• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kuzeni eşimi çağırıp duruyor devamlı

Sacmaligin daniskasi. Is arasinda bile yarim saatligine cagirmis ise bak. Yok yok sizin karismaniz gerekiyor bence. Birdahaki cagirdiginda sizde gidin, yüz ifadesinden anlarsiniz sizide esinizin yaninda görünce memnun kalip kalmadigini, ondan sonra icabina bakarsiniz. Tek bosanan o degil sonucta, abileri varmis gitsin onlarla sıkıntısını gidersin. Kendime yapilmis gibi sinirlendim valla.

İyi akşamlar kızlar
Eşimin kuzeni daha yeni boşandı İzmitteydi boşanınca geldi baba evine
Burda canı sıkılıyormuş hanımefendinin
Çocuğu var evde kardeşi ablası da var abileriyle de altlı üstlüler zaten annesi de var yani baya kalabalık yalnız değil yeğenler falan da var hala daha eşimi çağırıyor

Eşim de kimseyi kıramaz
Haftasonu gidip uğradı bir saatliğine ben temizlik yapacaktım zaten eşim sordu bana git dedim
Bir kez de işten fırsat bulduğunda yarım saat uğradım demişti çağırmış gene
Geçen hafta da beraber gitmiştik halasına yine onun çağırmasıyla

Eşim bu akşam biraz erken geldi işten geldikten sonra telefon çaldı hadi xx gelsene canım çok sıkılıyor oğlumla beni dışarı çıkar bende biraz rahatsızım eşim de gelemem 2si1arada rahatsız dedi
ben şikayetçiyim kızlar. eşim diyor ki morali bozuk sonuçta 2 yaşında çocuğu varken baba evine geldi zor şeyler yaşıyor dedi tamam yaşayabilir ama yalnız değil ki eşim diyor beni çok yakın görüyor kendine.kendi kardeşlerinden daha yakın olamaz ama tabi ki desteğe ihtiyacı vardır eşim de destek olur ama devamlı devamlı da evli bir erkek olarak eşim gidemez ki yanına. kadının isteği şu ki kendi abileri falan her yere taşımaz onu ama eşim zamanında çok taşımış oraya buraya alışverişe götürmüş bir işi olunca halletmiş buraya düğüne geldiklerinde de eşime aldırırdı kendini kuaföre götürtürdü kendini eve de bıraktırırdı ki abileriyle altlı üstlü diyorum size düşünün. eşimi kullanacak yani eşimin bu huyuna çok çok çok sinir oluyorum . ona kalsa o insanlara yardım ediyor..

hem bu 4 oldu yani bir hafta bile olmadan . üstelik gel beni al diyor 2si1arada ile gelin falan demiyor. hiç karını evde tek bırakırsın diye düşünmek yok işten gelmiş bu adam dinlenir karısıyla vakit geçirir demek yok.

eşime derdimi anlatamıyorum dediğim gibi . kuzeni bir daha çağırınca ben mi konuşsam müsait olamıyoruz hep devamlı gelemez mi desem ,eşim dese daha doğru olur ama eşimin işte dili varmaz demeye.

kızlar cevap veremeyebilirim rahatsızım ama okurum . cevap vermeye de çalışıcam çok teşekkür ler şimdiden :)
Kuzen bizde kardestir siz nasil goruyorsunuz

bana kalirsa da rahatsiz verici bosandiysa herseyi göze almış demekki ne ole kotuyum yalnızim söyle böyle ayakları... Yalnızda değilmiss üstelik bi iki kere hoş sürekli olur sa kabak tadı verir bize vakit ayır de esine öncelik kendi karısı ve ihtiyaclari.....sen kocana empoze et benim erkek kuzenim aynısı yapsa falan empati yaptirt...

Ben olsam kıskanır farklı bir niyet arardım. Bir olur iki olur. Babasının oğlu bile olsa ayıp yani evli barklı adam. Uşağı değil ya...
bence müdahale edin ve eşinizle konuşun. Hoşlanmadığınızı söyleyin ve empati kurmasını isteyin

1 olur tamm 2 olur onada tamam bu ne zaman cani sikilsa esinimi isticek
Orda dursun bi zahmet
Bn bna musade etmezdim
Esimede soylerim rahatsiz olduğumu
Herkes yerini bilsin
Aradiginda da esim yerine bn konusurdum mesala
Musait degil..isimiz var..esimle disari cikicaz basbasa..
Salak degilse anlar heralde
Rahatsiz oldugunuzu
Bu arada esinden buyukmu kuzeni

