- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi beyazmelek32
-
.eşimle evlenmeden önce sevgiliyken yani kız eşime aşıktı. Eşim reddetti. Kız da hırs mı yaptı nedir eşimin kardeşine aşık olmuş. Kv en baştan beri biliyor. Kıza eşimle evlenmesi için kv umut verdi zaten.Eltinnnn??
Eşinin kardeşinin karısı dimii..
Kayınvaliden aranızdaki soğukluğun sebebini biliyor mu..
Araya girip zorla birbirinizle bayramlaşın istemiş..
Eltininin duygularını nasıl öğrendin ki..
Ayy Allahım daha neler okuyacak bu gözlerimizz..
Söyle lütfen simdi Esim geldi birazdan gelirim cikmam gerek..SoylUyor soyluyor yapiyor bazen esini aldatan adamlar eve cicek bocekle bile geliyor heraksam kuzum amacim doldurmak degil gozun acik kalsin bana pek tamamen senin icin yapilan hareketlermis gibi gelmedi kim kuzeninin asik oldugunj ayan beyan bilirde rahat rahat istifini bozmadan konusur bide kardesim der herseyden once dahada umitlenmesin diye dusunup uzaklasirdi ... dahada diyecek sey cokta demicem
Bi olay daha oldu Esim bebek için tüp bebek denedik gecen yaz.. Esim ameliyat oldu ailesi akrabalara fitiktan demiş.
Bu kiz arsmis hastanede esinle konuşmuş ben o an nerdeydim bilmiyorum cunku hast.de yanindaydim ama o an Yoktum..
Konuşmuşlar kiz arayinca..
Ben bastirinca anlatti Esim görüşme kaydini telden silmiş itiraf etti..
.eşimle evlenmeden önce sevgiliyken yani kız eşime aşıktı. Eşim reddetti. Kız da hırs mı yaptı nedir eşimin kardeşine aşık olmuş. Kv en baştan beri biliyor. Kıza eşimle evlenmesi için kv umut verdi zaten.
Eşim olmadı öbürüyle evlendi işte kız da. 6 aylık evli 5-6 aylık da hamile
Kv kızı bağrına bastı :)
Bi olay daha oldu Esim bebek için tüp bebek denedik gecen yaz.. Esim ameliyat oldu ailesi akrabalara fitiktan demiş.
Bu kiz arsmis hastanede esinle konuşmuş ben o an nerdeydim bilmiyorum cunku hast.de yanindaydim ama o an Yoktum..
aile büyüklerine iletin .Hanimlar bu benim buradaki 2. Konum. Çok düşündüm yazip yazmamayi ama burdayim
Sorunum eşimin kuzeni..
Lisedeyken eşime ilan-i ask etmis ..
Esim sen benim kardesimsin hem ben baskasini seviyorum demiş..
O zaman eşimin hoslandigi bi kiz varmis okulda.. Esim o kiza bi mektup yazmis bunu ona verirsen sevdiğinden emin olcam demiş, kuzen almis mektubu vermiş.
Sonra kiz eşimin en yakin ark. İle cikmis birkaç ay.
Gelelim şimdiye.
Hikaye çok uzun kisaltiyorum.
Bu kuzen ne zaman biraraya gelsek eşime ilgisini belli ediyor..
Tabi bende elimde olmadan kiskandigimi belli ettim inadina yapiyo artik..kiz 32 yas bekar.. biz esimle 35.
Eşime güveniyorum ama şeytan da bos durmuyo..
Kiz bundan 1 sene önce geceyarisi bana msj çekti ne yaparlarsa yapsinlar bos..ben küllerimden dogarim. Karanligin en koyu zamanki aydinliga en yakin olandir. Zafer benim olacak gibi biseydi.
Hala kotu oluyorum hatirladikca.(daha uzun ama yazip sizi sikmak istemiyorum.. )
Sonra biz esimle kavgalar falan..
Kiz birkaç uğursuz mesaj daha çekti..
Güya Esim onunla evlenememis aslında onu seviyormuş falan..o leylaymis Esim mecnun..
Esimden suphelendim..
His derler ya gerçek midir his ettiklerimiz gerçekten olabilir mi sizce?
Oof. Bitti saniyodum, astim saniyodum..
Bayram geldi ve ben onun yüzünü yine görmek zorundayim..
Nasil asicam bunu?
Neyapicam?
Kaynininiz bilmiyormuBenim eltim de yıllar önce eşime aşıktı.
Yarın karşıma çıkmaz herhalde diye düşünüyorum. Sana yardımcı olamadım ama iletişimi asgari düzeyde tutun. En azından ben öyle yapıyorum. Kaynım ile merhaba merhaba. Eltimin ise yüzüne bakmıyorum. Geçen bayram benimle bayramlaşmak istedi kayınvalidemin zoruyla. Ben yüzüne bakmadım daha da konuşmaya çalışmaz herhalde...
