eşimin kuzenlerini hiç anlayamıyorum...

• Konu Sahibi Konu Sahibi mazot
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mazot

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
446
0
96
İstanbul
merhaba arkadaşlar
size birşey sorucam ben bir anlam veremiyorum bu duruma çünkü

Eşimin kuzenlerinin benimle fazla muhabbetleri yok merhaba merhaba bazende hiç birşey demezler karşılaşsak bile anca beni baştan aşağı doğru incelesinler yaptıkları sadece bu toplumda biyerde hiç suratıma bakmazlar konuşmazlar kendi havalarındadırlar. Bu durumu çokta takmıyorum aslında ama sinirlendiğim nokta şu eşimle iş çıkışı karşılaştıklarında bana selam yolluyorlar :oklava:Allahın selamıdır diye alıyorum bende napim ama niye böyle oluyo anlamış değilim suratıma baksalar ben dicem nasıılsınız vs.. ama onada fırsat yok gıcık oluyorum böyle yaptıklarında :olmaz:

belki onlarda sizden bekliyodur ilk adımı siz atın yinede uzak duruyorlarsa bidaha uzak durursunuz sizde

Bugün açılan konuları anlamakta zorlanıyorum.
Size neden selam söylüyorlar diye dertleniyormusunuz, neden kafanıza takıyorsunuz anlamıyorum. Aleykümselam deyin geçin gidin.
Yollasalar bir dert yollamasalar bir dert.

herhalde senin derdin normalde seni tınlamayıp, eşin olunca senle iyiymiş gibi görünmelerimi

bizim milletin dilinde tekerlemedir o, sevsede sevmesede yengeye selam söyle denir, öyle bişeydir bence
:hulya:

normaldir kendi hanımları daha değerlidir diye sana niye kıymet versinler evlendikten sonra diğer bayanlar öcü gibi görünür kimsenin hanımının sivrilmesine izin verilmez alsanaalsanasmile

en büyük neden bu
kaydirigubbakcemile

normal bence konuşmanın sonunda genelde bi selam gönderilir,yani gene kendi havalarındadırlar zaten :kahve:

Size neden selam söylüyorlar diye dertleniyormusunuz, neden kafanıza takıyorsunuz anlamıyorum. Aleykümselam deyin geçin gidin.

Al benden de o kadar...
sengözlerimebaksanab

bana neden selam söylüyorlar diye dertlenmiyorum benimle karşı karşıya geldiklerinde
neden merhaba demiyolar konuşmuyolarda arkamdan selam söylüyorlar

normaldir kendi hanımları daha değerlidir diye sana niye kıymet versinler evlendikten sonra diğer bayanlar öcü gibi görünür kimsenin hanımının sivrilmesine izin verilmez alsanaalsanasmile

en büyük neden bu
kaydirigubbakcemile

eşimin kuzenleri bayan :hulya:

bana neden selam söylüyorlar diye dertlenmiyorum benimle karşı karşıya geldiklerinde

kimi insanlar karşı tarafı tanımadan kendilerince bir portre çizer karşı taraf hakkında,artık buna kıskançlık diyin,çekememezlik diyin,art niyet diyin her neyse... bir şekilde mesafe koyarlar yada muhabbet etmek istemezler. Sizinkide böyle birşey sanırım.

Nezaketen eşinizi falan gördüklerinde mecbur selam yolluyorlardır sana...

Muhtemelen onlarda senin gibi düsünüyordur.....yüzümüze bakmiyor, kendi havasinda, biz niye konusalim????

Yani her iki tarafda diger taraftan yakinlik bekliyor belkide.

lafın gelişi slmdır o canım ozaman yada eşin arayı yumuşatmak için kendi söylüyo olabilir.....aman boşver bunumu takıyosun herkes herkesi sevmek zorunda değil zaten senin içinde onlar içinde geçerli bu..kendi haline bırak ....

yeni evliyseniz bir yemek daveti verin kuzenlere... orda da aynen davranırlarsa siz de ona göre tavır takınırsınız...

İnsan psikolojisi etütlerinde , beyin dalgalarının insan ilişkileri üzerindeki etkisi kanıtlanmıştır . Negatif dalgaları pozitif yapın . İletişiminiz kolaylaşsın . Baktınız olmuyor , sizde onların kurallarıyla oynayın oyunu . Hiç de sıkıntı yapmayın sengözlerimebaksanab

lafın gelişi slmdır o canım ozaman yada eşin arayı yumuşatmak için kendi söylüyo olabilir.....aman boşver bunumu takıyosun herkes herkesi sevmek zorunda değil zaten senin içinde onlar içinde geçerli bu..kendi haline bırak ....

evet bu benimde aklıma geldi olabilir böyle:hulya:

yeni evliyseniz bir yemek daveti verin kuzenlere... orda da aynen davranırlarsa siz de ona göre tavır takınırsınız...

çok çağırdım hiç gelmediler inş geliriz dediler hep... en son çağırdığımda yine aynı şeyi söylediler artık bundan sonra geleceğiniz zaman siz haber verin dedim bekliyorum bakalım nezaman gelicekelrkaydirigubbakcemile3

Back
X