Arada kuzenler bir araya gelir takılır dertleşir de bu şekilde değil yani, ne o öyle 1 hafta içinde 4 kez çağırmak,her istediğinde gel git bırak,sonuçta evli barklı adam sorumlulukları var bunlardan en önemlisi birinci sırada sizsiniz. Kuzeni sizin uyarmanız onu dahada hırslandırdığı gibi kıskanç diye yaftalamasını sağlar.bence eşlnizi her çağırdığnda sizde gidin böylece eşinizin evli olduğunu iyice idrak eder yerini bilir.varlığınızı hissettirin.

Eşiniz ayakçımı yahu ,1-2 anlarımda 4 etmiş 1 haftada ,az yesinde şoför tutsun kendine,tamam kötü şeyler yaşıyor olabilir ama bu bencillik yapabilir anlamına gelmez üstelik sizi bir otorite olarak bile görmüyor evliliğinize saygısı olsa sizden izin ister sizide katar falan,bence erkenden tavrınızı koyun yoksa daha çok taşır eşiniz kuzen hanımı

Bekarken eşinizle kardeş gibi bile olsalar ,eşin artık evli bi erkek o bayanın yaptığı hiç doğru değil ....asla böyle bi şeye izin vermezdim !
eşin gitmek isterse onların evine beraber git yalnız gönderme ki ,kadın da arada ki mesafeyi anlayabilsin ....
bi yerlere gitmek isterse de eşine izin verme !!

Ne tuhaf istekleri var insanların... hiç düşünemedim kuzenime gel beni al canım sıkıldı dediğimi. Abime bile söylemem ya.. çok sıkıldı isem kendim çıkar giderim evlerine, yada hep birlikte bir plan yaparım. Kuzen saçmalamış ama hatalı olan eşin. Bu defa ilk hayır ile açılışı yapmış bikaç kez üst üste hayır derse kuzen anlar herhalde...

Eşim bu akşam biraz erken geldi işten geldikten sonra telefon çaldı hadi xx gelsene canım çok sıkılıyor oğlumla beni dışarı çıkar

Bu ne ya sacmaliga bak. bi haftada dort hem de abartmis gercekten. önünü kesbi an once. esine de yani ya sen söyle ya ben soylerim diye. Erkeklerin olayi da yumusak olmalarindan degil ben kötü olmayim diyor iste. Ben de kuzenlerimle kardeş gibiyim ama evli insan onun arkadaşligini, hizmetini mi yapacak sürekli. yalniz, üzgün fakan demesine gıcık oldum eşinin. Olaylar tam tersi olsaydi eminim yumuşaklığı kalmazdi eşinin. Erkek kuzenin varsa sorsana bakalım ayni durumda ne yapardı. Empati yapsin biraz.

Sizin eşiniz biraz saf ama kuzen fena.Sizi parmağında oynatmasına izin vermeyin.Siz de bayağı sabretmişsiniz,ben olsam telefonu kapar bizim başka planımız var derdim çoktan.

Hadsizlik hakikaten, peki eşiniz ona "bugün eşimle vakit geçireceğim" dese. Böyle böyle çağırdığı zamanların en azından bir kısmında gelemeyeceğini karşı tarafa inandırsa sorun kalmayacak.
Kadın alışmış, boşanmışlığa sığınıyor. Siz ondan daha yalnızsınız belki.
Saçmalık ötesi, böyle giderse siz konuşursunuz.

Yalnız kalmak istemiyorsa sizide çağırır size gelir beraber vakit geçirirsiniz! Eşimi tek çağırsa ilkinde belki dertleşmek istemiştir diye düşünürüm ama ikincisi olamaz tepki veririm açıkçası. Kötü bir tecrübe yaşamış evlilik denen müessesenin ne olduğunu biliyor. Kendisini daha çok sizin yerinize koyabilmesi gerekirdi

Arkadaş istiyorsa ikinizi çağırabilir. Evlenen insanlara hala evlenmemiş muamelesi yapanlara sinir oluyorum. Bi araya geldiğiniz bir an kesinlikle lafınızı sokun bi kere de beni çağır ay diye :işsiz:

Eşin beye de sor bakalım, acaba kuzeni hala evli olsa zırt pırt gel çıkalım dese eşin ona, kocasını bırakıp haftada dört gün çıkar mıymış eşi ne dermiş. Te allahım ya.

