Eşimin Kuzeni

limonluseker

. . .
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
662
389
323
Ankara
eşimi kuzeninden kıskanıyorum..

neden diğer kuzenlerinden değil de bundan kıskanıyorum anlatayım..

nişanlandığımızdan beri bütün kuzenleri bana karşı çok sıcak davrandılar ama bu kız hariç.. eve gidince bana hoşgeldin bile demedi bu durum o zaman eşimin de çok garibine gitti ve bu kız ya beni kıskanıyor ya da eşime ilgisi var.. bir kaç olay anlatayım..

evlenmemize üç gün kala köyden geldiler ve eşime abi bana nereleri gezdirceksin demiş.. bunu duyduğumda çok sinirlenmiştim.. bizim düğün telaşımız var kız gezme derdinde ve eşimin iki tane daha erkek kardeşi var onlardan isteyebilirdi pekala gezdirmelerini..

eşimin face hesabında zaten ekliydi biz evlendikten sonra beni de ekledi sonra bir baktım silmiş ama eşimde hala ekli duruyor.. hesabında hep şu tarz şeyler paylaşıyor: imkansızsın, nasip değilmiş, ben beklerim...

evlendikten bir ay sonra köye gittik.. onların evlerine de uğradık.. eşime bir ilgi bir alaka yok abim şu turşuyu çok sever yok şöyle yok böyle.. eşimle ilgili bir konu açıldı o en gıcık zaten diye bir cümle kullandı eşim hakkında.. tabi bunu söylerken sırıtıyordu..

bugün de eşimin kapak fotoğrafını beğenmiş tesadüfen ben gördüm sonra ben fotoğrafı değiştirdim saniyesinde gene beğendi ve benim bütün sinirlerim tepeme çıktı o sinirle kızı sildim ve engelledim sonradan keşke yapmasaydım dedim.. çünkü ordan ulaşamayınca telefondan yazarsa diye korkuyorum.. ya da beni niye sildin falan diye sorarsa eşimle konuşmalarına sebep olucam.. çok büyüttüm kafamda acaba gereksiz mi kuşkularım bana akıl verin kızlar.. bu saate kadar uyuyamadım sinirden..

bir de bu kızın yaşı küçük ya lise 1 yada lise 2.. biz eşimle 5 yıldır beraberiz yani benden önce bu kızla bir şey yaşamış olamazlar..5 yıl önce ilkokula gidiyordu bu kız.. zaten eşim ona kardeş gözüyle bakıyor tabi ben bir kaç kıskançlığımla aklına başka şeyler düşürmediysem

Ergenmiş kız daha.. Büyük erkek kuzenine hayranlık duyuyor olabilir, kıskanabilir. Sinir bozucu ama bu kadar sorun etmenize gerek yok. Keşke engellemeseydiniz akraba sonuçta.. 20li yaşlarda olsaydı haklısınız derdimde bu kız küçük biraz büyüsün geçer gider hevesi..

Erkek arkadaşımın kuzeni böyle. Annesi rica etmişti en son bariz şeyler yapmaya başlayınca. 1 çektim 2 çektim baktım bu kıza bi ayar lazım, ne ben görüşüyorum ne erkek arkadaşım.

Ben kalkar kalkmaz yanına oturmaya çalışmalar, tatile gittiğimizde seneye bende gelcem işte banane demeler, üzerine açık saçık kıyafetler giyip nası oldu abiciiiiim diye dolanmalar.

Yok kardeşim, az buz da değil 7 seneye yakın beraberiz arada 6 aylık ayrılığı saymazsak, ben elalemin egosunu ergenini çekmez zorunda mıyım ya?

Hayır birde küçük müçük derler yalan ya, bende o yaşı geçirdim kardeşim benim neden olmadı aile üyelerime böyle şeyim.

Valla sizin yerinizde olsam çok net belli ederim eşime. Sert bir tavırlada söylerim. Çünkü bu tarz insanlar devamında sizin evliliğiniz devam ettikçe azacaklar. O bu yoldan sizi huzursuz etmeye devam edecekler. Ben 1 sustum 2 sustum 3 de daha fenası oldu. Neden byle bir riski göze alasınız ki?

bence biraz gereksiz kiskanclik yapmissiniz. 1.si onlar akraba, abi diye hitap ediyor dolayisiyla abisi gibi yakin gordugunsen, diger kuzenlerden ayri tuttugundan olabilir bu yakinlik. Facebookta fotograflarini da begenebilir haliyle akraba onlar. 2.si bu kiz akraba olmasa dahi onemli olan esinizin tutumudur, esinize guveniyorsaniz onun acisindan herhangi bir ilgi durumu soz konusu degilse bu kadar paniklemeniz cok yanlis. 3.su ve en onemlisi kiz daha liseye gidiyor demissiniz, daha cocuk yasta biri icin mi butun bu telas? Cahilliginden kebdi capinda boyle bi sey hissediyor olsa kendi uzulur. Bu kizi neden bu kadar buyuk bir tehlike gibi gordunuz anlayamadim ben.:26:

