Eşimin kuzeni

bu nasıl bir tavır böyle ya? siz böyle mi öğrendiniz ailenizden. misafirin bizim kültürümüzdeki yerinden bu kadar mı bihabersiniz?
tamam arkadaşın durumu belli ama zaten gelecek kişi de ondan çay-meyve servisi yapmasını beklemiyordur heralde.o yüzden "kabul etmiyorum" filan demek terbiyesizliktir.
ha eğer böyle kim ne derse desin gücenirse gücensin kafasında devam ederseniz kimse gelmeyi teklif dahi etmez zaten bir süre sonra amacınız buysa şayet

Müthiş bir misafir kulturum var merak etmeyin.evime gelen aç susuz gitmez yatiya her an misafirim vardır.ama sizin iyiliginizi suistimal edip ağır bir ameliyat geçirip hala sizden hizmet bekleyen cinslerle karsilasip evinize size haber etmeden tanimadiginiz kişileri gönderen tipleri gormediginiz için ve konu sahibinin hamileliği ağır geciyormus ki benimde yakın zamanda evin içinde zor yürüyecek kadar skntili hamilelik geçirdigimi bilmediginiz için bu şekilde dusunmeniz normal..karşı taraf senin canın acıyor mus yorgunmus skntiliymis anlamaz herkes kendi çektiğini bilir yani..

abartıyorsunuz

esiniz calısmıyormu adam bir hafta gelip napıcak gunduz sizinle birliktemi oturacak..esiniz bir hafta boyunca ise gitmemezlikmi yapıcak yoksa hem bir erkegin gelip oyle uzun sure kalması mantıklı degil hamilesinizde o halinizle temizlik yemek isleriyle ugrasmak yorar esinizin kardesinizin mutfak hakkında soyledikleride ne kadar gıcık cok istiyosa kendi toplasaymıs sırf cene millette

Bu tür konularda ne kadar misafirperver, hoşgörülü(!) olduğunu bastıra bastıra ifade eden, insanlara hakaret etme hakkını kendinde gören biri elbette çıkıyor. Düşünmedikleri ve asla düşünmeyecekleri kısım ise misafirin başka zaman da gelebileceği, gezmesinden feragat edebileceği, ama tersi durumda bir CANın yitebileceği gerçeğidir. Ve bunu ne yazarak ne de konuşarak anlatamazsın. En iyisi he diyip geçmek.

Biz misafir sevmiyoruz demedikki arkadsim arkadas sıkintisini dile getirdi ona yardimci olmak istedik ha bunn ucunda benim canimdan bi parca varsa evet ben misafir sevmiyorum ozaman

Eşin durumunu biliyordur
Hizmet beklemez, kendi hizmet eder çağırıyorsa
Olmadı dışardan hazır bişeyler alırlar
Zaten gezerler diyorsun bi akşamları eve gelirler, bişey olmaz.
Bal gibi de beklerler. Hazır yemek kendilerince hakarettir. Tek sorun yemek de değil ki. İnsan çoluk çocuğuylaykrn ev her zaman hazırolda değildir. Ama biri olunca illa toplamak temizlemek gerekiyor. Ve ben günün çoğunu bir o koltukta bir bu koltukta yatarak geçiriyorum. Adam burdayken uzanamam, gezinemem. Kısacası şu durumda bana eziyetten başka birşey değil.

eşinize dışarıdan halledin yemek içmek, şu an bebeğimizi riske atma istemiyorum diye açık açık söyleyin. o varken de yatın bir kez hoşgeldin dedikten sonra sen sıcak davranmazsan belki daha hızlı gider.

Illaki hizmet gerek helede senn esinde benimki gibiyse ohoo yani onu getr sunu gotur subdan yap bunu hazirla 1 dakika icinde 10 tane sey ister ilk hamileligim dusukle sonuclandi bole bi oaraya bi buraya kosturr bide kaynananin evinde soba doldurrsan sonuc bu sonra nje bole oldu ikincisinde de sen yat askim bi is yapma cart curt giden gitmis acisi sana kaliyo birak hic bise yapma

bütün suç eşinizde nasıl sizi düşünmez hayretler içersindeyim.en iyisi annenize gitmeniz başka yol yok gibi.döndüğünüzde de bir yardımcı tutar evinizi temizletirsiniz.bebeğinizden önemli değilya.

