eşimin kv yi gidip alması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@flower girl hemen şimdi çıkın istanbuldan Samsun’a benzin parası ne kadar yapıyorsa o kadar parayı gönlünüzce harcayın, alışveriş yapın hiççç çekinmeyin
Eşiniz acımıyorsa siz hiç acımayın
Eşiniz bulur bir yolunu
Böyle şeylerde idare etmek zorunda olan kadın oluyor ya sinir oluyorum

Yani annesi sonuçta, çok anormal bir durum değil .
Aynı koşullarda siz olsaydınız annenize atla otobüse gel mi derdiniz ? Ben diyemezdim şahsen .
Eşimin kendisine de söyledim. Annen oğlum benim ağrıdı gel al dese hadi neyse. efendim teyzesinin beli. Bu arada teyzesinin başka şehirde 2 aslan gibi evladı var. kendiside dipdiri normalde. daracık kot giyer çıkar yollara. yani gözünüzde canlansin diye diyorum bunu.

Anne ve yaşlı olması bu durumu ne olursa olsun normal kılabilir, genç ve sağlıklı olduğu,eli ayağı tuttuğu halde insanlara özel şöförü muamelesi yapanları düşünürsek...
Keşke tepki vermeseydiniz,yarın öbürgün bu dünyadan gittiklerinde haksız bile olsalar üzülürsünüz, eşinizin gözünde de nahoş bi pozisyona düşersiniz,demek ki ona dokunmayacak siz de hiç karışmayın..

Yer varsa sen de bin, yollarda acıktık kahvaltı bayıldık börek, çöp şiş diye durdur kocanı bakalım bi daha gidiyor mu? Havlucu outletleri de pas geçme, anneciğim havlu mu baksak de durdur. Beli bükülsün o zaman akıllanır.
O pek hesaba karışmaz cnm. yine eşime kalır o havlu isi

bı erkek bebege gebeyım :D bu yuzden mı bıkmıyrum cok gzume batmadı şaka bı yana karısmazdım yerındr olsam. para mevzıysa eger sen sıkıntıdayken o eldekı ıc kurusu yola dokuyorsa annesınden alsın benzın parasını ama para sıkıntısı cekmıyrsan ona da ses etme bence

Çok ilginç cidden bunun için mi tartıştınız. Ben 70 yaşına geleceğim kışın mikrop dolu otobüste gitmek istemeyeceğim malum grip olsam bile iki ayda iyileşmezsin, yetiştirip büyüttüğüm evladımdan birşey isteyeceğim, ayy empati yaptıkça üzülüyorum, bunun için gerçekten de tartışılır mı ya, evladınız aynısını size yapsa, hiç mi yaşlanmayacaksınız.
şekerim boşuna üzülme. isteyen annesi değil. teyzesinin beli rahatsız mış mış benimki kendi kendine görev edindi. Annesi de madem istiyor gelsin alsın bizi dedi. anladın?

Açıkçası ben bseninn kdr sıkıntı etmezdim aksine işi yok ise git al o senin annen derdim biiz gelinler gerçekten bazen cirkef oluyoruz pazar gününden beri bende kadını Hergun akkrabasina götürdüm teyzesini aaldiim evimde misafir ettim ne olacak yani 1 hafta hizmet etsek yada istediğini yapıp da Mutlu etsek. Ki benim uyku saatim 12 en geç ben. Eve 1 2 de girdim gece gitti bundan sonra dinllenebbilirim abartma
annesi teklif etmedim mevzu teyzesiii huu

KV işe aranız iyiyse(sorun teyze biliyorum) ,eşinle de mutluysan sorun etme derim hatta sen de git bnde samsunda gezmek istiyorum diye , eğer diğer türlü sorunlar yaşıyorsanız ne yapan sonuna kadar haklısın, sen burda seni haksız bulan kadınlara bakma, emin ol hepside tepki gösterirdi , eşini ailesini en iyi bilen sensin

Maddi yönü hadi neyse de eşinizin o kadar yolu gidip geri dönmesi eziyet bence.

Otobüse binmek daha pratik. Beni birisi o kadar yoldan almaya gelse kabul edemezdim.
Onların gelme oğlum diyip engellemesi gerekir. Hadi eşinin gidesi tuttu diyelim. Benim için biri böyle bir şey yapacağım dese hasta değilsem otobüs ya da uçak yolculuğunu zorlaştıracak şekilde, ya da aşırı geçerli mazeretim yoksa kabul etmem. Hadi 100 km yol olur. 1 saat sürer o zaman gitsin gelsin ama kaç saatlik yol. Maddi açıda hadi neyse ama resmen eziyet.

Bunun nesi yanlış ki anlamadim çok doğal.bizlerde evlat buyutuyoruz yarin birgün ne olacağımız belli değil.ben eşinizi takdir ettim maşallah ona.benzine gidecek 400 tl çok mu sarsacak ac mi bırakacak sizi anlamadim.bence ailesini düşünen bu adam sizin ailenizi de düşünürdü

Bunun nesi yanlış ki anlamadim çok doğal.bizlerde evlat buyutuyoruz yarin birgün ne olacağımız belli değil.ben eşinizi takdir ettim maşallah ona.benzine gidecek 400 tl çok mu sarsacak ac mi bırakacak sizi anlamadim.bence ailesini düşünen bu adam sizin ailenizi de düşünürdü
ailesi dediğin teyzesi. 2 evladı var. hiç elletmiyor rahatsız ettirmez.

KV işe aranız iyiyse(sorun teyze biliyorum) ,eşinle de mutluysan sorun etme derim hatta sen de git bnde samsunda gezmek istiyorum diye , eğer diğer türlü sorunlar yaşıyorsanız ne yapan sonuna kadar haklısın, sen burda seni haksız bulan kadınlara bakma, emin ol hepside tepki gösterirdi , eşini ailesini en iyi bilen sensin

Bence en haklı yorum bu. Sen de git yemek yersiniz sahil yolundan gidin denizi izleye izleye :KK23: . Gidene kadar romantizm yapasınız dönerken de Allah Kerim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X