Eşimin kuzeni

Düğüne gelmeyip, arayıp tebrik etmemişler, akraba olduklarını da işleri düşünce hatırlamışlar. Verdiğiniz tepkide haklısınız , enayi gibi hissetmekte de. Zaten yalnız da değil 3 kişilermiş kendi işlerini kendileri halledebilirler. Yalnız olur, öğrenci olur anlarım da bu resmen adam kullanmak.

Bu iyilik değil
İyilik ihtiyacı olana yapılır muhtacın eli tutulur
Akrabalık vazifesini de yerine getirmemiş bir dayı var
Koca kadın atanmış memur olmuş toplu taşımayla mı halleder rahatı için taksi mi tutar ona kalmış
Hem üç saatlik yol yakıtını karşılayıp hem de izin gününde şoförlük yapmak saçmalık

Onlar dügün icin davetiye gönderdi mi ki? Davet etmeyip sonra "birsey bile takmadilar" diyenler oluyor da

Yok yok kıskanç değilsiniz hep banacısınız. Birine karşılıksız iyilik yapmayı enayilik olarak görüyorsunuz. Size göre Sadece tadınığınız ve zamanında bir şekilde size menfaati dokunan insanlara yardım yapmak lazım. Düşünceniz kötü maalesef.

Düğüne gelmemiş olmalari, eşinizi ilgilendirir çünkü akraba onun akrabası.
Birşey rica etmişler, yardımcı olmak istiyorsa olur. Eşiniz diye buna karışma hakkına sahip değilsiniz bence.

Bir iznini de sizinle geçirmeyi versin ne olmuş? Bu kadar abartmayın.

Kıskançlık olsa dediğim gibi bende giderim eşim birşey diyemez ama mesele o değil.
Nitekim onunla gidip yoramam kendimi hava alanı ve Hastane öyle uzak ki üç saat desem yeridir trafikle
Anladım o zaman rahat olun kıskançlık yoksa gitsin yardımcı olsun siz de dua alırsınız bence bu kadar dert etmeyin

Ayni seyi yazicaktim simdi. Ama sorsan cok yardimseverlerdir.
Eh tabi bir de kadin olunca 2 kat “ne gerek var gitsin koskoca kadin” oluyor maalesef.
Insanin kalbi,fikirleri temiz olmali.

Onlar dügün icin davetiye gönderdi mi ki? Davet etmeyip sonra "birsey bile takmadilar" diyenler oluyor da
Konu sahibi düğünümüzde bile aramadılar demiş. Davet etmedilerse daha da kötü bir akrabalık bağları da yokmuş, ki numarası bile kayıtlı değilmiş. Hiç bir samimiyetleri yok. Dayının araması da ilginç , mahrumiyet bölgesine gider, ulaşım imkanı yoktur, yalnızdır vs anlarım ama bu durum öyle değil bence

Velev ki akrabalık bağları yok yakın değiller
Allah rızası için bile olsa yardım etmesinin nesi kötü? ( soru müslümanlar için geçerlidir)

Daha komigi de var
Ben de gidebilirim onlarla demis dusunsene esin birine yardimci olacak diye sen de pesine takilip gidiyorsun

Daha komigi de var
Ben de gidebilirim onlarla demis dusunsene esin birine yardimci olacak diye sen de pesine takilip gidiyorsun
Mazallah her an eli eline değip kocayı alır götürür kuzen. Bu devirde koca zor bulunuyor. Buldum mu böylr yapışacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…