İyi akşamlar kızlar
Çocuğu var evde kardeşi ablası da var abileriyle de altlı üstlüler zaten annesi de var yani baya kalabalık yalnız değil yeğenler falan da var hala daha eşimi çağırıyor

Eşim de kimseyi kıramaz
Haftasonu gidip uğradı bir saatliğine ben temizlik yapacaktım zaten eşim sordu bana git dedim

Eşim bu akşam biraz erken geldi işten geldikten sonra telefon çaldı hadi xx gelsene canım çok sıkılıyor oğlumla beni dışarı çıkar bende biraz rahatsızım eşim de gelemem 2si1arada rahatsız dedi
ben şikayetçiyim kızlar. eşim diyor ki morali bozuk sonuçta 2 yaşında çocuğu varken baba evine geldi zor şeyler yaşıyor dedi tamam yaşayabilir ama yalnız değil ki eşim diyor beni çok yakın görüyor kendine.kendi kardeşlerinden daha yakın olamaz ama tabi ki desteğe ihtiyacı vardır eşim de destek olur ama devamlı devamlı da evli bir erkek olarak eşim gidemez ki yanına. kadının isteği şu ki kendi abileri falan her yere taşımaz onu ama eşim zamanında çok taşımış oraya buraya alışverişe götürmüş bir işi olunca halletmiş buraya düğüne geldiklerinde de eşime aldırırdı kendini kuaföre götürtürdü kendini eve de bıraktırırdı ki abileriyle altlı üstlü diyorum size düşünün. eşimi kullanacak yani eşimin bu huyuna çok çok çok sinir oluyorum . ona kalsa o insanlara yardım ediyor..

hem bu 4 oldu yani bir hafta bile olmadan . üstelik gel beni al diyor 2si1arada ile gelin falan demiyor. hiç karını evde tek bırakırsın diye düşünmek yok işten gelmiş bu adam dinlenir karısıyla vakit geçirir demek yok.

eşime derdimi anlatamıyorum dediğim gibi . kuzeni bir daha çağırınca ben mi konuşsam müsait olamıyoruz hep devamlı gelemez mi desem ,eşim dese daha doğru olur ama eşimin işte dili varmaz demeye.

kızlar cevap veremeyebilirim rahatsızım ama okurum . cevap vermeye de çalışıcam çok teşekkür ler şimdiden :)
İlk sorum siz neden gitmiyor sunuz .2 sorum haftada 4 gün kim kiminle gorusur 3 ise bi daha sefer aradığı zaman meşgul e al ve sonra da teli tamamen kapat ok . Gereken mesajı alir zaten

İyi akşamlar kızlar

Eşim de kimseyi kıramaz

Kızım siz kaç yaşında siniz .İyilikten maraz doğar .sakın ama sakın asla izin verm sense gitme .çok canı sıkılıyor sa çıksın başka kuzenle .Bi sizin eşiniz mi kaldı .Suc eşiniz de de var evli olduğunu n farkına varsın .Aynı sini siz yapar saniz eşiniz ne yapar di acaba .diye sorun lütfen .

O aradığında yüksek sesle konuş kocana nereye gidiyosun ben hastayım falan de olur mu öyle saçmalık.

İlk sorum siz neden gitmiyor sunuz .2 sorum haftada 4 gün kim kiminle gorusur 3 ise bi daha sefer aradığı zaman meşgul e al ve sonra da teli tamamen kapat ok . Gereken mesajı alir zaten

1.sinde zaten gittim 2.si iş arasında gitmişti eşim 3.sünde de temizlik yapcaktım evde eşime git dedim ben istemedim daha yeni gitmiştim zaten .ayrıca kalabalık oluyor orası sevmiyorum fazla gürültü.

Kızım siz kaç yaşında siniz .İyilikten maraz doğar .sakın ama sakın asla izin verm sense gitme .çok canı sıkılıyor sa çıksın başka kuzenle .Bi sizin eşiniz mi kaldı .Suc eşiniz de de var evli olduğunu n farkına varsın .Aynı sini siz yapar saniz eşiniz ne yapar di acaba .diye sorun lütfen .
Ben 23 eşim 27 . eşimin bu tür iyilikleri bana göre çoğu enayilikleri yüzünden zaten olmadık beklentileri oluyor insanların. sıkıldım artık.

Back
X