çocuk mu bu adam sizden yardım istiyor : )
kendi başına çorap örmüş. tanımadan etmeden her şeyi yaşa sonra yok efendim çocuğa acıyıp evlen. sonra da imdat beni kurtarın de : )
üç maymunu oynamak en iyisi. mailini aradığını görmedim duymadım...
öyle yaptım canım eşimde öyle dedi bana bişeyden bahsetmedi görmemiştir aradığını yazdıklarını falan dedi
şu an için ses yok. yalancının mumu yatsıya kadar hesap etseydi başına gelcekleri
Konunun bana göre senle alakası hiç yok ki. Yalan söyleyip, birşeyleri gizleyen, olaya ortak olan sen değilsin ki.
Eğer durum şöyle olsaydı, tatile gitme meselesi, daha evlenmeden ortaya çıksaydı, sana sorsaydı bu şahıs, sen de o şahsa yalan söyleyip, evet deseydin, o zaman sana kızabilirdi. Ama böyle bir durum yok.
Yalanlar dolanlar, sıkıntılar, hepsi kuzenin sorunu. Siz gidipte, bak evlenme, bu böyle böyle diye, uyaracak, birilerinin açıklarını anlatacak değildiniz. Bu ne size yakışırdı, ne de size düşerdi.
Kesinlikle karışmayın ve cevap vermeyin bence.
-kızın evlendiğini nerden biliyosun
-kafeslemek için hamile kaldığını nerden biliyosun günahını alma
-bence sen kızı kıskanıyosun
vb. yorumlar yapılmamış hayret şaşırdımCADIARZU
aman canım sözlerine dikkat et şimdi kk dedektifleri sana da bulaşır,idmanlıyım ordan biliyorum
konuya gelince,kendimi o kişinin yerine koydumda,bence yardım etmen gerekir ama kendi adına değil,başkasının adına.
kızın bir fotoğrafı,kızın yaptıklarına dair bir kanıt varsa,bunu başkasının adına bi mail mektupla yollarsın
tahmin ettiğim kadarıyla bu kız çok erkekle beraber olmuş,kızın eski sevgilisiymiş gibi bir erkeğe arattırıp adama ipucu verebilirsin.
yani sen olduğunu anlamayacakları şekilde ortaya yem at bence.
çünkü adama da yazık,hayatının kalanını mahvedecek bir yalan bu
ben bu duruma düşersem karşımdakinden susmamasını isterdim,hamile de olsam,aşıkta olsam ne olursa olsun.
bu durumda tabiki karisamazsiniz bir yerde esinizin kuzeni ama diger adamada yazik,cok yazik biri yardim etsin insallah
herseyden esini haberdar et sakin arada kalma kuzen esinin kuzeni herkes siyrilir sen ortada kalirsin o yuzden dikkat et
bence esin kuzeninin esiyle otursun kendisi konussun sen aradan cekil nacuzane fikrim bu ...
ben ardan çekildim artık.
kuzenin eşi sürekli olarak eşimi arıyo
demiş ki geçenlerde dayının yani kayınpederini
arıyorum anlatıyorum durumu
gelin kızınızı alın ben baş edemiyorum böyle olmaz konuşalım
adam ben napim halledin kendiniz
şimdi mi anladın bu kızın böyle olduğunu sordun da söylemedik mi diyomuş
eşime kızdım baba böyle derken sana ne senin sıfatın ne
karışmıcaksın diye
pişkinlik diz boyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?