Eşimin lafıı :(

Larisko

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2017
1.488
770
38
32
Slm kızlar bu anlatacaklarım beni çok üzdü yargılamadan dinlemenizi rica ederim.Eskiden eşimle sürekli dışarı çıkan gezen eğlenen biriydim ama bu hastalık (sanırım psikolojik olarak ta) benim hayatımı tamamen ele geçirdi evden dışarı çıkamıyorum hiç bir yere gitmek istemiyorum.

Hiç birşey canım yapmak istemiyor yeri geliyor kimseyle konuşmuyorum bile hep mutsuzum ve eşim ilk defa bana çok degiştigimi hiç mutlu olmadıgımı bu durumun ondanmı başka bir durumdan mı kaynaklandığını sordu benim eski halimi çok özlediğini onunla konuşan dertleşen şakalasan eşinin nereye gittiğini sordu.

Buna çok üzüldüm piskologada gidiyorum terapide alıyorum ama aşamıyorum eski yaşam enerjim gelmiyor geri mutsuzum..

Herhangi bir tavsiyeniz varsa dinlemeye hazırım.

Son düzenleme:
Durduk yere böyle olmadınız. Tetikleyen neydi? Çok mu şey yaşadınız? Gerçekten sorunun ne zaman ve neden başladığının farkında değilseniz hipnozla tedavi deneyebilirsiniz.

Durduk yere böyle olmadınız. Tetikleyen neydi? Çok mu şey yaşadınız? Gerçekten sorunun ne zaman ve neden başladığının farkında değilseniz hipnozla tedavi deneyebilirsiniz.
Şuan hipnozla tedavi görüyorum 3 seans oldu ama pek bir ilerleme yok

Eşinin aslında bu süreçte yanında olması lazım .
Sen şuan kendınle cebelleşiyosun .
Sen gezek ıstemıyorsan eşin bir yolla senı gzdırebilir .

Keşke konuşsan onu karşına alıp .

Eşinin aslında bu süreçte yanında olması lazım .
Sen şuan kendınle cebelleşiyosun .
Sen gezek ıstemıyorsan eşin bir yolla senı gzdırebilir .

Keşke konuşsan onu karşına alıp .
O gezdirmek istiyor ama ben hep bir bahane bulup gitmek istemiyorum

O gezdirmek istiyor ama ben hep bir bahane bulup gitmek istemiyorum
Peki sende azcık unutsan yaşadıklarını , belki iyi gelir kafan dağılır.
Sürekli olanları dusursen veya hastalığını hiç iyileşemezsin.

Ya Allah korusun ama kanser hastalarına bakıyorum Allahım o nasıl yaşam sevıncı .
Diyorum kendıme H e senın çektiğin neki kendıne gel .

Sende KENDİNE GEL ...

Eşinle birbirinize destek olun

Son düzenleme:
Şuan hipnozla tedavi görüyorum 3 seans oldu ama pek bir ilerleme yok

İstanbul'da iseniz tedavileri sonuç veren birini biliyorum, özelden yazabilirim. Eşiniz kötü bir şey söylememiş. Aksine içinizdeki o eski sizi uyandırmaya çalışıyor. Benim hoşuma gitti.

Benim derdim ne diye sormuyor musunuz kendinize? Hiç mi cevabınız yok?

Bir karı koca ayrılığın eşiğinden dönmüş. Ayrılmak isteyen adam, bunu eşine söylüyor. Kopuyorlar falan derken barışıyorlar. Her şeyi geride bırakma sözü veriyorlar ve gerçekten mutlu oluyorlar. Ama kadın bir süre sonra çift karakterli birine dönüşüyor. Odada öpüş koklaş otururken kadın lavaboya gidiyor. Döndüğünde bağırmaya başlıyor, kocasını görmek istemiyor falan. Bir ton kavga gürültü bunun gibi. Nedeni hipnozda çıktı, kocası ayrılık kararını söylerken üzerinde kareli pijamaları varmış. Kim dikkat eder ki buna? Adam o pijamayı her giydiğinde kadın cinnet geçiriyor. Tabi ne adam ne kadın bunun farkındalar.

Çözülmeyecek bir şey değil. Eşinizden destek isteyin, mutsuz hissetseniz bile ona kendinizi doğru ifade edin. Özlediği kadının geri gelebilmesi için ona ihtiyacınız olduğunu söyleyin. Yalnız baş edemezsiniz. Tedaviniz çok yeni. Geçmiş olsun.

İnsan olaylarla degil olaylari tekrar ederek depresyona girer.Beynimizi neye alistirirsak ona gore sekil aliyor.
Esiniz sizi disari cikarmak istediginde cikin lutfen.

Farkındalık burada çok önemli.
Zaten siz destek alıyorsunuz, doktorunuz bu konuda ne diyor ve sizi ne şekilde yönlendiyor bu da önemli.
Sizi rahatsız eden ve mutsuz eden durumlardan uzaklaşın.
Daha hayata pozitif bakmaya çalışın, hayatın artı yönlerine odaklanın.

Ben de böyle bir süreç geçirdim.
İnsan ne yapsa mutsuz oluyor malesef, hiç birşey tatmin etmiyor hayatta.
Ancak pozitif şeyleri hayatınızda arttırmanız gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…