eşimin kuzeni eşime aşik...

Yemin ederim kalbim sıkıştı. Bu ne ya? Ben asla kaldıramam. Şeytan görsün yüzünü, neden hala görüşüyorsunuz? Sanki benim başıma gelmiş gibi huzursuzum şu an.

niye görmek zorundasınız ki, onun olduğu eve gitmeyiverin. ben şunu merak ettim. his demişsiniz ya, eşinizin de ona karşı boş olmadığını mı düşündünüz? size böyle düşündüren hareketleri oldu mu? çünkü o his denilen şey maalesef ki hep doğru çıkıyor

Sorun su benden başka ve eşinden başka kimse bana inanmaz bundan eminim konduramiyorlar cunku kizlarina..
K.valideme anlattim. Biraz yardimci oluyor elbet ama hala görüşmek zorundayim..

Görüşmek zorundayım ne demek, hiç te görüşmek zorunda değilsin. Allah'ım çıldıracağım.

Eşin onu isteseydi onunla evlenirdi. Kadın rahat durmuyo sen kolla kocanı ama ne diye bu mesele için kocanla kavga ediyosun onu anlamadım

Zaferli mesajlar falan.. O kuzen fazla intikam rüzgarı falan izlemiş heralde. Lütfen hiç muhatap olmayın bayram bile olsa.

Asıl lafı siz sokmalısınız eşiniz 7/24 sizin yanınızda

Bak kardeşim burda hepimiz arkadaş gibiyiz. Benden sana dost tavsiyesi o kızla asla ama asla görüşme. Kadın kocanı istiyor senden farkında mısın? Kocan da maalesef o terbiyesize ağzının payını verip bütün bağlarını koparacağına hala kardeşim diyor. Geçiniz bunları. Ayrıca şu kuzen veyahut ta işyerinde beraber çalıştığı çalışma arkadaşları için "biz kardeş gibiyiz" cümlesinin kullanılmasına aşırı derecede gıcık oluyorum.

Ohoo senin esin boyle devam etsin bariz ilgi hosuna gidiyo adamin. Bi'kadin yuz bulamasa bukadar manyamaz sen kizi birak kocana bak. Kiz simdi zavallim kocasiyla konusuyorum haberi yok diye gulse guler yani. Esinin yaptigi seni korumak degil aptal yerine koymak.

Kaynininiz bilmiyormu Kayinvalidenizdede ne mide varmis, büyük oglana olmadi kücügüne alayim, aman allahim, neler var ya...

Ya bilmez mi! Herkes biliyorr.
Neymiş o kız daha 16-17 yaşındaymış işte eşime aşıkken. Kızın haber göndermesini, eşimin yollarında beklediğini falan birebir biliyorum.
Eşim reddetti ben de kıza kendimi gösterip biraz sert davranmıştım bizi rahat bıraksın diye.
Herhalde hırs yaptı 1 sen sonra kaynım ile sevgili olmuş. Şimdi onu seviyordur kaçarak evlendiler. Ama bu yaşananları değiştirmiyor. Kv ise aramızı bulmaya çalışıyor. Neymiş küslük olmasınmış. Hepsinin yüzüne söyledim ben sizi anlamıyorum çok rahatsınız dedim. O kız da gelmiş bana iyi bayramlar diyecek oldu geçen bayram. Elimin tersiyle 'bi git şurdan ya' hareketi yaptım bi daha da karşıma çıkmadı. Bakalım bu bayram bir araya gelmeye cesareti var mı.
Eşimle gözgöze falan gelseler olay çıkar. Konu sahibinin eşi de özen göstermeli. Biz bi kere karşılaştık işte. Eşim yüzyüze gelmemeye çalıştı. Ama konu sahibinin eşi o benim dayım giderim diyomuş benim eşim de o benim kardeşim diyor. Yarın kv ye gitmesem o tek gidicek ve olaylar kontrolüm dışında olacak en iyisi gidip gözümle görmek

Çok ters bir anıma gelirse sülaleye rezil edebilirdim. Ama mantıklı olan bu mu bilmiyorum.

Bence kocanizin yüz falan verdiği yok tipik aileci erkek modeli rezillik çıkmasın diye sizi susturuyor.o kadın bir manyak ve bence siz ona haddini bildirin.adamin yumuşak yüzünü kullanıp size şüphe aşiliyor cadı. Düşmeyin bu tuzağa. İstediğini alamayınca kudurmus hırsından ...

Saçlarından tutup yerlerde sürüyeceksin.
Asfalttan alacak alevi , görür aşkı..
Çıldırmamak işten değil .....
Eşin de bir acayip ..
Görüşürse görüşsün dayısıyla , kimsenin bilmediği ulvi ameliyatını bile bilebilecek kadar psikopat dayı kızından bahsediyoruz Allah aşkına.
Onunla görüşmek zorunda değil.
Yumruğunu masaya vurr

O hiç yokmuş gibi davran benc3

Suç esinizden niye böyle problemli birine yüz veriyor kuzenden önce eşe kızın bence o haddini bildirse bidaha gikini çıkarmaz kuzen. Esin rahat bence oda ms yazdığı için kuzene durup dururken bende böyle düşünüyorum

Hayretler icindeyim vallah... Hepside ne rahat... Vallah en iyisini yapiyorsunuz, esiniz tamam kardesidir konusur yanlis bulusur ama o kadinla ayni ortamda asla... Ipleri birakmamak lazim, kimbilir icinde daha neler geciyordur, ayyy allahim yaaa o kardes nasil kardes, insan arkadasinin böyle bi davasinda bala o kizi almaz... Ne günlere kaldik...

eşime ilanı aşk edip,bana o sekil edepsizce msj atan Bi kuzenle degıl aynı ortamda bulunmak,ölse cenazesıne gıtmem..eşimde onun ortamında bulunamaz..ıkı,ıkı daha dört!

ne mi yapcan :) tutuvercen onun saçlarından bi güzel sopa çekcen paralarım onu vallaaaa rezil ederim herkese. aklını alırım aklınııııııı. gözü bile kayamaz snra bırdaha sendekıde sabır cidden arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…