Eşimin kuzeni boşanma aşamasında.Kız kuzenini bıraktı gitti anlaşamıyorlarmış.İşte dava süreci falan...Bu süreçte eşimle baya muhabbet ediyorlar tabi dertleşiyor.Beni arayıp benimle de dertleşti.Neyse aradan biraz zaman geçti.Dün gece balkonda konuştular ve ben az çok duydum konuşmalarını.İşte eşim zengin adamsın,yakışıklısın sıkma canını biri olur.İşte yanına yakışır,kariyerli,nerde nasıl davrancağını bilen bir eşin olur.Mutlu olursun falan diyordu.İşte dava süreci bittikten sonra diye konuşuyorlardı.Eşimin annesinin güzellik salonu var oraya da belli çevreler geliyor.İşte oraya çay içmeye git annem bulsun sana çevresi çok var.Yanlış anlama o açıdan değil öylesine anneme çay içmeye uğrardım hep işte yar doçlar falan olurdu gibi bir şey söyledi.Bunun bir de saçma sapan bir dayısı var intten ona buna yazar.Oralardan flört edersin gibi moral vermeye çalışıyordu.Ama ben çokkk bozuldum.Suratım düştü.O gelince ben balkona çıktım.Neyin var dedi yanıma çöktü kolumu falan öptü yüzüm düzelemedi diyemedim de duydum diye.Sonra odaya geçelim gel dedi yok dedim.Sonra gittim hala yüzüm düşük sabah erken kalkcaktı ben öyleyim diye uyuyamadı.Lütfen söyle ne oldu falan dedi artık uzatmadım uyusun uykusunu alsın diye öptüm hadi uyu hamilelik hormonları yarına geçer dedim.Sen böyle olunca ben huzursuz oluyorum sen mutlu ol her zaman söylemesem de seni çok seviyorum dedi uyuduk.Sizce boşa mı takıldım.Neye takıldığımı da anlamadım da eşimin böyle akıl vermesi değişik geldi.