- 28 Kasım 2010
- 42.554
- 141.351
- 798
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Yok yav ayrıca öbürleri erkekte olabilir hemşirBaska yere takilmis o aslinda ama dili varmiyor soylemeye
Koskoca hemşire taksiye binip gidemiyor mu kızlar üstelik covid var ne malum taşıyıcı olmadığı ha bizde olabiliriz o ayri lakin annem oldu çok korkuyorum artı yanında iki hemşire dha var..... Üç hemşire
Aslında bende öyle düşünmüştüm ama hemen yanlış anlaşıldıÖgrenci olsa anlarim da atanmiş koca kadinin peşinde butun gun dolanmaya yerleştirmeye gerek var mi bilemedim.
Ama tamam demiş bi kere.
Arkadaşları diye hemşire dedimSorun 3 hemşire olması Ve cinsiyetleri desenize şuna kısaca:) korkmayın kimse kocanızı kapmaz.
+1Anlasildi sizin derdiniz baska
Arkadaşları diye hemşire dedim
Hemşirde olabilir
Kıskançlık olsa dediğim gibi bende giderim eşim birşey diyemez ama mesele o değil.Sende git canım eşinle birlikte yardım edin bişey olmaz bende kıskanç biriyim ama kuzenlerden felan kıskanmam asla ama için rahat etsin bence sende eşinle birlikte yardımcı olun
Koskoca hemşire taksiye binip gidemiyor mu kızlar üstelik covid var ne malum taşıyıcı olmadığı ha bizde olabiliriz o ayri lakin annem oldu çok korkuyorum artı yanında iki hemşire dha var..... Üç hemşire
Siz kocasızsinz galibaYemezler kocanız merak etmeyin
Evet dünyada bir tek sizin kocanız var ve herkes onu yemeğe çalışıyor.hammmSiz kocasızsinz galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?