- 1 Mayıs 2016
- 14
- 13
- 3
- Konu Sahibi Esrin mine
-
bu nasıl bir tavır böyle ya? siz böyle mi öğrendiniz ailenizden. misafirin bizim kültürümüzdeki yerinden bu kadar mı bihabersiniz?Sizin eviniz ne annenize gidin ne de canınızı sıkın. .sert ve net. .musait değiliz yada kabul etmiyorum bu kadar basit. .kim ne derse desin alınan alınsın gücenen gucensin. .Ayrıca esiniz sizin yoruldugunuzu skntida olduğunuzu algilayamaz sonuçta kendiniz cekiyorsunuz hamileliği. Eşinize istemediginizi soylersiniz direkt
Müthiş bir misafir kulturum var merak etmeyin.evime gelen aç susuz gitmez yatiya her an misafirim vardır.ama sizin iyiliginizi suistimal edip ağır bir ameliyat geçirip hala sizden hizmet bekleyen cinslerle karsilasip evinize size haber etmeden tanimadiginiz kişileri gönderen tipleri gormediginiz için ve konu sahibinin hamileliği ağır geciyormus ki benimde yakın zamanda evin içinde zor yürüyecek kadar skntili hamilelik geçirdigimi bilmediginiz için bu şekilde dusunmeniz normal..karşı taraf senin canın acıyor mus yorgunmus skntiliymis anlamaz herkes kendi çektiğini bilir yani..bu nasıl bir tavır böyle ya? siz böyle mi öğrendiniz ailenizden. misafirin bizim kültürümüzdeki yerinden bu kadar mı bihabersiniz?
tamam arkadaşın durumu belli ama zaten gelecek kişi de ondan çay-meyve servisi yapmasını beklemiyordur heralde.o yüzden "kabul etmiyorum" filan demek terbiyesizliktir.
ha eğer böyle kim ne derse desin gücenirse gücensin kafasında devam ederseniz kimse gelmeyi teklif dahi etmez zaten bir süre sonra amacınız buysa şayet
abartıyorsunuzMüthiş bir misafir kulturum var merak etmeyin.evime gelen aç susuz gitmez yatiya her an misafirim vardır.ama sizin iyiliginizi suistimal edip ağır bir ameliyat geçirip hala sizden hizmet bekleyen cinslerle karsilasip evinize size haber etmeden tanimadiginiz kişileri gönderen tipleri gormediginiz için ve konu sahibinin hamileliği ağır geciyormus ki benimde yakın zamanda evin içinde zor yürüyecek kadar skntili hamilelik geçirdigimi bilmediginiz için bu şekilde dusunmeniz normal..karşı taraf senin canın acıyor mus yorgunmus skntiliymis anlamaz herkes kendi çektiğini bilir yani..
Bu tür konularda ne kadar misafirperver, hoşgörülü(!) olduğunu bastıra bastıra ifade eden, insanlara hakaret etme hakkını kendinde gören biri elbette çıkıyor. Düşünmedikleri ve asla düşünmeyecekleri kısım ise misafirin başka zaman da gelebileceği, gezmesinden feragat edebileceği, ama tersi durumda bir CANın yitebileceği gerçeğidir. Ve bunu ne yazarak ne de konuşarak anlatamazsın. En iyisi he diyip geçmek.Müthiş bir misafir kulturum var merak etmeyin.evime gelen aç susuz gitmez yatiya her an misafirim vardır.ama sizin iyiliginizi suistimal edip ağır bir ameliyat geçirip hala sizden hizmet bekleyen cinslerle karsilasip evinize size haber etmeden tanimadiginiz kişileri gönderen tipleri gormediginiz için ve konu sahibinin hamileliği ağır geciyormus ki benimde yakın zamanda evin içinde zor yürüyecek kadar skntili hamilelik geçirdigimi bilmediginiz için bu şekilde dusunmeniz normal..karşı taraf senin canın acıyor mus yorgunmus skntiliymis anlamaz herkes kendi çektiğini bilir yani..
