eşin ne diyo peki onun önerisi ne bu mail olayından sonra
gıcık bi durummuş gerçekten, ama o zaman için, söyleseydin bi türlü söylemeseydin bi türlü olurdu
herkes kendi hayatından meshul sonuçta, hocada kafayı çalıştırıp prezarvatif kullansaymış mesela
ayrıca senden ne yardımı istiyo amacı ne anlamadım
Vallahi canım çok kötü bişey ama tabikide asla öyle birisi için başını yakma ohaoldumsmile
Sende evlisin ve eşin ile birlikte bence otur anlat konuş olmadı sen karışma eşinle hoca dediğiniz kişi adam gibi otursun konuşşsunlar ama karşma fazla sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Baktın çok zorladın evet gitmedik ama bilmiyorum ne yaptığını falan de bilmiyorumkismile
eşime telefonda kısaca bahsettim. karışma ben olmadan tek kelime etme. üzerine 3-5 eklenir kötü sen olursun gerekirse beraber konuşuruz dedi. o da kuzeninden pek rahatsız zaten ama ne yapsın tabi.
hoca anladığım kadarıyla ayrılmak istiyo bunu eşimin kuzeni iş yerinden başkasına söylemiş
ama hep bana çok iyiyiz şöyle mutluyuz beni öyle seviyo böyle kokluyo falan diye anlatır
işini bilenlerden yani. çok ustaca yalan söyler hiç yüzü kızarmaz o derece. bilmiyorum neler olucak
çok zor bir durum kızdakide cesaretmiş nasıl yalanlar üzerine evlilik kuruyorlar
Amonra hanım,
Şahsım veya yorumlarım hakkındaki olumsuz düşüncelerinizi, lütfen uyarı alma riskini de göze alarak, ilgili konu başlığında belirtin.
Özelime hakaret içerikli mesajlar ve yorumlar göndermeyin.
Hiç etik bir davranış değil..
Arkadaşlar kişisel sorunlarınızı lütfen
topiclerde halletme yoluna gitmeyin.
özel mesaj yoluyla sınırlar dahilinde sorununuzu çözün lütfen...
site kuralları gereği bu tip davranışlar ceza sebebidir...
konu dağıtmayın,konu hakkında yorum yapacaksanız ne ala,
ama tartışmaya devam edecekseniz bizler kuralları uygularız...
biliyorsunuz,karşılıklı tartışmak ve bu tartışmaya karışan herkes ceza alır...
güzel paylaşımlar diliyorum..
sevgiler..
ben konuyu yeni okuyabildim. resmen film gibi. ben senin yerinde olsam ne biliyosam teker teker anlatırdım ama zaten vukaatları sadece bununla kalmamışki. başka olaylarda var. yani hocanın bunları şimdiye kadar farketmemesi için hakikaten gözlerinin kör olması lazımmış. bence eliyle kendi bulaşmış,kendisi kurtulsun. sonuçta bu ikisinin arasında olan bişey.ha eşin akrabam diyo ama böyle bir akrabayla bundan sonra görüşeceğinizi sanmam yani benim kendi fikrim görüşmeyin,bulaşmayın. yoksa görüştükçe onun çamurları size bulaşacak.
bencede bulaşmamak en iyisi canım. yalnız ağzım açık kaldı bu ne cazgır bi kızmış yahu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?