- 4 Ocak 2020
- 24
- 16
- 88
- 30
- Konu Sahibi Yagmur1kokusu
-
Bütün ilişkileri koparın o kızla her yerden engelle , eşinde ailesi de sınır koysun, evli bir adama bakmak nedir ayrıca kendisi de evli istediği kadar sevsin insan kalbine gömer devam eder hayata , kesinlikle görüşmeyi kesin bu konuda kesin konuşun, kararlı olunMerhaba arkadaşlar ben 4 yıllık evliyim üniversite okurken eşimle evlendik çok şükür mutluyuz ilk nişanladnığım zamanlar eşimin şehirdışından gelen akrabaları gelmişti beni görmek için eşim o zaman beni amcasının evine götürdü tabi şık giyindim saçlarımı falan yaptım gittim eşimin amcasının bir de kızı var Gizem kızla niye bilmiyorum frekansımız hiç tutmadı iki görümcem var onlar bana hep sevgiyle yaklaştı ama kuzeni bi farklıydı neyse o gün akrabalar beni görünce ne kadar güzelmiş kasabadan böyle kız varmıymış falan dediler o an gizem bir hışım kalktı sinirli sinirli bana baktı buldu işte Taner abim alsın evlensin dedi çekti gitti herkes çok şaşırdı kayınpederim çok iyidir sağolsun özür dilediler onun adına yıllarca bana karşı hep kıskançlık yaptı her konu da biz nişanlandıktan sonra önüne gelen ilk erkekle hemen nişan yaptı sonra ardımızdan düğün aynı yerde balayı aynı sayıda takı benim aynı koltuklar eşimin kayınpederimin durumu iyi çok şükür ama ben okuduğum için çalışmak istedim o istemezken bir anda çalışıcam dedi ben araba traktör minibüs bir çok aracı sürebiliyorum bağlarımız var babam hobi olarak bakardı ona hep destek olduğum için öğrendim bu da bende sürücem bende öğrenicem Sare den daha iyi yaparım dedi yüzüme bakarak babasıda kızım o kız yıllardır sürüyor sen daha bağa adım atmadın ne sürmesi dedi kızdı böyle olaylar ardından aslında benim eşime aşık olduğunu öğrendim eşimin ne kadar yakışıklı varlıklı romantik olduğunu onunla evlenmek istediğini bir akrabamıza söylemiş meğer kıskançlığı ondanmış evliyiz ikimizde ama hala eşime bir ilgisi var gibi onu uyardım eşimde uyarmış şimdi hamile 7 aylık tutturdu ismini Taner koyucam diye böyle bir şey olabilir mi uyarıdan anlamıyor sürekli arıyor ne yapmalıyım kayınpederimle konuşmalı mıyım babam onun sözünü dinleyeceğini söyledi kafam karışık kendi işimi kendim çözmek istiyorum ama çok farklı bir karakter
Öyle ama işte sinirlerimi bozuyoristedigi ismi koysun muhatap olmayin, sizi cekemiyor demek
Bence hiç müdahale etmeyin bırakın. Siz eşinizle evlisiniz mutluymuşsunuz da gerisi dış kapının mandalı. Uyarıdan da anlamıyormuş zaten siz stres olduğunuzla kalırsınızMerhaba arkadaşlar ben 4 yıllık evliyim üniversite okurken eşimle evlendik çok şükür mutluyuz ilk nişanladnığım zamanlar eşimin şehirdışından gelen akrabaları gelmişti beni görmek için eşim o zaman beni amcasının evine götürdü tabi şık giyindim saçlarımı falan yaptım gittim eşimin amcasının bir de kızı var Gizem kızla niye bilmiyorum frekansımız hiç tutmadı iki görümcem var onlar bana hep sevgiyle yaklaştı ama kuzeni bi farklıydı neyse o gün akrabalar beni görünce ne kadar güzelmiş kasabadan böyle kız varmıymış falan dediler o an gizem bir hışım kalktı sinirli sinirli