Eşimin lafıı :(

Şu anemi ciddi depresyon sebebi. Onu da ihmal etmeyin. Bir ay boyunca yalnız doğalgaz peteği ile ilişki kurmuştum. Üşüme ve halsizlikten peteğin yanında uyumaktan başka bir şey yapmadım abartısız. İsteksizliğiniz bu yüzden çok normal. Her şeyi depresyona yüklemeyin. Bir akşam en azından bir tatlı yemeye çıkın. Hatta bu akşam Öyle uzun uzun eğlenmeye gerek yok. Yarım saatlik hava değişikliği bile iyi gelecek. Sinema?

Rabbim bütün hastalara şifa versin haklısınız

Reactions: H E
KursA yazıl yeni şeylere başla, işe gir işsizsen yeni çevre edin asla boş durma seni heyecanlandıran bir şey vardır .. ona yönel çocuk doğur misal yoksa

Evet sürekli pijama terlik modundaym eskiden o çok severek yaptığım makyajı hiç yapmak istemiyorum şimdi

KursA yazıl yeni şeylere başla, işe gir işsizsen yeni çevre edin asla boş durma seni heyecanlandıran bir şey vardır .. ona yönel çocuk doğur misal yoksa
Çocuk bu kan değeriyle ne yazık ki imkansız

İnşallah bende atlatabilirim desteğiniz için çok sagolun

Evet bazen en ufak detaylar bile örnekte verdiğiniz gibi önem teşkil ediyor belki de psikolojik olarak benimde altta yatan bunun gibi bir sorunum olabilir

Hayır aşırı kan kaybedip ameliyat olan üyeyim bir insanın hastalığıyla dalga geçmek ne kadar yalnış
Dalga geçmiyorum geçmiş olsun. Ama abarttığınızı düşünüyorum size sosyal medyada yakından takip ettiğim 2 örnek vereyim. Biri Pembekurdeleli kemik kanseri, meme kanseri ve lenf kanserini yendi. Diğeri ise Neslican Tay diye daha 18-19 yaşında olup bir bacağını kemik kanserinden kaybeden aynı zamanda akciğer kanserini de yenen kızımız. Bakın da halinize şükredin anemi de zor olabilir ama insan kendini bu denli bırakmamalı. Zona olan bir arkadaşım vardı zona oldum şöyle zor böyle zor diye kanser olmuş gibi gezerdi. Her hastalık zor ama insan daha kötü durumda olanları düşünüp şükretmeli moral bulmalı.

bu hayat böyle mi geçecek
hep sen ömür boyu neşeli şen şakrak mı olacaksın.
belki o da değişti sende kocanın değişmiş haliyle bu hale geldin olamaz mı?
fizyolojik yada psikolojik bir sebepten depresyona filan giremezmisin
depresyon yasağı mı koydu kocan.
senin diyeceğin bunun geçici bir süreç oluşu ama sen değişmişsen o da değişmiştir.
tek bir insanın üstüne bk atmakla olmaz bu işler
hani hastalıkta sağlıkta beraberlikti.sen depresyona girince hevesi mi kaçtı beyimizin.

Hep şükrediyorum dua ediyorum verdiğiniz örnekleri dikkate alıcam sorun şuan anemim değil zaten yıpranmışlıgım

Öyle oldu galiba sağlıklı kadınlar daha cazip geliyor onlara hasta insanlarla uğraşmak istemiyorlar herhalde haberlerede çıktı adam cilt kanseri karısını öldürmeye çalışmış şiddet uygulamış var ne yazıkki böyle insanlar

kadınlar kurmalı oyuncak sanki bizim kafamızı bulandıran dengemizi bozan hormonlar ve insanlar (koca sülalesi) varken hep dengeli düzenli tertipli temiz canlarının istediğinde gülen canları istediğinde ağlayan canları istediğinde elindekini veren kendilerinden aynılarının beklenilmemesi istenen kadınlar bekliyorlar.japon balığı beslesinler.

eşin kötü bir şey söylememiş kendini üzme lütfen sadece sana düşüncelerini ve eskisi gibi olmak istediğini belirtmiş, seninle hala hayalleri olmasa senden umudu olmasa hastalandın diye seni terketmek istese sana bunun üzüntüsünü yansıtarak eski günlerini istediğini söylemez, eskisi gibi olalım mutlu olalım yine birlikte ortak bir hayatı yaşayalım demek istiyor, sen kabuğuna çekildikçe kendinde hatalar arıyor erkekler biz kadar ayrıntıcı ve hassas değil onlar düz bakıyorlar inan.

Çok hoşuma gitti yazdıgın bencede japon balıgı beslesinler çok güldüm çok anlamlı yazdıgın

Evet ama bu hayatta herkes hep iyi olamyor ne yazık ki gönül isterki hiç kimse olumsuzluk yaşamasın hep mutlu olsun ama ne yazık ki olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…