Bu durumda reddetmek eşine düşerdi.Çağırmak isterdim ama kusura bakma bizde durumlar böyle böyle diyecekti.
Madem demedi,sen de istifini bozma,salonda aynen yatmaya devam et.Üzerine bir battaniye alırsın,kusura bakma doktor kalkma dedi malum bebek herşeyden önemli dersin.

Aynen öyle yapıcam. Hizmet ettiğim zamanları da bilirim. Ben sırf misafirperverliğimden çeşit çeşit yemekler tatlılar döktürürken ne oldu? Bir eline sağlık cümlesi duyamadım. Adamların beklentileri yükseldi, sanki bu benim görevimmiş gibi algıladılar ve davrandılar. O zamanlar toydum, saftım. Hele ki böyle bir durumda hiiiiiç kendimi yoramam. Gece rüyamda kanamam olduğunu görüyordum. Korkuyla etrafa koşturuyordum, doktor arıyordum. Rüyası bile o kadar üzücüyken, birilerinin işkembesi için yavrumu, ömrümü tehlikeye atamam. İsterse adımı kötüye, saygısıza çıkarsınlar. Hoş sanki şu an öyle değil de.. Benim zoruma giden eşimin durumu bildiği halde böyle büyük bir hevesle bekliyormuşyz gibi konuşması. Adamın gelesi 10 katına çıktı.

İyi de yatili gelen erkek misafir
Ve o evde bulundugu sure zarfinda baska akrabalar da gelecekmis
Cok da kolay degil sanirim? Yatmak zorunda olan hamile bir kadin goz onunde bulunduruldugunda hele?tabii siz bu durumda seve seve agirlarsaniz orasina bisey denmez saygi duyariz anca

konuda geleceğimi gördüm yalnız. benimde nişanlımın var bir garip kuzeni. ben mesafeli davranıyorum diye deli oluyor. ileride evimizden çıkmak istemedini açık bi

bu benim geleceğimi anlatıyor bir kısmı. kuzeni var nişanlımın, rahat bir tip. ben mesafeli davandığım için bile deli oluyor. ileride sizde çok kalırım ben falan diyor. nişanlım da çok sever o kuzenini.. benimle olan mesafesini ayarlıyor ama yine de gelir bu memnuniyeti duyacağım benim tüylerim diken diken olacak belki de..

Bu kadar da abartılmaz. Şimdi eski kadınlar tarlada doğurup ardından işe geri dönüyorlarmış filan demek istemiyorum ama bu kadar da çıtkırıldım olmayın.

Düşünceniz de çokta haklısınız. Milletin keyfi için siz rahatsız mı olacaksınız. Eşin tam düşüncesizmiş bu halde olduğunuzu bildiği halde misafir mi davet ediyor.

Balim erkekler bolr ince dusunemiyo malesef onlar icin hizmet olsun karinlari dolsun yetiyo bazen o kadar dusunecsiz oluyolar gerci ben bike knusuyorum falan ama alisan insanda bi cayla gnderemiyo malesef esim o kadar cok alismiski dolu dolu masalara bi cay okunca nie bole yaptin bugun diyo her insann bi zamani oluyo zaten ha eger benm simdiki aklim olsa lavaboya bile kalkmazdim sirf iki melegimi kaybetmemk icin ki bi de hizmet edicem yerinde olsam hic orali olmam illaki anlicaklardir diycemde herkes dusunceli olmuyo malesef

Bu kadar da abartılmaz. Şimdi eski kadınlar tarlada doğurup ardından işe geri dönüyorlarmış filan demek istemiyorum ama bu kadar da çıtkırıldım olmayın.
Ona kalirsa eskiden evde doguruyolardi kadinlar sezeryan diye bisey yoktu simdi yedigin ictigin yaptigin hersey etkiliyo bebegini ki yasamayan anlayamaz ins kimseyede yasatmaz katlanilacak bi aci degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…