bana baktı buldu işte Taner abim alsın evlensin dedi çekti gitti herkes çok şaşırdı kayınpederim çok iyidir sağolsun özür dilediler onun adına yıllarca bana karşı hep kıskançlık yaptı her konu da biz nişanlandıktan sonra önüne gelen ilk erkekle hemen nişan yaptı sonra ardımızdan düğün aynı yerde balayı aynı sayıda takı benim aynı koltuklar eşimin kayınpederimin durumu iyi çok şükür ama ben okuduğum için çalışmak istedim o istemezken bir anda çalışıcam dedi ben araba traktör minibüs bir çok aracı sürebiliyorum bağlarımız var babam hobi olarak bakardı ona hep destek olduğum için öğrendim bu da bende sürücem bende öğrenicem Sare den daha iyi yaparım dedi yüzüme bakarak babasıda kızım o kız yıllardır sürüyor sen daha bağa adım atmadın ne sürmesi dedi kızdı böyle olaylar ardından aslında benim eşime aşık olduğunu öğrendim eşimin ne kadar yakışıklı varlıklı romantik olduğunu onunla evlenmek istediğini bir akrabamıza söylemiş meğer kıskançlığı ondanmış evliyiz ikimizde ama hala eşime bir ilgisi var gibi onu uyardım eşimde uyarmış şimdi hamile 7 aylık tutturdu ismini Taner koyucam diye böyle bir şey olabilir mi uyarıdan anlamıyor sürekli arıyor ne yapmalıyım kayınpederimle konuşmalı mıyım babam onun sözünü dinleyeceğini söyledi kafam karışık kendi işimi kendim çözmek istiyorum ama çok farklı bir karakter
Bende şaşırıyorum eşi çok rahat gamsız bir adam ondan mı umursamıyor anlamadımkesinlikle ne evime sokarım ne selam veririm bu insana ben.. ayrıca bu sırada bu kadının eşi nerelerde kör mü sağır mı akıl alır gibi değil
Evetİsimleri falan vermişsiniz hep, dikkat edin bulurlar mazallah iş çıkmaza girer, büyür de büyür. Serin hikaye değilse tabi.
Niye uyarıyosunuz ki çok saçma. Bırakın kendi haline napıyosa yapsın. Yüz göz olmayın. Duygusu varsa bunu da yansıtmaktan çekinmiyosa tabi ki uyarıyla düzelmez. Muhatap olmayın kendi kendine takılsın.Merhaba arkadaşlar ben 4 yıllık evliyim üniversite okurken eşimle evlendik çok şükür mutluyuz ilk nişanladnığım zamanlar eşimin şehirdışından gelen akrabaları gelmişti beni görmek için eşim o zaman beni amcasının evine götürdü tabi şık giyindim saçlarımı falan yaptım gittim eşimin amcasının bir de kızı var Gizem kızla niye bilmiyorum frekansımız hiç tutmadı iki görümcem var onlar bana hep sevgiyle yaklaştı ama kuzeni bi farklıydı neyse o gün akrabalar beni görünce ne kadar güzelmiş kasabadan böyle kız varmıymış falan dediler o an gizem bir hışım kalktı sinirli sinirli bana baktı buldu işte Taner abim alsın evlensin dedi çekti gitti herkes çok şaşırdı kayınpederim çok iyidir sağolsun özür dilediler onun adına yıllarca bana karşı hep kıskançlık yaptı her konu da biz nişanlandıktan sonra önüne gelen ilk erkekle hemen nişan yaptı sonra ardımızdan düğün aynı yerde balayı aynı sayıda takı benim aynı koltuklar eşimin kayınpederimin durumu iyi çok şükür ama ben okuduğum için çalışmak istedim o istemezken bir anda çalışıcam dedi ben araba traktör minibüs bir çok aracı sürebiliyorum bağlarımız var babam hobi olarak bakardı ona hep destek olduğum için öğrendim bu da bende sürücem bende