaptiklari hic mantikli gelmedi buna esinin tepkisizligi daha dikkat cekici tabi ben olsam diyorum gorusmem gorusturmem zorunda degiliz agzinin payinida veririm hic kuzenmis akrabaymis dinleyemezdim sanirim herkes haddini bilmeli
Kizin adi da fatma zaten..Gaz vermek istemiyorum ama Dayanamayıp içimdekini söyleyeceğim
Ki ben zaten kıskanç bir insanım esimi kıskanırim yani
Bu durumda
Ben olsam o kızın alnıni karislarim
O kızı saçindan tutar asfalta sürükler kafasından kıvılcım çıkartır
Dayaktan komalik eder hincimi alırım
Görür fatma ile bilmem kimin aşkını
Canim bunu ilk hissettiğimde eşime onunla hicvi şekilde irtibat kurmayacaksin demiştim bundan iki belki uç sene önce bilmiyorum. Tamam demişti..
Ama gecen yol bu msj olayından sonra kizdan gelen cuma msj ini gördüm yok hz. Ali ve hz. Fatima nin aski vs vs. Gibi bi msj di..
Eşime hesap sordum tabi
O da arada şurada ben de ayda bir falan ona cuma msji cekiyorum dedi..
Kıskandığınızı sakın belli etmeyin bir daha..
Eşinizle gerekli konuşmayı yaptıktan sonra, gözlemleyin..
Sık görüşmelerden kaçının , ama sakın ..
Kızın yanında , onu kıskandığınızı belli etmeyin..
Havalara girmesin, eşini benden kıskanıyor falan diye..
Hoşuna gitmesine sebep olursunuz benden demesi..
Kıskandığınızı sakın belli etmeyin bir daha..
Eşinizle gerekli konuşmayı yaptıktan sonra, gözlemleyin..
Sık görüşmelerden kaçının , ama sakın ..
Kızın yanında , onu kıskandığınızı belli etmeyin..
Havalara girmesin, eşini benden kıskanıyor falan diye..
Hoşuna gitmesine sebep olursunuz benden demesi..
Engelledim kizi ama ben..Bi üstteki ark . Katılıyorm. Benim esimdede aynısına banzer bi durum olms s.ktr etmş hatta evlenrken beni uyardı görüsmez gitmez . Fena kız değil neden düsünmedin dedim içi fena fesat filn dedi. Hakkatende öyleymş.hiç kıskanmadım bilmyomş gibi ravrandım.. esim kuzenleriyle görsmez bana da kendi erkek kuznlermle görştürmez yanı tl. Babında. Şimdi anlam verdm.. bence hattını değistrsn. Gitmeyn
.. tınlama kudursun.. sessizlk herkesi mahveder..
Esinden suphe etmekte haklisin hem gorusmelerini engellemene engel oluyor ortada boyle acik bu durum varken rahatsiz olmak yerine gayet sakin kardesim sifatinin altina sokuyor yada gizliyor ve aile tarafindanda duyulmasini hic istemiyor sizden cok kuzen zor duruma duser hic masum degilO beni nazil görürse görsün o benim kardeşim diyor..
Ailesiyle yada kendiyle konuscam dedim Esim engel oldu..
Sana uyduruyo aramizi ailemizin içine fitne sokuyo diyecekler belki deli diyecek sana benim elimden bi kaza cikar dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?