- 15 Ocak 2014
- 5.988
- 5.199
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Ben de ayni seyi dusundum. 1 gun bir akrabasinin isini yapsa ne olacak?Yardım etse ne olacak sanki? Alt tarafı bir gününü alacakmış
Gerçekten yardıma ihtiyacı olan birine yardım etmeyi enayilik olarak görüyor. Ne desem bilemedimBen de ayni seyi dusundum. 1 gun bir akrabasinin isini yapsa ne olacak?
Anlasildi sizin derdiniz baskaKoskoca hemşire taksiye binip gidemiyor mu kızlar üstelik covid var ne malum taşıyıcı olmadığı ha bizde olabiliriz o ayri lakin annem oldu çok korkuyorum artı yanında iki hemşire dha var..... Üç hemşire
Allah etmesin neyin hırsı bu yahu? İnsan hiç tanımadığı insanlara yardım ediyor. Ne var bunda? Böyle yaşamak zor olmuyor mu?Merhaba kızlar hemen konuya gireyim...
Eşimin yıllardır görmediği benimde tanımadığım babasının dayısının torunu bulunduğumuz şehre atanmış.. Ve bu dayısı eşimi aramış x i havaalanindan al hastaneye götür girişini yapılsın sonra yurda gidecek ve yerleştir diye yani o gün tüm gün kızın işlerini hallet demiş..
Arkadaşlar bu yüzsüzlük değilmidr aramaz sormaz düğünümüz de bile aramadı
hatta no bile kayıtlı değildi yabancı no arayanı dayısı.
Neyse benim enayi kocam tabiki tamam dedi haftada bir izni var
Onuda hiç tanımadığı bir kızın işlerini halletmekle geçecek.
Ben tabiki istemiyorum iznini bizimle geçirsin istiyorum ne yapmalıyım sizce benmi abartıyorum.
Baska yere takilmis o aslinda ama dili varmiyor soylemeyeGerçekten yardıma ihtiyacı olan birine yardım etmeyi enayilik olarak görüyor. Ne desem bilemedim
Hahaha yok valla o değilAnlasildi sizin derdiniz baska
Anlaşıldı asıl mesele kıskançlıkmışBaska yere takilmis o aslinda ama dili varmiyor soylemeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?