Bu arada siz kac yasindasiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
zaten ayda yılda bir görüyormuşsunuz bence sorun etme
bayramdaaaaaan bayramaa
bizde de bir kuzen vakası var
ayrıca bu kız resmen herkesin gözüne sokarak yapıyor
bayramda bizde köye gittiğimizde bu kız geldi yaklaşık 20 kişi oturuyoruz herkesle bayramlaştı bende ayağa kalktım benimlede bayramlaşacak sandım kız önümden geldiiii ve geçti yüzüme bile bakmadı
eşimle tokalaştı falan
bunu sonrada yaptı bir kaç kere, üstelik öyle lise öğrencisi falanda değil üniversite son sınıf
önceden eşime istemeye kalkmışlar bu kızı eşim itiraz etmiş işte öyle
ben gülüp geçiyorum çocukluktan başka bişey değil

bende de var bundan birtane eşimin ailesinin evine ilk gittiğimizde ailecek herkes oradaydı bu sonradan geldi ve bana bi hg bile demedi benim ve ailemin aklına ilk düşen eşimden hoşlanabileceği oldu ama sonrasında beni kıskandığına kanaat getirdim ki eşimde aynını düşünüyor tabi oda evlendi şuan görüşür konuşuruz bi sorun yok çok şükür...

bence sizi kıskandığı için eşinize öyle davranıyor olabilir daha da küçükmüş bu kadar kafanıza takıp sorun etmeyin zaten sizden uzakta yaşıyormuş evliliğinize ve kendinize zarar vermeyin eşinize güveniniz tamsa geçin karşıya oturun boşverin

daha kucucuk kiz cocuk hatta bosvee cnm ya bence esine belli bile etme takma cnm uykusuz gecelerine yazik. hatta gul gec sende omun inadina biyerdeyken esinin elini tut espiriler yap facebookta esinle fotolarini paylas daha biesuru sey yap bunlari o seni kiskansin

kız daha küçükmüş o yüzden ilgi duyuyo olabilir
o yaşlarda herkes kendinden büyük birine ilgi duyabilir
ama siz engelleyerek hata yapmışsınız bence eşinizin hesabı sonuçta o kız da kuzeni
şimdi iyice kafaya da takabilir eşine mesaj atarsa sen suçlu olursun
inan eşin farketmiyodur bile
boşver takılma bence kendi kendine naparsa yapsın

canım bence biraz gereksiz kıskançlık yapmışsın.. kız daha ufakmış ve belki gerçektende abi gözüyle gördüğü için bukadar ilgili olabilir.. o yaştaki her çocuk kendinden büyük olan kuzenlerine bu tarz yaklaşımlarda bulunabilirler.. çok kafanda büyütme bence ama silmemekle iyi etmemişsin dediğin gibi telefonla iletişime geçebilirler.. sen kıza biraz yakınlık göstermeyi dene bakalım tavrı değişecekmi..

inşallah geçer.. bende keşke engellemeseydim diyorum..

yaş konusunda haklısınız bence de küçük değil ben o yaşlarda kimseye böyle şeyler yapmadım.. dediğiniz gibi de yaptım eşime bir kere çok sert belli ettim.. köyde sofrada birbirlerine laf falan attılar bende kalktım sofradan sinirle sonra eşim peşimden geldi ne bu samimiyet diye bir güzel azarladım artık dikkat ediyor eşim de.. bir de sofrada özellikle ayarladım ama ne yaptı etti gitti eşimin yanına oturdu.. bundan başka elimden bir şey gelmiyor eşime de sürekli söyleyip aklında yokken aklına sokmak istemiyorum..

haklısınız ama sadece eşimin tek fotoğraflarını beğeniyor benimle olanları beğenmiyor o yüzden dikkatimi çekti.. panikleme sebebim şu eşimde şimdilik bir şey yok ona güveniyorum ama dünyanın bin türlü hali var ve oda erkek sonuçta.. ben şimdiden önlemimi bir şekilde almak istiyorum bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum.. kıza gelirsek küçük değil yaşı küçük evet ama kızı görseniz sizde anlardınız çok büyük gösteriyor.. bir de bizim de yaşlarımız çok büyük değil ben 22yim eşim de 23..

bende pişman oldum ama silmiş bulundum bir kere bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum

bende ekli değil ki silmiş beni kendisi bir de farklı şehirlerdeyiz zaten o kıza iyi davranmak hiç gelmiyor içimden

engeli kaldırıp geri mi eklemeliyim yoksa sadece engeli mi kaldırıyım silindiğini görsün ya da hiç bir şey yapmayım öylece kalsın mı :44:

Evli bir bayandan dah çok olgunluk beklerdim. O kiz liseye gidiyor ve senin o kizdan hiçbir farkin yok. Diyelim esine asik, nolmusta? Esin bir liseli kiza, üstelik kuzeniyle iliskimi basliyacak? Yani o kadarmi esinize güvenmiyorsunuz?

