Eşimin kuzeni ve eşi.. Arada kaldım..

öyle yaptım canım eşimde öyle dedi bana bişeyden bahsetmedi görmemiştir aradığını yazdıklarını falan dedi
şu an için ses yok. yalancının mumu yatsıya kadar hesap etseydi başına gelcekleri

eşi boşanma davasında şahit göstermek istiyomuş beni. sabah eşimin kuzeni bizim daireye geldi bi evrak almak için ben cam kapıdan gördüm normalde hep uğrayan kız uğramadı bu sefer. gayette normal görünüyodu. eşimi bu sabah dayısı aramış sahip çık kuzenine diye. sıkıntıları varmış demiş. eşimde sıkıntıdan daha ciddi boyutta durum dayı demiş. sana düşer kızına sahip çıkmak ben napabilirim falan demiş
aman nasıl sinir oldum. huzuru olan bi bizdik bizimde huzurumuzu kaçırcaklar.
ne ararsın yani yeğenin napsın

Konunun bana göre senle alakası hiç yok ki. Yalan söyleyip, birşeyleri gizleyen, olaya ortak olan sen değilsin ki.

Eğer durum şöyle olsaydı, tatile gitme meselesi, daha evlenmeden ortaya çıksaydı, sana sorsaydı bu şahıs, sen de o şahsa yalan söyleyip, evet deseydin, o zaman sana kızabilirdi. Ama böyle bir durum yok.

Yalanlar dolanlar, sıkıntılar, hepsi kuzenin sorunu. Siz gidipte, bak evlenme, bu böyle böyle diye, uyaracak, birilerinin açıklarını anlatacak değildiniz. Bu ne size yakışırdı, ne de size düşerdi.

Kesinlikle karışmayın ve cevap vermeyin bence.

zaten bana kızan yok dediğin gibi benim çok dışımda.
adam boşanamadığı için beni şahit göstermeye çalışıyo yalanlarına
ama bunu yapmam kesinlikle.
onla tatile gitmediğim halde o da benleydi diye beni öne atan bi insandan uzak durmak en iyisi çünkü

-kızın evlendiğini nerden biliyosun

-kafeslemek için hamile kaldığını nerden biliyosun günahını alma

-bence sen kızı kıskanıyosun

vb. yorumlar yapılmamış hayret şaşırdımCADIARZU

aman canım sözlerine dikkat et şimdi kk dedektifleri sana da bulaşır,idmanlıyım ordan biliyorum

konuya gelince,kendimi o kişinin yerine koydumda,bence yardım etmen gerekir ama kendi adına değil,başkasının adına.

kızın bir fotoğrafı,kızın yaptıklarına dair bir kanıt varsa,bunu başkasının adına bi mail mektupla yollarsın

tahmin ettiğim kadarıyla bu kız çok erkekle beraber olmuş,kızın eski sevgilisiymiş gibi bir erkeğe arattırıp adama ipucu verebilirsin.

yani sen olduğunu anlamayacakları şekilde ortaya yem at bence.

çünkü adama da yazık,hayatının kalanını mahvedecek bir yalan bu

ben bu duruma düşersem karşımdakinden susmamasını isterdim,hamile de olsam,aşıkta olsam ne olursa olsun.

yazdıklarını baştan okurken anam noluyoruz dedim sonra da çok güldüm.
arkadaşken bu kadarını bilmiyodum tabi eşimle tanıştıktan sonra eşim bildiğimi zannederek anlatıyodu biçok şeyi arkadaşız ya yalanlar söyleyeceğini tahmin etmiyodu.
ben de bozuntuya vermeden dinliyodum biliyomuş gibi.

aslında flas belleğimde ona ait bi çok resim vardı ben çoğunu sildim o evlenince
gören eden olur huzuru bozulur die. eşim bile görmemiştir yani.

onun mağduru bi çok adamı tanıyorum muhabbetim samimiyetim olmamasına rağmen.
aslında bi yerde adama üzülüyorum da. çok uğraş verdi yola getirmek için mesala adam onu denemek için kapan demişti bu da hesapta kapandı dışarda kaç kez denk geldim açık saçık hallerine ama adam bilmiyodu bi çok şeyi. duyuyodur mutlaka sağdan soldan.
demek canına tak geldi artık ki bu raddeye geldi. ortada bi çocuk olmasa daha kolay olurdu dediklerini yapmak. ama vicdanım rahat etmez biliyorum.

bu durumda tabiki karisamazsiniz bir yerde esinizin kuzeni ama diger adamada yazik,cok yazik biri yardim etsin insallah

bu durumda tabiki karisamazsiniz bir yerde esinizin kuzeni ama diger adamada yazik,cok yazik biri yardim etsin insallah

orası öyle de kendi düşen ağlamaz diyorum bazen
baştan yapması gereken araştırmayı şimi neden yaparsın
aklın nerdeydi demezler mi
şu an için beni ilgilendiren bi durum yok

herseyden esini haberdar et sakin arada kalma kuzen esinin kuzeni herkes siyrilir sen ortada kalirsin o yuzden dikkat et
bence esin kuzeninin esiyle otursun kendisi konussun sen aradan cekil nacuzane fikrim bu ...

herseyden esini haberdar et sakin arada kalma kuzen esinin kuzeni herkes siyrilir sen ortada kalirsin o yuzden dikkat et
bence esin kuzeninin esiyle otursun kendisi konussun sen aradan cekil nacuzane fikrim bu ...

ben ardan çekildim artık.
kuzenin eşi sürekli olarak eşimi arıyo
demiş ki geçenlerde dayının yani kayınpederini
arıyorum anlatıyorum durumu
gelin kızınızı alın ben baş edemiyorum böyle olmaz konuşalım
adam ben napim halledin kendiniz
şimdi mi anladın bu kızın böyle olduğunu sordun da söylemedik mi diyomuş
eşime kızdım baba böyle derken sana ne senin sıfatın ne
karışmıcaksın diye
pişkinlik diz boyu

Allah o adamin yardimcisi olsun arada bi cocukda varmis umarim o adamda bir an once siyrilip kurtulur boyle bi kadindan
gercekten allah iyi insanlarla karsilastirsin ahlaksizlik artik diz boyu degil boyumuzu asti ... kime guveneceksin bu devirde insan korkuyor gercekten cok korkuyor ..

öyle canım valla. bigün allah o yalanları baş türlü çıkaracak ondan ama
yaşadıklarından hiç der almadı kaç kişinin canını yaktı ahını aldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…