eşimin kuzeni eşime aşik...

.eşimle evlenmeden önce sevgiliyken yani kız eşime aşıktı. Eşim reddetti. Kız da hırs mı yaptı nedir eşimin kardeşine aşık olmuş. Kv en baştan beri biliyor. Kıza eşimle evlenmesi için kv umut verdi zaten.
Eşim olmadı öbürüyle evlendi işte kız da. 6 aylık evli 5-6 aylık da hamile
Kv kızı bağrına bastı :)

Söyle lütfen simdi Esim geldi birazdan gelirim cikmam gerek..

Yaa bu acyip işte. Neden silmiş ki hatta teli neden açmış ki.uzak durmak bu kadar zor olmamalı

size gecen yıl mesaj cekiyor kız ve siz hala yan yanamı geliyorsunuz?
yerinizde olsam o mesajlarını silmezdim ailesine gösterirdim.baskaları yüzünden aile huzurunuzu neden bozuyorsunuz.
bırakında huzursuz olan o hanımefendi olsun.

Cem Yılmazın bir gösterisinde dediği gibi hamile kalmaya halayda karar verdiler heralde
Şu kk da daha neler okuyacaz bakalım her geçen gün şaşırıyorum..
İnsan hep kendi gibi sanıyor başkalarınıda bizim midemiz almayınca bukadar şerefsizliği gurursuzluğu sanıyoruz ki başkalarının mideside kaldırmıyor ama unutuyoruz ki çoooookkk geniş hatta gepgeniş insanlarda varmış..
KK öğretiyor işte kafamıza vura vura.. Allah mutluluğunuzu daim etsin

eşim de dayı kızı da bi cinnete bakar. (siz yine de beni örnek almayın)

Esin de az degilmiş hani, ne demek bu mektubu ona ver...Yaralamıs kızı gecmiste, simdi ceremesini sen cekiyorsun. Durduk yere de öyle mesajlar atmaz, bence esinde bir seyler var senin. Senden gizlenilen bir seyler de olabilir gecmiste. Bence kıza bu kadar da kinlenme...

Cok dertliysen kızla konus, isin ıcıgını vıcıgını ögren, benim bunlardan haberim var lütfen bizi rahatsız etme de. Sonra o ögrendiklerinle gel esinin agzına s.c bi güzel, ortada ümit verilmis vs bir durum varsa. Bundan sonra yapacagı varsa da bir sey yapamaz.

aile büyüklerine iletin .

Son düzenleme:
Kaynininiz bilmiyormu Kayinvalidenizdede ne mide varmis, büyük oglana olmadi kücügüne alayim, aman allahim, neler var ya...
Konusahibi esiniz asik degildir sanmiyorum, öyle olsaydi evlenemese bile bi sevgililik dönemleri olurdu, hem ilgi hosuna gidiyordur hemde erkekler fazla abarti buluyorlar bizim düsüncelerimizu ona öyle gelmiyordur, tam tersi olsa emin olun sizin kuzeninizle görüsmenizi yasaklardi neler yapardi ama simdi tabii ben seni bilirim sana inanirim diyor... Ayrilmayin tabii o terbiyesizinde amaci bu huzur bozmak istiyor, madem hazir cevap veremiyorsunuz vede rezil edemiyorsunuz, sizde onun yaninda oynayin, esinizle asiri samimi olun, o benim istersen kicini yirt mesaji verin... Ama bu arada esinizlede ciddi bi konusma yapin, hatta ya o ya ben deyin, hicbir sekilde onunla iltibatta olmasina izin vermeyin... Sinirim bozuldu gercektende...

Benim anne tarafından ailem çok kalabalık; milyon tane kuzenim var. Biz de kardeş gibiyiz ama daha içimizden hiç birbirine aşık olan olmadı. Kardeşlik dediğin budur zaten. Gözün kapalı namusunu emanet edersin.

Siz artık lütfen kocanız olacak adama diş gösterin. Ne o öyle mesaj atmalar, telefonda konuşmalar? Ben şu an aşık olduğunu düşünmüyorum; kim böyle sümsük, yapışkan, silik birine aşık olur ki? Ama belki gençken aralarında bir şey olmuştur; kadın da bunu "Söylerim" diye tehdit edip öyle bir mesaja, aramaya filan mecbur bırakıyordur. Her durumda, ucu nereye varırsa varsın kocanızı bu kadınla görüştürmeyin.

Ay kafayı yiyeceğim burada okuduğum şeyler yüzünden

Bilen bilir vizyonda bi film var geçen hafta cuma günü gösterime girdi ve konu edindiği şey de tam sizin hikâyeniz. Henüz izledim ve aynı şeyleri burada okuyunca tuhaf oldum acikcasi.

Ama oradaki kuzenine aşık bayan daha hirsliydi ve olayı sitede konuşulması yasak olan şeye kadar bağladı. Yani buyuye

Vesvese vermek gibi oldu ama işiniz zor. Allah yardim etsin uzak durmanizda fayda var tabii ki.

