Eşimin kuzeni

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.988
5.199
398
Merhaba kızlar hemen konuya gireyim...
Eşimin yıllardır görmediği benimde tanımadığım babasının dayısının torunu bulunduğumuz şehre atanmış.. Ve bu dayısı eşimi aramış x i havaalanindan al hastaneye götür girişini yapılsın sonra yurda gidecek ve yerleştir diye yani o gün tüm gün kızın işlerini hallet demiş..

Arkadaşlar bu yüzsüzlük değilmidr aramaz sormaz düğünümüz de bile aramadı
hatta no bile kayıtlı değildi yabancı no arayanı dayısı.

Neyse benim enayi kocam tabiki tamam dedi haftada bir izni var
Onuda hiç tanımadığı bir kızın işlerini halletmekle geçecek.
Ben tabiki istemiyorum iznini bizimle geçirsin istiyorum ne yapmalıyım sizce benmi abartıyorum.

Memleketten hiç tanımadığım ailesini de tanımadığım bir kız o zamanki bulunduğum şehre atanmış yeni. Babalarımız biraz tanışıyormuş o kadar. Beni aradılar aynen. Gittim otogardan aldım. 3 yere götürdüm. Evimde misafir ettim. Sonra da çok iyi arkadaş olduk yaşlarımız da yakın. Bırakın iyilik yapmak istiyorsa yapsın eşiniz. Şahsen ben kendimi hiç de enayi görmedim. asıl insanları enayi yerine koyanlar ya da öyle yaftalayanlar çıkarcı bence. Iyi insan sayısı çok mu bilemem ama dünyaya katkıları büyük bence kendi içlerine de.

Allah etmesin neyin hırsı bu yahu? İnsan hiç tanımadığı insanlara yardım ediyor. Ne var bunda? Böyle yaşamak zor olmuyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…