- 13 Eylül 2014
- 647
- 363
- 88
- Konu Sahibi beyazmelek32
-
Yemin ederim kalbim sıkıştı. Bu ne ya? Ben asla kaldıramam. Şeytan görsün yüzünü, neden hala görüşüyorsunuz? Sanki benim başıma gelmiş gibi huzursuzum şu an.Hanimlar bu benim buradaki 2. Konum. Çok düşündüm yazip yazmamayi ama burdayim
Sorunum eşimin kuzeni..
Lisedeyken eşime ilan-i ask etmis ..
Esim sen benim kardesimsin hem ben baskasini seviyorum demiş..
O zaman eşimin hoslandigi bi kiz varmis okulda.. Esim o kiza bi mektup yazmis bunu ona verirsen sevdiğinden emin olcam demiş, kuzen almis mektubu vermiş.
Sonra kiz eşimin en yakin ark. İle cikmis birkaç ay.
Gelelim şimdiye.
Hikaye çok uzun kisaltiyorum.
Bu kuzen ne zaman biraraya gelsek eşime ilgisini belli ediyor..
Tabi bende elimde olmadan kiskandigimi belli ettim inadina yapiyo artik..kiz 32 yas bekar.. biz esimle 35.
Eşime güveniyorum ama şeytan da bos durmuyo..
Kiz bundan 1 sene önce geceyarisi bana msj çekti ne yaparlarsa yapsinlar bos..ben küllerimden dogarim. Karanligin en koyu zamanki aydinliga en yakin olandir. Zafer benim olacak gibi biseydi.
Hala kotu oluyorum hatirladikca.(daha uzun ama yazip sizi sikmak istemiyorum.. )
Sonra biz esimle kavgalar falan..
Kiz birkaç uğursuz mesaj daha çekti..
Güya Esim onunla evlenememis aslında onu seviyormuş falan..o leylaymis Esim mecnun..
Esimden suphelendim..
His derler ya gerçek midir his ettiklerimiz gerçekten olabilir mi sizce?
Oof. Bitti saniyodum, astim saniyodum..
Bayram geldi ve ben onun yüzünü yine görmek zorundayim..
Nasil asicam bunu?
Neyapicam?
Sorun su benden başka ve eşinden başka kimse bana inanmaz bundan eminim konduramiyorlar cunku kizlarina..
K.valideme anlattim. Biraz yardimci oluyor elbet ama hala görüşmek zorundayim..
Bi olay daha oldu Esim bebek için tüp bebek denedik gecen yaz.. Esim ameliyat oldu ailesi akrabalara fitiktan demiş.
Bu kiz arsmis hastanede esinle konuşmuş ben o an nerdeydim bilmiyorum cunku hast.de yanindaydim ama o an Yoktum..
Konuşmuşlar kiz arayinca..
Ben bastirinca anlatti Esim görüşme kaydini telden silmiş itiraf etti..
Kaynininiz bilmiyormuKayinvalidenizdede ne mide varmis, büyük oglana olmadi kücügüne alayim, aman allahim, neler var ya...
Hanimlar bu benim buradaki 2. Konum. Çok düşündüm yazip yazmamayi ama burdayim
Sorunum eşimin kuzeni..
O zaman eşimin hoslandigi bi kiz varmis okulda.. Esim o kiza bi mektup yazmis bunu ona verirsen sevdiğinden emin olcam demiş, kuzen almis mektubu vermiş.
Gelelim şimdiye.
Tabi bende elimde olmadan kiskandigimi belli ettim inadina yapiyo artik..kiz 32 yas bekar.. biz esimle 35.
Kiz bundan 1 sene önce geceyarisi bana msj çekti ne yaparlarsa yapsinlar bos..ben küllerimden dogarim. Karanligin en koyu zamanki aydinliga en yakin olandir. Zafer benim olacak gibi biseydi.
Hala kotu oluyorum hatirladikca.(daha uzun ama yazip sizi sikmak istemiyorum.. )
Güya Esim onunla evlenememis aslında onu seviyormuş falan..o leylaymis Esim mecnun..
Esimden suphelendim..
Nasil asicam bunu?
Neyapicam?
O hiç yokmuş gibi davran benc3Hanimlar bu benim buradaki 2. Konum. Çok düşündüm yazip yazmamayi ama burdayim
Sorunum eşimin kuzeni..
Gelelim şimdiye.
Esimden suphelendim..
Nasil asicam bunu?
Neyapicam?
Suç esinizden niye böyle problemli birine yüz veriyor kuzenden önce eşe kızın bence o haddini bildirse bidaha gikini çıkarmaz kuzen. Esin rahat bence oda ms yazdığı için kuzene durup dururken bende böyle düşünüyorumCanim bunu ilk hissettiğimde eşime onunla hicvi şekilde irtibat kurmayacaksin demiştim bundan iki belki uç sene önce bilmiyorum. Tamam demişti..
Ama gecen yol bu msj olayından sonra kizdan gelen cuma msj ini gördüm yok hz. Ali ve hz. Fatima nin aski vs vs. Gibi bi msj di..
Eşime hesap sordum tabi
O da arada şurada ben de ayda bir falan ona cuma msji cekiyorum dedi..
Hayretler icindeyim vallah... Hepside ne rahat... Vallah en iyisini yapiyorsunuz, esiniz tamam kardesidir konusur yanlis bulusur ama o kadinla ayni ortamda asla... Ipleri birakmamak lazim, kimbilir icinde daha neler geciyordur, ayyy allahim yaaa o kardes nasil kardes, insan arkadasinin böyle bi davasinda bala o kizi almaz... Ne günlere kaldik...Ya bilmez mi! Herkes biliyorr.
Neymiş o kız daha 16-17 yaşındaymış işte eşime aşıkken. Kızın haber göndermesini, eşimin yollarında beklediğini falan birebir biliyorum.
Eşim reddetti ben de kıza kendimi gösterip biraz sert davranmıştım bizi rahat bıraksın diye.
Herhalde hırs yaptı 1 sen sonra kaynım ile sevgili olmuş. Şimdi onu seviyordur kaçarak evlendiler. Ama bu yaşananları değiştirmiyor. Kv ise aramızı bulmaya çalışıyor. Neymiş küslük olmasınmış. Hepsinin yüzüne söyledim ben sizi anlamıyorum çok rahatsınız dedim. O kız da gelmiş bana iyi bayramlar diyecek oldu geçen bayram. Elimin tersiyle 'bi git şurdan ya' hareketi yaptım bi daha da karşıma çıkmadı. Bakalım bu bayram bir araya gelmeye cesareti var mı.
Eşimle gözgöze falan gelseler olay çıkar. Konu sahibinin eşi de özen göstermeli. Biz bi kere karşılaştık işte. Eşim yüzyüze gelmemeye çalıştı. Ama konu sahibinin eşi o benim dayım giderim diyomuş benim eşim de o benim kardeşim diyor. Yarın kv ye gitmesem o tek gidicek ve olaylar kontrolüm dışında olacak en iyisi gidip gözümle görmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?