- 15 Aralık 2015
- 1.823
- 4.607
- 133
- Konu Sahibi Esrin mine
-
Eşim biliyor durumumu. Müsait değiliz demesini bekledim ama böyle bir çıkış yaptı. Resmen sanki oturmuş hep beraber kuzen gelsin diye bekliyormuşuz gibi bir portre çizdi. Artık çark da etmez. İnada bindirir belki de.Eşine gelmesini istemediğini söyledin mi
Annem de öyle dedi. Ama evimi kimseye bırakıp gitmek istemiyorum. Hem bu şekilde daha rahat davranacağına eminim. Muhtemelen rahat etsin diye bırakıp gittiğimi düşünecektir, daha doğrusu eşim böyle düşündürecektir.Annenize gitseniz??
Annem de öyle dedi. Ama evimi kimseye bırakıp gitmek istemiyorum. Hem bu şekilde daha rahat davranacağına eminim. Muhtemelen rahat etsin diye bırakıp gittiğimi düşünecektir, daha doğrusu eşim böyle düşündürecektir.
Hiç yerinizden oynamayın, hatta münkünse salona televizyonun karşısına bir yatak yapıp orada yatın eğer o halinizi görüp kalmak isterse zaten o adamdan bir cacık olmaz ikinci günü siz kovabilirsiniz
Malesef daha önce tecrübe ettiğim üzere o kadar eşşek ve evet anlamaz.. Gidicem diye bize bilet aldırıp vazgeçtim diye bileti yakan, giderken de kendine ceket pantolon gömlek aldıran bir gene sahip..Amannn hicte umrumda olmaz yani zaten hamileymissiniz bide riskli doktor bana sadecd tuvalet ve banyo icin kalkcaksin demisti yapacagin seyler zaten kıstli birak esin halletsin hic karisma yada sana yardim edecek kardesin yada yengen falan varsa onu cagir bi gun aksam agirla gitsin one oyle insan kendi evinde bike rahat edemiyo yatiya misafir olunca hos amcasinn ogluda o kadar essek degildir herlade halini gorunce anlar
Ben olayı gayet iyi biliyorum. Sürekli bize gelmek isteyen bir adam. İşi falan da yok buralarda. Gezmeye geleceğini, eşime gezilecek yerleri sorduğunu kulaklarımla duymam bana yetiyor. Bir gün kalacak adam şurası da size yakın di mi oraya da gidetiz, şurada şenlik varmış tvde gördüm beni götür, oooh sizin ev geniş rahatsız olmayız demez.Neden konuyu detaylı bilmeden bu kadar farazi yorum yapıyorsunuz? Adam belki iş için gelmiştir ve 1-2 gün kalıp döner. Belki kalmaz bile. Yani öyle büyütmüşsünüz ki, kocanızı şehir şehir gezdireceğine o kadar eminsiniz ki? Bi bakın bakalım böyle mi olacak? Sonra kahredin kendinizi.
Anladığım kadarıyla kocanızla konuşmamışsınız bile.
Malesef daha önce tecrübe ettiğim üzere o kadar eşşek ve evet anlamaz.. Gidicem diye bize bilet aldırıp vazgeçtim diye bileti yakan, giderken de kendine ceket pantolon gömlek aldıran bir gene sahip..
Ben olayı gayet iyi biliyorum. Sürekli bize gelmek isteyen bir adam. İşi falan da yok buralarda. Gezmeye geleceğini, eşime gezilecek yerleri sorduğunu kulaklarımla duymam bana yetiyor. Bir gün kalacak adam şurası da size yakın di mi oraya da gidetiz, şurada şenlik varmış tvde gördüm beni götür, oooh sizin ev geniş rahatsız olmayız demez.
Eşim evet çok düşüncesiz davrandı. Kendi akrabasına karşı ters düşmemek için beni yok saydı sma daha önceki tecrübelerime dayanarak öyle kuzu kızu hizmet edemem.Acikcasi ben de evimi kimseye birakmazdım hak veriyorum ama esiniz keske dusunceli davransaymis.. gelen misafiri kaynananiza gotursun esiniz o zaman. Sonucta akraba. Benim esim olsa oyle yapardi..
Birak adini cikarsinlarAnnem de öyle dedi. Ama evimi kimseye bırakıp gitmek istemiyorum. Hem bu şekilde daha rahat davranacağına eminim. Muhtemelen rahat etsin diye bırakıp gittiğimi düşünecektir, daha doğrusu eşim böyle düşündürecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?