Eşimin Kuzeni

ben onunla uğraşmıyorum o bizimle uğraşıyor anlatamadım galiba..

kız beni sildiğinde eşime demiştim silmiş diye o da dediki o zaman sen de onu benim hesabımdan sil senin üzülmeni istemem demişti tabi ben tutup o anda silmedim ama dün sildim eşimin o zaman söylediği bu sözden de cesaret alarak..

Bence bu konuyu hic uzatmayin.engelide kaldirin.sorarsa esiniz soyleyin sizin engellediginizi.
Olabilir o yaslarda buyuklerden hoslanir kizlar.kizinda sucu yok esinizinde.
Eger esiniz guvensizlik duymanizi gerektiricek bisey yapmiyorsa yormayin kendinizi bosuna.

Dediğim gibi o daha ergen onun yaptıklarını hoş görüp ablalık yapmaya çalışın kızcağıza. Eşinize aşıksa da bu onun için üzülmenize sebep olmalı bence. Nefret beslemeyin o kıza..

Ee tamam o zaman sorun yok esin dediyse sil diye.ekleme daha tekrar o zaman.

Ee tamam o zaman sorun yok esin dediyse sil diye.ekleme daha tekrar o zaman.

teşekkür ederim yorumlarınız için rahatladım biraz.. eşim sil dedi ama ben o zaman silmemiştim çünkü geri ekleyeceğini biliyorum kızın.. dün hem silip hem engelleme nedenim bu.. ama bir anlık sinir işte silmesem daha iyi olurdu göz önünde duruyordu yani şimdi telden mesaj mı attı etti diye düşünüp durmazdım.. o yüzden huzursuzum biraz eşim de il dışında iş için pazartesiye kadar yok..

kızın hareketlerine gıcık oldum :)

tamam yaşı çok değil ama hiç saygılı değilmiş.

o yaşta iken gayet aklı başında olanlar var, yaş sınırına takılmamak lazım...

sildin madem eşinde söylemiş takma kafana...

ekleme bir daha, herkes haddini bilsin.

bence de öyle haddini bilsin ama bilir mi bilmiyorum tutup geri ekleyebilir hatta hesap bile sorabilir abi beni neden sildin diye..

bence de öyle haddini bilsin ama bilir mi bilmiyorum tutup geri ekleyebilir hatta hesap bile sorabilir abi beni neden sildin diye..

hesap bile sorabilirmi ne gıcık kız yaa sinir oldum ben sizin kıskançlığınızı cok haklı buldum bende sizin yerinizde olsam oyle düşünürdüm ayrıca 15 yasındaki kızdan mı kıskanıyosun diyenler ben o yasta yuva yıkan biliyorum yapmayın yaa bosver engelide kaldırma bence

aynen burda herkes bana düşman oldu ama çocuk değil sonuçta ve olmaz diye bir şey yok ben bunu çok iyi biliyorum.. sadece engelle bitse konu sürekli msj da atıyor telden toplu msj adı altında bir de whatsapp var ulaşabileceği çok yer var..

eşin ağzının payını versin bir daha boyundan büyük işlere kalkışmasın

eşim onu yapmaz işte.. akrabalarına çok samimi davranır herkese yani.. bu kızda galiba bu ilgiyi başka anlamlara çekti.. ama eşim kıracak bir laf söylemez o kıza bundan eminim..

her laf kırıcı söylenmezki,tatlı dillede insana durması gereken yer bildirilir

Benim aklıma birşey geldi ama,

Şimdi siz eşinize mesela adı ayşe ya, ayşeye düzgün davran ayşeyle samimi olma diyene kadar, şöyle deseniz, hayatım bu kız tam ergenlikte, böyle yaşlarda insan kendinden büyük kendisine iyi davrananlara yakın davranabiliyor, bendede kuzenlerimdede olmuştu vs vs vs dikkatli davransanda kızcağız üzülmese, deseniz?

Ayrıca liseli bebe lafına hiç katılmıyorum, o bebe dedikleriniz neler yapıyor biliyor musunuz? Daha yeni komşumuzun eşini 16 yaşındaki sizin bebe dediğiniz bir kız ayarttı. Ayrıca size göre 14 16 bebe olabilir ama hala bu ülkenin bir yerlerinde 13 yaşında çocuğu olan 'bebe'ler var.

Ayrıca bu bayan çekmek zorunda değil ya! Aynısını onun kuzeni vs yapsaydı ne derdik? Olabilir bu devirde herşey, hiçbirşey belli olmaz, kocanızla aranızı bozmayın vs vs. Neden kadın için geçerli değil?

Ben daha beter deliririm eşim dikkat ettiği halde yan yana oluyorlarsa.

Hiçbir bebenin ergenlik triplerini, bu zor hayat şartlarında çekmek zorunda değilim diye düşünüyorum.

canım çok sağol düşüncelerime tercüman olmuşsun :13:

ben de içimden diyorum ki tamam kocama güveniyorum belki bu kızın davranışlarını da abartıyo olabilirim ama dediğin gibi bu devirde herkesten her şeyi beklerim ben..

o kız yüzünden şu an ben üzülüyorum birsürü sıkıntım var zaten bir de onunla uğraşmak zorunda değilim.. eskiden evli değildi eşim ama artık evli ve hareketlerine dikkat etmesi gerekiyor ikisinin de.. senin dediğin gibi ben eşimi güzelce uyarmıştım önceden samimi olmaması konusunda.. ama gerekirse tekrardan dediğin gibi konuşucam..

kızın yaşı küçük ama öyle göstermiyor ve öyle davranmıyor.. gözlerini süze süze bir bakması var öyle bakış dizi oyuncularında yok yani.. kıyafetleri desen onlarda öyle benim bile cesaret edip giyemediğim boyutta topuklularla dolaşıyor.. köyde yer sofrasında yemek yeniliyor benim yanımda kocaman boşluk varken kocamın yanına oturmak için küçücük yere sığmaya çalışıyor.. ben bu kıza çocuk muamelesi yapamıyorum bu yüzden

Ben sana şöyle söyliyim.
Ben de lisedeyken kuzenimden hoşlanıyordum. Liseyi bırak, ortaokulda başlamıştım. Aynı okuldaydık. Benden de iki yaş büyük.
Fakat lise sondayken başka birine aşık oldum. Onunla beraberken aklımın ucundan geçmiyordu.
Şimdi ise gülüyorum o halime:)

Bunu asla büyütme. O daha çocuk. Tıpkı benim bir zamanlarki halim gibi.
He şu var, ben asla yakın durmazdım. Aksine utangaçlığımdan uzak dururdum:) Mahçupluk işte.
Ama eşinin kuzeninin de benden farklı olduğunu sanmam.
Ona çocuk gözüyle bak. Eşinle de bu yüzden aranı bozma.

Hani desen 20li yaşlarda, bi şüphe duyulur. Ama çocuk daha. Zamanı gelince benim gibi gülecek kendine :))))))

Bence çok doğal kıskanmanız.Yok akrabaymış yok küçükmüş Sanki ülkemizde hiç akraba evlilikleri yaşanmıyor sanki hiç küçük yaşta ki kızlar evlenmiyor.Herşey olabiliyor Allah şeytana uydurmasın, yapacağından değil tabi ki ama ben olsam da rahatsız olurdum.

peki sizin kuzeniniz de evlimiydi o zamanlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…