Biz misafir sevmiyoruz demedikki arkadsim arkadas sıkintisini dile getirdi ona yardimci olmak istedik ha bunn ucunda benim canimdan bi parca varsa evet ben misafir sevmiyorum ozamanbu nasıl bir tavır böyle ya? siz böyle mi öğrendiniz ailenizden. misafirin bizim kültürümüzdeki yerinden bu kadar mı bihabersiniz?
tamam arkadaşın durumu belli ama zaten gelecek kişi de ondan çay-meyve servisi yapmasını beklemiyordur heralde.o yüzden "kabul etmiyorum" filan demek terbiyesizliktir.
ha eğer böyle kim ne derse desin gücenirse gücensin kafasında devam ederseniz kimse gelmeyi teklif dahi etmez zaten bir süre sonra amacınız buysa şayet
Bal gibi de beklerler. Hazır yemek kendilerince hakarettir. Tek sorun yemek de değil ki. İnsan çoluk çocuğuylaykrn ev her zaman hazırolda değildir. Ama biri olunca illa toplamak temizlemek gerekiyor. Ve ben günün çoğunu bir o koltukta bir bu koltukta yatarak geçiriyorum. Adam burdayken uzanamam, gezinemem. Kısacası şu durumda bana eziyetten başka birşey değil.Eşin durumunu biliyordur
Hizmet beklemez, kendi hizmet eder çağırıyorsa
Olmadı dışardan hazır bişeyler alırlar
Zaten gezerler diyorsun bi akşamları eve gelirler, bişey olmaz.
Illaki hizmet gerek helede senn esinde benimki gibiyse ohoo yani onu getr sunu gotur subdan yap bunu hazirla 1 dakika icinde 10 tane sey ister ilk hamileligim dusukle sonuclandi bole bi oaraya bi buraya kosturr bide kaynananin evinde soba doldurrsan sonuc bu sonra nje bole oldu ikincisinde de sen yat askim bi is yapma cart curt giden gitmis acisi sana kaliyo birak hic bise yapmaBal gibi de beklerler. Tek sorun yemek değil ki. İnsan çoluk çocuğuylaykrn ev her zaman hazırolda değildir. Ama biri olunca illa toplamak temizlemek gerekiyor. Ve ben günün çoğunu bir o koltukta bir bu koltukta yatarak geçiriyorum. Adam burdayken uzanamam, gezinemem. Kısacası şu durumda bana eziyetten başka birşey değil.
bütün suç eşinizde nasıl sizi düşünmez hayretler içersindeyim.en iyisi annenize gitmeniz başka yol yok gibi.döndüğünüzde de bir yardımcı tutar evinizi temizletirsiniz.bebeğinizden önemli değilya.bu nasıl bir tavır böyle ya? siz böyle mi öğrendiniz ailenizden. misafirin bizim kültürümüzdeki yerinden bu kadar mı bihabersiniz?
eşinize dışarıdan halledin yemek içmek, şu an bebeğimizi riske atma istemiyorum diye açık açık söyleyin. o varken de yatın bir kez hoşgeldin dedikten sonra sen sıcak davranmazsan belki daha hızlı gider.