Kiz daha küçük, liseye gidiyor. O yastaki kizlar bazen onlardan büyük olan erkeklere böyle ilgi duyorlar, bu sonuçta çok dogal birsey. Ilerde biraz büyüdükçe kendine sevgili edinir.

Bence siz yalnis yaptiniz onu facebookta engellemekle. Son derece çirkin bir hareket olmus. Bence esinize söyleyin onun facebookunda milleti engelledin diye ve nedeninide söyle bare. Eminim esinde sasiracaktir nedenden dolayi.

bunu sonradan gördüm

şimdilik bir şey yok ona güveniyorum ama dünyanın bin türlü hali var ve oda erkek sonuçta.. ben şimdiden önlemimi bir şekilde almak istiyorum

Ya bu site hiç migdeme iyi gelmiyor yemin ederim! Yani senin esin 14 yasindaki kiza ilgimi duyacak diye korkuyorsun? Ne demek erkek sonuçta? O zaman eve kilitleyin, hiç bir kadini görmesin? Iste bu küçük yasta millet evleniyor ve bos yerde esiyle problem yaratiyorlar, kendileri olgun degil diye.

Son düzenleme:

çok ağır konuşmuşsun ama bi dur düşün karşındakini anlamaya çalış bence.. benim annemle babamın evliliği aldatma yüzünden bitti ve bu olay ben tam evlendiğim sıralarda oldu.. belkide benim içimde derin yaralar açtı.. belki de bu yüzden ben eşime güvenemiyorum.. niye güveneyim ki.. benim kendi annem babam bana bunları yaşatmışken niye yani asla yapmaz diyim.. yapar çünkü o da insan.. anlatabildim mi yaşadıklarımdan dolayıdır belki bu güven sorunum..

evet benimde yaşım küçük ama ben kaldıramayacağım şeyler yaşadım hemde neler anlatsam inanamazsın.. hemde bunları bana kendi ailem yaşattı.. o yüzden bana olgun değilsin demeye hakkın yok kusura bakma da..

kuzen konusuna gelirsek eşim iş yerinde birsürü bayanla muhatap oluyor peki ben neden onları kıskanmıyorum.. birsürü kuzeni var bahsettiğimin dışında.. onları neden çok sevip kardeş gibi görüp kıskanmıyorum acaba.. bu kızın hal ve tavırlarından dolayı olabilirmi..

Kizi facebooktan silerek kiskanckiginizi tescillemissiniz kiza karsi.
Simdi o sizin sildiginizi ogrenirse liseli bi kizdan kocasini kiskanan kadin konumunda olucaksiniz.
Ne gerek var boyld seylere.
Aklina dusurmek,erkek sonucta gibi seyler yazmissiniz.gercekten guvenseniz aklina dusurmekten korkmazdiniz bence.

Kuzeninin resmini begenmesinden daha normal bisey yok bence

Ayrica benimde kuzenim felan gelince sevdigi seyleri siraliyorum simdi ben kuzenime ilgimi duyuyorum?

Ayrica kuzenlerim evlendiklerinde cok degistiler acaba esleridemi sizin gibi dusunuyor diye merak etmedim degil simdi

Okadar sacma seylerden kiskaniyorsunuzki eslerinizi anlam veremiyorum artik kucucuk yastaki cocugun esinize ilgi duydugunu nasil düsünürsünüz esiniz sizi kuzeninizden kiskansa gereksiz kiskaniyor o benim kuzenim bana abla diyor derainiz yaaaa

Belki ilgisi vardır bilemem.

Ama yüksek ihtimal eşin onu çok hoşlamış bir ABİ gibi. Haliyle seni de kıskanıyor.

En büyük hatan kızı eşinin hesabından silip engellemek olmuş ki hala senin korkun eşimle konuşmalarına sebep olucam... Burda ben anormallikler gördüm işte. Velev ki kızın ilgisi var, sen engellemeseydin kız eşine tecavüz edicekti görüyo musun bak...

Kız seni sildiyse kıza mesaj atıcaktım ablacım ekliydin bende ama şimdi değilsin yanlışlıkla falan sildik mi acaba gibi...

15 16 yaşında kızla uğraşma. Sen zararlı çıkarsın. O daha ergen.

haklısınız silmem yanlıştı ama bir anlık sinirle oldu.. kuzeni yakın davranıcak diyenler olmuş bu konuda bir şey demiyorum ama kız bana neden ters davranıyor onu anlamadım.. ayrıca güven sorunum var ama eşimle alakalı değil yukarıda da yazdım annem ve babam aldatma yüzünden boşandılar bu yüzden güven sorunu oluştu bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…