eşimin kuzeni eşime aşik...

Niye biraraya geliyosunuz.sizde numarasi olucak kadar neden samimisiniz.gerekirse aile buyuklerine soyleyin biraraya gelmeyin.
Ben bu olay cokeskide kalnisti lisedeki olay.. O yüzden üstünde durmamistim..ama duyguları depresti sanirim.. Bana cuma msji cekmez. K.validem sormus neden diye? değil tlf.um değişti demiş yengemin numarasi yok bende..

küllerinden mi doğuyormuş? kıroluk var kızda kanımca, arabesk arabesk laflar.. ciddiye almayın ama milletin içinde inceden inceden bozun ne zaman ağzını açsa..
Keşke yapabilsem hic hazircevap biri olmadim olamadim yapimda yok elimde değil.. Yediğim laflar sinir etmeleri yanina kar kaldi en çok ona üzülüyorum..
Susmak içime atmak zorunda kaldim..

Gaz vermek istemiyorum ama Dayanamayıp içimdekini söyleyeceğim
Ki ben zaten kıskanç bir insanım esimi kıskanırim yani
Bu durumda
Ben olsam o kızın alnıni karislarim
O kızı saçindan tutar asfalta sürükler kafasından kıvılcım çıkartır
Dayaktan komalik eder hincimi alırım
Görür fatma ile bilmem kimin aşkını

Bu tepkisizlik bana kizin hakli olabileceğini hissettirdi ya zaten..
Ben susan içine atan Kocasindan nefret eder hale gelen bi kadin oldum.. Bu olaylar olurken eşimden nefret ettim yalan değil..

yuh 30 küsür yaşında kadın ergen muhabbetlerimi yapıyor yani küllerinden doğacakmış bilmemne

bence sadece sizin değil eşinizin de tavırlı olması lazım ne bileyim yani sonuçta bir kuzen içli dışlı olmaya yakınlaşıp muhabbet etmeye gerek varmıki

hele de kendini anka kuşu zaten 30luk kıtırla

Kizin adi da fatma zaten..
Msj tesadüf bi msj değil..

Görüşmek zorunda değilsiniz..
Hatta ve hatta kocanızı bile onunla görüşmeyi yasaklama hakkınız bile varken siz hiçbirşeye mecbur değilsiniz..

Yıllarca çekilir mi bu.. Nasıl yaşıyorsunuz böyle yaa hayret ediyorum..
Akraba makraba isterse öz be öz kız kardeşi olsun çokta tınn..

Eşinizden cesaret alıyor demek ki. Tüm bu olanların üzerine irtibatini tamamen kesmeliydi.

Allah akıl versin ya ne kadar gurursuz bir kızmış.... o sizi kıskandırıyorsa sizde onu kıskandırın eşinize yakın olun birbirinize iltifatlar edin. Siz eşinizle aranızı bozmayın. onun amacı zaten bu.. Neden onu amacına ulaştırıyorsunuz?

Ne yazik ki ben çoktan belli ettim onu ben de sizin gibi kiskancim..

Adeninnesi'ne Katılıyorm. Benim esimdede aynısına banzer bi durum olms s.ktr etmş hatta evlenrken beni uyardı görüsmez gitmez . Fena kız değil neden düsünmedin dedim içi fena fesat filn dedi. Hakkatende öyleymş.hiç kıskanmadım bilmyomş gibi ravrandım.. esim kuzenleriyle görsmez bana da kendi erkek kuznlermle görştürmez yanı tl. Babında. Şimdi anlam verdm.. bence hattını değistrsn. Gitmeyn
.. tınlama kudursun.. sessizlk herkesi mahveder..

Ne yazik ki ben çoktan belli ettim onu ben de sizin gibi kiskancim..

Zate
Engelledim kizi ama ben..
Bunu ben yaptim..
Esim değil..

O beni nazil görürse görsün o benim kardeşim diyor..
Ailesiyle yada kendiyle konuscam dedim Esim engel oldu..
Sana uyduruyo aramizi ailemizin içine fitne sokuyo diyecekler belki deli diyecek sana benim elimden bi kaza cikar dedi..
Esinden suphe etmekte haklisin hem gorusmelerini engellemene engel oluyor ortada boyle acik bu durum varken rahatsiz olmak yerine gayet sakin kardesim sifatinin altina sokuyor yada gizliyor ve aile tarafindanda duyulmasini hic istemiyor sizden cok kuzen zor duruma duser hic masum degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…