Şuan hipnozla tedavi görüyorum 3 seans oldu ama pek bir ilerleme yokDurduk yere böyle olmadınız. Tetikleyen neydi? Çok mu şey yaşadınız? Gerçekten sorunun ne zaman ve neden başladığının farkında değilseniz hipnozla tedavi deneyebilirsiniz.
Hayır canım farklı ailesel olaylar oldu ben kendim ameliyat falan oldum ama aşamıyorum galibane yaşadın canım kaza falan mı oldu
Şuan en çok majör depresyonla başım dertte derin anemide var ama onada ilaç kullanıyorumHastaligin ne?
Ben ilk seansta bile çok aşama kaydetmiştim .demek ki uzmandan uzmana değişiyor . İyi araştır doktorunu ..Şuan hipnozla tedavi görüyorum 3 seans oldu ama pek bir ilerleme yok
Evet haklısın galiba doktoru değiştirmek iyi olucakBen ilk seansta bile çok aşama kaydetmiştim .demek ki uzmandan uzmana değişiyor . İyi araştır doktorunu ..
Amin sagolun sorunum hastalık değil şuan eşimin lafıİnsallah tedavin ise yarar kardesim , Allah şifalar versin insallah düzelirsin ...
O gezdirmek istiyor ama ben hep bir bahane bulup gitmek istemiyorumEşinin aslında bu süreçte yanında olması lazım .
Sen şuan kendınle cebelleşiyosun .
Sen gezek ıstemıyorsan eşin bir yolla senı gzdırebilir .
Keşke konuşsan onu karşına alıp .
Peki sende azcık unutsan yaşadıklarını , belki iyi gelir kafan dağılır.O gezdirmek istiyor ama ben hep bir bahane bulup gitmek istemiyorum
Şuan hipnozla tedavi görüyorum 3 seans oldu ama pek bir ilerleme yok
Gecmis olsunŞuan en çok majör depresyonla başım dertte derin anemide var ama onada ilaç kullanıyorum
Eşinizle paylaşın bu durumunuzu sizi anlayacak durumunuzda destek olacaktırAmin sagolun sorunum hastalık değil şuan eşimin lafı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?