Eşimin kuzeni eşimi çağırıp duruyor devamlı

Arsız biri değilse ar eder utanır aramaz ama biraz gıcık bir tipse bu laflar üstüne daha çok üsteler sanki.

kuzen sonuçta arayıp sorması normal dicem ama 1 haftada 4 kez hemde çağırıyor bence ayıp. tamam boşanmış ama senin kocan boşanmadı ya yada bekar değil ya. bu kadar düşüncesizlik fazla.

Kuzeninin bir evi ve eşi olduğunu unutmuş bence, hatırlatmak lazım.

Eşin sana gitmeden once haber ediyor bu güzel bur şey . ve sen ıstersen gitmesine engel olabilirsin. beni çağırıyor dediği anda birlikte yapabileceğiniz bir şey bul ya bende dışarı çıkalım gezelim diyecektim de. ya da birlikte gidelım de. ya da kendini iyi hissetmediğini ona ihtiyacın olduğunu soyle istersen mani olabilirsin çaktırmadan .

Asla musade etmeyecegim sey.
Annesi kardesleri yani en sevdikleri yaninda.
Daha ne istiyor? kaldi ki hic mi bayan arkadasi yok lise uni den vs?
Kuzeni de olsa evli ve düzeni olan bir erkegi böyle sık çağırmasını bende hos karsilamazdim.
Ailesi demiyor mu? kizim evli adam ne cagirip duruyorsun,herkesin kendi düzeni var diye?
Siz muhatap olmayin eger bu kadar rahat bir tipse.esiniz surekli bahane versin ve resmiyet koysun.biraraya gelmenin zorunlu olduğu durumlarda da yanında olun.sizde mesafe koyun.

Bana ters.
sizi dahil etmiyorsa daha da ters.boşanmadan önce nasıldı araları.
kardeş gibi büyüdülerse zamanında evlenincede aynen devamsa bi yere kadar olabilir.
ortağım bak SusmayanKalem

yav hayatim niye her seferinde gel diye aramakla ugrasiyorsun. kiyalim bir nikah aramak yerine seslenirsin evin icinde de . tovbe tovbe. bosuna dememisler fazla muhabbet tez ayrilik getirir diye. kabul etme o kadini evine. geldiginde de yuzunu as cok fazla hizmet etme. salak degilse tavrini anlayacaktir. esinde elin kadinin dusunecegine seni dusunsun biraz.

Ne münasebet. Asla müsaade etmem böyle bi şeye. Seni yok sayıp sadece kocanı çağırıyosa art niyet bile ararım. Ben evli barklı bir kuzenimi arayıp çağıracak olsam her zaman mutlaka eşini de çağırırım, tabi art niyetli değilsem!

Kuzenin yaptığı hoş değil bu kadarı abes oluyor,tabiki akraba ilgilenir ancak eşinizin kuzeninden önce sorumluluğu sizsiniz...
Herşeyin yeri başka akrabalık da ölçülü olmalı!! eşiniz söyleyemiyorsa siz söyleyin yerini haddini bilsin.. yoksa o dostluğun, can sıkılmalarının sonu hiç gelmeyecek....

1haftada 4 kere seni dahil etmeden çağırması çok saçma !
Bi hinlik aramak lazım mı bilemedim
Zaten kimse kusura bakmasın bence sizin eşinizin ailesi toptan görgüsüz
sorunlu eski konuları yanlış hatırlamıyorsam ...

Ama ben eşinizde bir sorun görmüyorum çünkü benim babmda öyle , hatta bence daha fazlası . Beni sınava bırakacak özel arabayla aynı sınav yerini sesli şekilde arayan öğretmen hanımı duyunca gel biz insanlık görevimizi yapalım diyerekten Kadına aynı yere gittiğimizden filan bahsetti Kadın şokla kalınca bana '' biz insanlık görevimizi yaptık değil mi yavrucum dedi '' . Eşinize karşı biraz yüzünü sert tutun bence . Annemin yüzü serttir o gün yanımızda annem olsaydı babam 2 iki kere düşünürdü

Bence aradigi zaman sen ac.

X cok yorgun uyuyor birsey mi vardi de.

Ikincisinde x hazirlaniyor simdi disari cikacagizda basbasa birsey mi vardi ben soyleyeyim de.

Ucuncusunde x bugun bana yardim edecek temizlik yapiyorumda evde de.

Dorduncusunde aramaz herhalde diye dusunuyorum.

Esinle konus ,kuzenine destek olayim derken biz mi bosanalim,
Empati yap biraz benim erkek kuzenim bosansa devamli boyle beni cagirsa bende seni birakip gitsem ne hissedersin diye sorun ,
Sonucta artik evlisin bekar degilsin ,ona gore davran ,

Bir daha esinizi aradiginda siz acin tamamen tesaduf acmis esinizin isi varmis gibi, cagrincada esinizi daha super bir fikrim var siz binin dolmusa bize gelin cok egleniriz hem kadin kadina dedikodu falanda yapariz esiminde bi isi vardi rahatsiz etmez bizi diyin :) bakalim derdi kafasini dagitmak insanlarla gorusmek mi kendine kullanacak adam bulmak mi tepkisinden anlarsiniz. Hem laf da edemez siz hevesle onunla bulusmak istediniz degil mi

Valla kimse kusura bakmasın kuzenide olsa hiç bi kadın benim kocamı canım sıkılıyor diye çağıramaz kendini gezdirtemez benim kocama ne münasebet canım ben evde oturacağım kocam onun yanında bir haftada 4 kez değil günde 20 dakika göndermem ben böyleyim gelcekse kendi gelsin sizin yanınıza yada sende git kocanla

Saçmalık ötesi.

Sonucunda sizinle irtibata geçsin madem kafa dağıtmak istiyor eşiniz ikinizi istediği yere götursun. bir de sizi çağırmiyor tuhaf yani. siz konuşun söyleyin bence haddini bilsin herkesin derdi var sonucunda kimse kimseyi kuzeni diye torba gibi taşıyacak değil .

Tamam kuzenine destek olabilirde surekli surekli ne bu sanki senin degilde onun kocasi gibi tovbe tovbe

Bence de eşinin reddetmesi gerekiyor. Ama etmiyorsa yüzü yumuşak ise sorun değil. Eşini her çağırdığında bende geliyorum de. Sende git onlarla. Sonra da dur yarım saat baktın sıkılıyorsun eve dönelim bilmeme isim vardi diye tuttur. Tek gönderme bence. Kadın alışmasın getir götür işlerini size yaptırmaya.

En tahammül edemediğim şey dusuncesizliktir.. adamın bir ailesi var yahu! Olabilir herkesin derdi sıkıntısı var..dusuncesiz ve şımarıkça başka hiç bir şey değil. Sakın yüz vermeyin inanın cilkını çıkartır böyleleri..Gerekirse yine abartirsa bir görünün söyle bir şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…