Eşimin lafıı :(

Benim bir ara kan degerim 5.5 a dustu doktor sasirdi bana kan hapi verdi birde 11 gun rapor ben rapordan sonra isi biraktim yogun tempoydu dinlendim toparlandim beslendim oyle gecti
Maalesef bende işi bıraktım sürekli baş dönmelerim oluyordu sırf o yüzden boşluğa düştüm sanırım 5.5 kan değerine size kan takılmadımı ben 7 değerle zor ayakta duruyorum

Şuan iki farklı çeşit ilaç kullanıyorum çok fazla kan kaybettiğim için kan değerlerim geç yükseliyor

Haklısınız bence bir süreden sonra eşimde uğraşmaktan bıkıcak

Şuan iki farklı çeşit ilaç kullanıyorum çok fazla kan kaybettiğim için kan değerlerim geç yükseliyor
çok fazla kan kaybediyorum derken. adetle mi. adetle çok kan kaybı da hastalığa işaret. benim de öyleydi. meğersem hem dermoid kistim varmış hem de hormon bozukluklarım varmış. şimdi iyiyim. ona da git. hormon bozuklukları da depresyonu tetikler

Ben hastalıktan düşünmekten dolayı bit senede 80 kilodan 61 kiloya düştüm

Bende polip varmış adet kanamalarım pıhtılaşma yapmış ve vücut o parçayı atmak için bir ay boyunca kanama yaptı adet oldum ilaçlarla durmadı ameliyatla Rahimi temizlediler öyle durdu ama kan değerlerim 14 den 7 te düştü

Neden bıksın, doğru düzgün bir insansa sizi seviyorsa bıkmaz. Ama üzülüyordur o da. Dediğim gibi siz de çabaladıkça bu çabanızı fark ederse aranız iyileşmeye başlayabilir
Çabalıyorum çabalamamda lazım eskiden sürekli makyaj yapıp saç baş yapıp çkyrdm karşısına eşimin ama şimdi oda yok bakımsız makyajsızım

Çabalıyorum çabalamamda lazım eskiden sürekli makyaj yapıp saç baş yapıp çkyrdm karşısına eşimin ama şimdi oda yok bakımsız makyajsızım
Ama önce sağlığınız, sonra bakım süs. Kendiniz için çabalayın, hem fiziksel hem ruhsal sağlığınızı iyileştirin. Zaten siz gülümsemeye başladıkça makyaj falan gözünde olmaz eşinizin :)

Çok haklısınız bir kadına en çok yakışan ne kıyafet ne makyaj gülümsemektir sadece

anladım canım. geçmiş olsun. bide bol bol pekmez ye o da iyi gelir

Maalesef bende işi bıraktım sürekli baş dönmelerim oluyordu sırf o yüzden boşluğa düştüm sanırım 5.5 kan değerine size kan takılmadımı ben 7 değerle zor ayakta duruyorum
Takilmadi.bundan 10 sene once falandi 26 yaslarinda falandim. annem suratin bembeyaz diyordu git bi doktora diyordu hep basim da agriyordu halsizlik cabuk yorulma vardi.ama depresyon durumum yoktu.mesela yengemin 7 ye dusmus bayilmis iki defa.doktor iyi ayaktasin demisti hatta ben calisayim demistim doktora o da kalp krizi gecirsen mesela genc olsan bile sana kalp nakli yapmak istesek yapamayiz demisti kansizliktan.ben dinlendim hapi duzenli kullandim annem de iyi bakti bekardim o zaman. uc ay sonra kontrole gittigimde 12 nin uzerine cikmisti en etkilisi isi birakip dinlenmek duzenli iyi beslenmekti.dogum yaptigim iki bucuk yil onceki zamanda daa 13 falandi sanirim.

Desteğin için çok sağol benim doktorumda zaten kan kendini çabuk yeniliyor demişti kanama problemimde düzeldi doktor düzelmesi için zaman lazım dedi bir anda kan değeri yükselmiyormuş ne yazık ki gönül isterdiki hiç böyle olmasın ama nasip kısmet vardır bunda da bir hayır şükürler olsun gene de hayattayım yıllarca benim düşük dediğim değerlerle yaşamak zorunda olan ve kan değerleri yükselemeyen akdeniz anemisi hastaları var Rabbim onlara da yardım etsin sadece basit bir kansızlık gibi duruyor ama nefes almanı engelliyor kalp atışların hızlanıyor vs vs diye gdyr

Benim yakin arkadasim da anemi kan degerleri hep 7 de baska sorunlari da var ama çalışıyor ve bayılmıyor. Her bünye tabiki farkli sizin psikolojinizi cok olumsuz etkilemiş biraz kendinize telkin verin cikin disariya temiz hava alin gezmek iyi gelir korkularinizi bir kenara birakin hayati yasamaya bakin
Cay iciyor musunuz bilmiyorum ama kahvalti ve yemekle tuketmeyin demir emilimini direkt engelliyor yemeklerden 1 saat sonra icin en az ve kahvaltida bol yesillik oyle 2 3 dal diil bi tabak
Bende de oldum olasi kansizlik var 10 falan olur hep ama bu dediklerimi uyguladım 13 e cikti şükür
Rabbim şifanızı versin inşallah .

Aminnn çok sagolun

Umitsiz olma bi arkadasim da akdeniz anemisiydi oldu iki tane evladi.sizinki sade kansizlik.zamana birak kendini toparla arkadas ortamina katil esin seni acik havaya piknige gotursun..esin kotu birsey dememis buna takilma o da eski gunlerdeki seni ister haliyle dile getirmis biraz cabala adım at korkma.

Psikolojik sorunların fiziksel ,fiziksel sorunların da psikolojik nedenlerle komplike oldugunu düşünüyorum .
B12 ,kansızlık,hormonlar hepsi içice .Her hasta kendine özeldir .Her tedavi aynı etkiyi göstermez. ...
Kapsamlı bir chekup tan gecin .

Her konuda belirttiğin için söyleme ihtiyacı hissettim (dost acı söyler)

Sürekli “hastayım hastayım hastayım” diyorsun. Öncelikle bu kafadan bir çık. Evet bi hastalık geçmiş başından, operasyon geçirmişsin ama gençsin, tedavini oluyorsun, iyileşirsin. Kendini kötüye koşullandırıp durma.

Kanser hastaları bile MORAL sayesinde iyileşirken, senin bu kötümserliğin sana zarar vermekten başka işe yaramayacak. Önce kafandaki bulutları dağıt ki vücudun da iyileşmeye başlasın. Her şey beyinde bitiyor.

eşiniz gayet anlayışlı davranıyor bence. üzülecek bir şey yok. aksine belli ki destek olmak istiyor. halinizin sebebini anlamaya çalışıyor.
hemen neden hipnoterapi yapılmış anlamadım. bilemiyorum ama doktor araştırmakta fayda var gibi geldi bana. belki aile terapisi daha faydalı olur. hem eşiniz de size nasıl yardımcı olabileceğini öğrenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…