Hanimlar bu benim buradaki 2. Konum. Çok düşündüm yazip yazmamayi ama burdayim
Sorunum eşimin kuzeni..
Lisedeyken eşime ilan-i ask etmis ..
Esim sen benim kardesimsin hem ben baskasini seviyorum demiş..
O zaman eşimin hoslandigi bi kiz varmis okulda.. Esim o kiza bi mektup yazmis bunu ona verirsen sevdiğinden emin olcam demiş, kuzen almis mektubu vermiş.
Sonra kiz eşimin en yakin ark. İle cikmis birkaç ay.
Gelelim şimdiye.
Hikaye çok uzun kisaltiyorum.
Bu kuzen ne zaman biraraya gelsek eşime ilgisini belli ediyor..
Tabi bende elimde olmadan kiskandigimi belli ettim inadina yapiyo artik..kiz 32 yas bekar.. biz esimle 35.
Eşime güveniyorum ama şeytan da bos durmuyo..
Kiz bundan 1 sene önce geceyarisi bana msj çekti ne yaparlarsa yapsinlar bos..ben küllerimden dogarim. Karanligin en koyu zamanki aydinliga en yakin olandir. Zafer benim olacak gibi biseydi.
Hala kotu oluyorum hatirladikca.(daha uzun ama yazip sizi sikmak istemiyorum.. )
Sonra biz esimle kavgalar falan..
Kiz birkaç uğursuz mesaj daha çekti..
Güya Esim onunla evlenememis aslında onu seviyormuş falan..o leylaymis Esim mecnun..
Esimden suphelendim..
His derler ya gerçek midir his ettiklerimiz gerçekten olabilir mi sizce?
Oof. Bitti saniyodum, astim saniyodum..
Bayram geldi ve ben onun yüzünü yine görmek zorundayim..
Nasil asicam bunu?
Neyapicam?
KIzin soyledikleri dogru mu yanlis mi bilmem ama ortada yanlis giden birseyler var gibi esiniz sizden cok kiz icin endiseleniyor oyuzden aileyi karistirmanizi engelliyor cunku ozmn ikisinin durumuda cok farkli olacak onun deyimiyle sizin haksiz dusmeniz soz konusu degil esin arkanda dursa seni desteklese aileden kimse seni deli cikaramaz mesajlar filanda varmis ustelik adam burda seni koruyorum ayagina bu durumu koruyor ve gece gece o kizin size oyle mesajlar cekme cesareti nerden geliyor saniyorsun korkmuyor mu ailesine soylersin yada esine soylersinde onu paylar diye ? Belkide esinin buna izin vermeyecegini biliyor bu cesareti biyerden aliyor ... bunlar sadece varsayim.. ama olabilirSöyle lütfen simdi Esim geldi birazdan gelirim cikmam gerek..
Insan bazen burda açılan konulara ne yorum yapacağını bilemiyor.
Esinizden cesaret mi aldi acaba gunahini almayalim da adamın.
Esiniz tum bu olanlarin farkindaysa (mesaj falan) neden kuzenine s.tiri çekmiyor?
Yani ben olsam bu kadar yuzsuz kadini butun akrabaya rezil ederdim.
Or.spuysa caddeye çıksın? Milletin kocasina niye musallat oluyor?
Hayat kadinliginin da onuru vardir. Alan razi satan razidir. Böyle kadinlarda o da yok. Sumuklu bocek gibi erkeklere yapisirlar.
Ayrıca face falanda kullanmıyoruz evli kadının yada erkeğin bu tür şeyi olmamali ciddi anlamda zarar verioZate
Engelledim kizi ama ben..
Bunu ben yaptim..
Esim değil..
Ama kıza karşı hiç bir şey yapmıyor? Ve ne yazıkki bu kızda eşinizin hiç tepki vermemesinden yüz buluyor. Tek suçlu eşiniz, madem kimseye anlatmıyor anlatmanızada izin vermiyor madem hala o benim dayım deyip o kızın bulunduğu eve gidiyor, o zaman kızı alacaktı karşısına, sen benim karıma nasıl böyle şeyler söylersin, seninle aramızda hiç bi şey yok olamazda, haddini bil, diyecekti, tabi bunları sizin yanınızda söyleyecekti. Ne demek bayram, cuma mesajlarına cevap vermek, ne demek biz evlenecektik ama olmadı diyen birine hiç ses etmemek... Yerinizde olsam kocamada boşanıyorum senden, deyip bi silkelenmesini sağlardım.C
Canim esim beni çok sevdiğini söylüyor gösteriyor da ama ben de senin gibi düşündüm sanki kizi koruyor ama bana seni korkuyorum seni hakliyken haksiz duruma düşürecek diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?