öğrenicem Sare den daha iyi yaparım dedi yüzüme bakarak babasıda kızım o kız yıllardır sürüyor sen daha bağa adım atmadın ne sürmesi dedi kızdı böyle olaylar ardından aslında benim eşime aşık olduğunu öğrendim eşimin ne kadar yakışıklı varlıklı romantik olduğunu onunla evlenmek istediğini bir akrabamıza söylemiş meğer kıskançlığı ondanmış evliyiz ikimizde ama hala eşime bir ilgisi var gibi onu uyardım eşimde uyarmış şimdi hamile 7 aylık tutturdu ismini Taner koyucam diye böyle bir şey olabilir mi uyarıdan anlamıyor sürekli arıyor ne yapmalıyım kayınpederimle konuşmalı mıyım babam onun sözünü dinleyeceğini söyledi kafam karışık kendi işimi kendim çözmek istiyorum ama çok farklı bir karakter
Son çıkış o gibi bakalım hayırlısı ne olacak dahaBütün ilişkileri koparın o kızla her yerden engelle , eşinde ailesi de sınır koysun, evli bir adama bakmak nedir ayrıca kendisi de evli istediği kadar sevsin insan kalbine gömer devam eder hayata , kesinlikle görüşmeyi kesin bu konuda kesin konuşun, kararlı olun
Kiz saplantılı ondan uzak durun ya cok sinir oldum saygısız. Isim vermeyin lütfen ne olur ne olmazMerhaba arkadaşlar ben 4 yıllık evliyim üniversite okurken eşimle evlendik çok şükür mutluyuz ilk nişanladnığım zamanlar eşimin şehirdışından gelen akrabaları gelmişti beni görmek için eşim o zaman beni amcasının evine götürdü tabi şık giyindim saçlarımı falan yaptım gittim eşimin amcasının bir de kızı var Gizem kızla niye bilmiyorum frekansımız hiç tutmadı iki görümcem var onlar bana hep sevgiyle yaklaştı ama kuzeni bi farklıydı neyse o gün akrabalar beni görünce ne kadar güzelmiş kasabadan böyle kız varmıymış falan dediler o an gizem bir hışım kalktı sinirli sinirli bana baktı buldu işte Taner abim alsın evlensin dedi çekti gitti herkes çok şaşırdı kayınpederim çok iyidir sağolsun özür dilediler onun adına yıllarca bana karşı hep kıskançlık yaptı her konu da biz nişanlandıktan sonra önüne gelen ilk erkekle hemen nişan yaptı sonra ardımızdan düğün aynı yerde balayı aynı sayıda takı benim aynı koltuklar eşimin kayınpederimin durumu iyi çok şükür ama ben okuduğum için çalışmak istedim o istemezken bir anda çalışıcam dedi ben araba traktör minibüs bir çok aracı sürebiliyorum bağlarımız var babam hobi olarak bakardı ona hep destek olduğum için öğrendim bu da bende sürücem bende öğrenicem Sare den daha iyi yaparım dedi yüzüme bakarak babasıda kızım o kız yıllardır sürüyor sen daha bağa adım atmadın ne sürmesi dedi kızdı böyle olaylar ardından aslında benim eşime aşık olduğunu öğrendim eşimin ne kadar yakışıklı varlıklı romantik olduğunu onunla evlenmek istediğini bir akrabamıza söylemiş meğer kıskançlığı ondanmış evliyiz ikimizde ama hala eşime bir ilgisi var gibi onu uyardım eşimde uyarmış şimdi hamile 7 aylık tutturdu ismini Taner koyucam diye böyle bir şey olabilir mi uyarıdan anlamıyor sürekli arıyor ne yapmalıyım kayınpederimle konuşmalı mıyım babam onun sözünü dinleyeceğini söyledi kafam karışık kendi işimi kendim çözmek istiyorum ama çok farklı bir karakter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?