Aynen öyle yapıcam. Hizmet ettiğim zamanları da bilirim. Ben sırf misafirperverliğimden çeşit çeşit yemekler tatlılar döktürürken ne oldu? Bir eline sağlık cümlesi duyamadım. Adamların beklentileri yükseldi, sanki bu benim görevimmiş gibi algıladılar ve davrandılar. O zamanlar toydum, saftım. Hele ki böyle bir durumda hiiiiiç kendimi yoramam. Gece rüyamda kanamam olduğunu görüyordum. Korkuyla etrafa koşturuyordum, doktor arıyordum. Rüyası bile o kadar üzücüyken, birilerinin işkembesi için yavrumu, ömrümü tehlikeye atamam. İsterse adımı kötüye, saygısıza çıkarsınlar. Hoş sanki şu an öyle değil de.. Benim zoruma giden eşimin durumu bildiği halde böyle büyük bir hevesle bekliyormuşyz gibi konuşması. Adamın gelesi 10 katına çıktı.Illaki hizmet gerek helede senn esinde benimki gibiyse ohoo yani onu getr sunu gotur subdan yap bunu hazirla 1 dakika icinde 10 tane sey ister ilk hamileligim dusukle sonuclandi bole bi oaraya bi buraya kosturr bide kaynananin evinde soba doldurrsan sonuc bu sonra nje bole oldu ikincisinde de sen yat askim bi is yapma cart curt giden gitmis acisi sana kaliyo birak hic bise yapma
İyi de yatili gelen erkek misafirabartıyorsunuz
Aynen öyle yapıcam. Hizmet ettiğim zamanları da bilirim. Ben sırf misafirperverliğimden çeşit çeşit yemekler tatlılar döktürürken ne oldu? Bir eline sağlık cümlesi duyamadım. Adamların beklentileri yükseldi, sanki bu benim görevimmiş gibi algıladılar ve davrandılar. O zamanlar toydum, saftım. Hele ki böyle bir durumda hiiiiiç kendimi yoramam. Gece rüyamda kanamam olduğunu görüyordum. Korkuyla etrafa koşturuyordum, doktor arıyordum. Rüyası bile o kadar üzücüyken, birilerinin işkembesi için yavrumu, ömrümü tehlikeye atamam. İsterse adımı kötüye, saygısıza çıkarsınlar. Hoş sanki şu an öyle değil de.. Benim zoruma giden eşimin durumu bildiği halde böyle büyük bir hevesle bekliyormuşyz gibi konuşması. Adamın gelesi 10 katına çıktı.
Bu kadar da abartılmaz. Şimdi eski kadınlar tarlada doğurup ardından işe geri dönüyorlarmış filan demek istemiyorum ama bu kadar da çıtkırıldım olmayın.Bu tür konularda ne kadar misafirperver, hoşgörülü(!) olduğunu bastıra bastıra ifade eden, insanlara hakaret etme hakkını kendinde gören biri elbette çıkıyor. Düşünmedikleri ve asla düşünmeyecekleri kısım ise misafirin başka zaman da gelebileceği, gezmesinden feragat edebileceği, ama tersi durumda bir CANın yitebileceği gerçeğidir. Ve bunu ne yazarak ne de konuşarak anlatamazsın. En iyisi he diyip geçmek.
Balim erkekler bolr ince dusunemiyo malesef onlar icin hizmet olsun karinlari dolsun yetiyo bazen o kadar dusunecsiz oluyolar gerci ben bike knusuyorum falan ama alisan insanda bi cayla gnderemiyo malesef esim o kadar cok alismiski dolu dolu masalara bi cay okunca nie bole yaptin bugun diyo her insann bi zamani oluyo zaten ha eger benm simdiki aklim olsa lavaboya bile kalkmazdim sirf iki melegimi kaybetmemk icin ki bi de hizmet edicem yerinde olsam hic orali olmam illaki anlicaklardir diycemde herkes dusunceli olmuyo malesefAynen öyle yapıcam. Hizmet ettiğim zamanları da bilirim. Ben sırf misafirperverliğimden çeşit çeşit yemekler tatlılar döktürürken ne oldu? Bir eline sağlık cümlesi duyamadım. Adamların beklentileri yükseldi, sanki bu benim görevimmiş gibi algıladılar ve davrandılar. O zamanlar toydum, saftım. Hele ki böyle bir durumda hiiiiiç kendimi yoramam. Gece rüyamda kanamam olduğunu görüyordum. Korkuyla etrafa koşturuyordum, doktor arıyordum. Rüyası bile o kadar üzücüyken, birilerinin işkembesi için yavrumu, ömrümü tehlikeye atamam. İsterse adımı kötüye, saygısıza çıkarsınlar. Hoş sanki şu an öyle değil de.. Benim zoruma giden eşimin durumu bildiği halde böyle büyük bir hevesle bekliyormuşyz gibi konuşması. Adamın gelesi 10 katına çıktı.
Ona kalirsa eskiden evde doguruyolardi kadinlar sezeryan diye bisey yoktu simdi yedigin ictigin yaptigin hersey etkiliyo bebegini ki yasamayan anlayamaz ins kimseyede yasatmaz katlanilacak bi aci degilBu kadar da abartılmaz. Şimdi eski kadınlar tarlada doğurup ardından işe geri dönüyorlarmış filan demek istemiyorum ama bu kadar da çıtkırıldım olmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?