Eşimin kuzeni

Yagmur1kokusu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2020
24
16
88
30
Merhaba arkadaşlar ben 4 yıllık evliyim çok şükür mutluyuz ilk nişanladnığım zamanlar eşimin şehirdışından gelen akrabaları gelmişti beni görmek için eşim o zaman beni amcasının evine götürdü tabi şık giyindim saçlarımı falan yaptım gittim eşimin amcasının bir de kızı var kızla niye bilmiyorum frekansımız hiç tutmadı iki görümcem var onlar bana hep sevgiyle yaklaştı ama kuzeni bi farklıydı neyse o gün akrabalar beni görünce ne kadar güzelmiş kasabadan böyle kız varmıymış falan dediler o an kız bir hışım kalktı sinirli sinirli bana baktı buldu işte abim alsın evlensin dedi çekti gitti herkes çok şaşırdı kayınpederim çok iyidir sağolsun özür dilediler onun adına yıllarca bana karşı hep kıskançlık yaptı her konu da biz nişanlandıktan sonra önüne gelen ilk erkekle hemen nişan yaptı sonra ardımızdan düğün aynı yerde balayı aynı sayıda takı benim aynı koltuklar eşimin kayınpederimin durumu iyi çok şükür ama ben okuduğum için çalışmak istedim o istemezken bir anda çalışıcam dedi ben araba traktör minibüs bir çok aracı sürebiliyorum bağlarımız var babam hobi olarak bakardı ona hep destek olduğum için öğrendim bu da bende sürücem bende öğrenicem Ondan daha iyi yaparım dedi yüzüme bakarak babasıda kızım o kız yıllardır sürüyor sen daha bağa adım atmadın ne sürmesi dedi kızdı böyle olaylar ardından aslında benim eşime aşık olduğunu öğrendim eşimin ne kadar yakışıklı varlıklı romantik olduğunu onunla evlenmek istediğini bir akrabamıza söylemiş meğer kıskançlığı ondanmış evliyiz ikimizde ama hala eşime bir ilgisi var gibi onu uyardım eşimde uyarmış şimdi hamile 7 aylık eşimin ismini koyucakmış oğluna böyle bir şey olabilir mi uyarıdan anlamıyor sürekli arıyor ne yapmalıyım kayınpederimle konuşmalı mıyım babam onun sözünü dinleyeceğini söyledi kafam karışık kendi işimi kendim çözmek istiyorum ama çok farklı bir karakter

Son düzenleme:
Bütün ilişkileri koparın o kızla her yerden engelle , eşinde ailesi de sınır koysun, evli bir adama bakmak nedir ayrıca kendisi de evli istediği kadar sevsin insan kalbine gömer devam eder hayata , kesinlikle görüşmeyi kesin bu konuda kesin konuşun, kararlı olun

Bence hiç müdahale etmeyin bırakın. Siz eşinizle evlisiniz mutluymuşsunuz da gerisi dış kapının mandalı. Uyarıdan da anlamıyormuş zaten siz stres olduğunuzla kalırsınız

Niye uyarıyosunuz ki çok saçma. Bırakın kendi haline napıyosa yapsın. Yüz göz olmayın. Duygusu varsa bunu da yansıtmaktan çekinmiyosa tabi ki uyarıyla düzelmez. Muhatap olmayın kendi kendine takılsın.

Son çıkış o gibi bakalım hayırlısı ne olacak daha

Bence de muhattap alıp kimseye bir şey söylemeyin
Zaten aklı başında insanlar uyarır onu
Siz söyleyince dikkat çektiği için daha da devam eder

Kiz saplantılı ondan uzak durun ya cok sinir oldum saygısız. Isim vermeyin lütfen ne olur ne olmaz

kuzene aşık olmak allahım yaa ne saçmalık .. benmde kuzenlerim var tamam bazı kuzenlerle frekans tutuyor daha ii anlaşıyorsun ama aşık olmak fln tedavi olması gerek. Sizin yeriniz de olsam muhatap almam kendi haline bırakırım ama görüşmem de yani .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…