Eşinin ilgisi olup olmadığını bence görüşmeme şartıyla sınayabilirsin. Eşin seni bana güven diyerek görüşme konusunda ikna ediyor.
Ikna olmayacaksın, eğer dayına gitme konusunda ısrarcı olursan herkese her şeyi anlatırım diyeceksin. Anlat derse o zaman anlattıktan sonra bir de boşanma davası açarım diyeceksin.
Aklı başında hiçbir erkek sevdiği karısını kendisine aşık 3. Bir kişiyle görüşmeye devam ederek kaybetmeyi göze almaz. Kadınlar için de aynı şey geçerli. Zor olacak belki ama bir seçim yaptırmalısın ona. Tek gidiyorsa gitsin dayısına, daha güzel ballandıra ballandıra anlatırsın herkese. Karşınızda eşinin çocukluk aşkı değil resmen sapığı duruyor. Bu çok daha farklı bu olay. Hee eskide kalmış deyip yutulacak bir şey değil. Karşınızda sapık ruhlu bir kadın var. Evlendikten sonra da faaliyetine devam eden...

Arkadaş senin koca bir haltlar yemiş yada hala yiyo ben sana diyim..
Hiç sütten çıkmış ak kaşık değil..

İki seçeneğin var ya herşeyi ortaya dökeceksin rezil rüsva olacaklar ama eşindede bir haltlar çıkma ihtimali var.
O yüzden boşanmayı göze alacaksan at herşeyi ortaya... ha yok hala kimse inanmaz yada kocam engel oluyor diyosan o zaman bunu oturup kara kara düşünmenin bir anlamı yok..
Ya hakerete geçeceksin yada hiçbirşey yapmicaksın..
Biz yorum yaparız günlerce yazarız buraya ama sen sadece oturup düşüncelere dalıp kendini yer bitirip birşey yapmazsan olay hiç çözülmez.. üzgünüm.. ya birşeyler yapçaksın yada bunu düşünmemeye çalışacaksın.

Söyle lütfen simdi Esim geldi birazdan gelirim cikmam gerek..
KIzin soyledikleri dogru mu yanlis mi bilmem ama ortada yanlis giden birseyler var gibi esiniz sizden cok kiz icin endiseleniyor oyuzden aileyi karistirmanizi engelliyor cunku ozmn ikisinin durumuda cok farkli olacak onun deyimiyle sizin haksiz dusmeniz soz konusu degil esin arkanda dursa seni desteklese aileden kimse seni deli cikaramaz mesajlar filanda varmis ustelik adam burda seni koruyorum ayagina bu durumu koruyor ve gece gece o kizin size oyle mesajlar cekme cesareti nerden geliyor saniyorsun korkmuyor mu ailesine soylersin yada esine soylersinde onu paylar diye ? Belkide esinin buna izin vermeyecegini biliyor bu cesareti biyerden aliyor ... bunlar sadece varsayim.. ama olabilir

Aileye anlattığınızda eşiniz sizi doğrulamayacak mı, ki sizin tek kalacağınızı ve insanların size inanmayacagini söylüyor.

Kuzeni her ne kadar yanlis yapiyor olsa da yillarca hem de evlenmis olan bir akrabasini bekledigne gore saplantili ve psikolojik problemleri olan birisi,
Kufuru ve bu tip hakaretleri yine de haketmedigini dusunuyorum,
Bence o kadini "hasta" kabul etmek gerek,

Tabi yine de konu sahibi aile huzuru icin iletisimi kesmeli bence de.
O kadinla da diger akrabalar mi ilgilenir bilemem, aile buyukleri idare ederler durumu.

C

Canim esim beni çok sevdiğini söylüyor gösteriyor da ama ben de senin gibi düşündüm sanki kizi koruyor ama bana seni korkuyorum seni hakliyken haksiz duruma düşürecek diyor
Ama kıza karşı hiç bir şey yapmıyor? Ve ne yazıkki bu kızda eşinizin hiç tepki vermemesinden yüz buluyor. Tek suçlu eşiniz, madem kimseye anlatmıyor anlatmanızada izin vermiyor madem hala o benim dayım deyip o kızın bulunduğu eve gidiyor, o zaman kızı alacaktı karşısına, sen benim karıma nasıl böyle şeyler söylersin, seninle aramızda hiç bi şey yok olamazda, haddini bil, diyecekti, tabi bunları sizin yanınızda söyleyecekti. Ne demek bayram, cuma mesajlarına cevap vermek, ne demek biz evlenecektik ama olmadı diyen birine hiç ses etmemek... Yerinizde olsam kocamada boşanıyorum senden, deyip bi silkelenmesini sağlardım.

Eşinizin kuzenine "yol verdiğini" düşünüyorum ben de.

Kendinizi onun yerine koyun, istemediğiniz biri size bu şekilde mesajlar atacak. Rahatsız olursanız önlemini alırsıız, gerek kendisiyle konuşarak gerek iletişimi keserek. Bunun kuzen veya yeğen olması farketmez, hatta daha kolay olur.

Kuzenin saplantılı bir ruh hali içinde olduğu aşikar. Diyelim ki eşiniz kıyamıyor kuzenine. O zaman gerekli yardımı alması için yardımcı olabilirdi. Dünya da böyle örnekler çok var, şimdilik sadece attığı mesajlarla ve davranışlarıyla sizi rahatsız ediyor. Gerekli müdahale yapılmazsa kendi yarattığı bu kurgu çok daha vahim olaylara sebep olabilir. Ama emin olunması gereken nokta şu ; gerçekten bu kız kurgu aleminde mi yaşıyor? Yoksa kendisine ümit verildi mi?

Verdiğiniz tüm cevapları okumadım, daha önce soran olduysa affola;
Eşinizle hiç bir küslük, kısa süreli bir ayrılık falan yaşadınız mı? sevgiliyken, sözlüyken, nişanlıyken veya evliyken?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…