Rabbim bütün hastalara şifa versin haklısınızPeki sende azcık unutsan yaşadıklarını , belki iyi gelir kafan dağılır.
Sürekli olanları dusursen veya hastalığını hiç iyileşemezsin.
Ya Allah korusun ama kanser hastalarına bakıyorum Allahım o nasıl yaşam sevıncı .
Diyorum kendıme H e senın çektiğin neki kendıne gel .
Sende KENDİNE GEL ...
Eşinle birbirinize destek olun
KursA yazıl yeni şeylere başla, işe gir işsizsen yeni çevre edin asla boş durma seni heyecanlandıran bir şey vardır .. ona yönel çocuk doğur misal yoksaSlm kızlar bu anlatacaklarım beni çok üzdü yargılamadan dinlemenizi rica ederim.Eskiden eşimle sürekli dışarı çıkan gezen eğlenen biriydim ama bu hastalık (sanırım psikolojik olarak ta) benim hayatımı tamamen ele geçirdi evden dışarı çıkamıyorum hiç bir yere gitmek istemiyorum.
Hiç birşey canım yapmak istemiyorum yeri geliyor kimseyle konuşmuyorum bile hep mutsuzum ve eşim ilk defa bana çok degiştigimi hiç mutlu olmadıgımı bu durumun ondanmı başka bir durumdan mı kaynaklandığını sordu benim eski halimi çok özlediğini onunla konuşan dertleşen şakalasan eşinin nereye gittiğini sordu.
Buna çok üzüldüm piskologada gidiyorum terapide alıyorum ama aşamıyorum eski yaşam enerjim gelmiyor geri mutsuzum..
Herhangi bir tavsiyeniz varsa dinlemeye hazırım.
Hayır aşırı kan kaybedip ameliyat olan üyeyim bir insanın hastalığıyla dalga geçmek ne kadar yalnışSiz şu anemi olup, lösemi modunda gezen üye değil misiniz?
Evet sürekli pijama terlik modundaym eskiden o çok severek yaptığım makyajı hiç yapmak istemiyorum şimdiŞu anemi ciddi depresyon sebebi. Onu da ihmal etmeyin. Bir ay boyunca yalnız doğalgaz peteği ile ilişki kurmuştum. Üşüme ve halsizlikten peteğin yanında uyumaktan başka bir şey yapmadım abartısız. İsteksizliğiniz bu yüzden çok normal. Her şeyi depresyona yüklemeyin. Bir akşam en azından bir tatlı yemeye çıkın. Hatta bu akşamÖyle uzun uzun eğlenmeye gerek yok. Yarım saatlik hava değişikliği bile iyi gelecek. Sinema?
Çocuk bu kan değeriyle ne yazık ki imkansızKursA yazıl yeni şeylere başla, işe gir işsizsen yeni çevre edin asla boş durma seni heyecanlandıran bir şey vardır .. ona yönel çocuk doğur misal yoksa
İnşallah sagolunnRabbim şifa versin. İnşallah en kısa zamanda iyileşirsiniz
İnşallah bende atlatabilirim desteğiniz için çok sagolunFarkındalık burada çok önemli.
Zaten siz destek alıyorsunuz, doktorunuz bu konuda ne diyor ve sizi ne şekilde yönlendiyor bu da önemli.
Sizi rahatsız eden ve mutsuz eden durumlardan uzaklaşın.
Daha hayata pozitif bakmaya çalışın, hayatın artı yönlerine odaklanın.
Ben de böyle bir süreç geçirdim.
İnsan ne yapsa mutsuz oluyor malesef, hiç birşey tatmin etmiyor hayatta.
Ancak pozitif şeyleri hayatınızda arttırmanız gerekiyor.
Sagol teşekkürlerGecmis olsun
Evet bazen en ufak detaylar bile örnekte verdiğiniz gibi önem teşkil ediyor belki de psikolojik olarak benimde altta yatan bunun gibi bir sorunum olabilirİstanbul'da iseniz tedavileri sonuç veren birini biliyorum, özelden yazabilirim. Eşiniz kötü bir şey söylememiş. Aksine içinizdeki o eski sizi uyandırmaya çalışıyor. Benim hoşuma gitti.
Benim derdim ne diye sormuyor musunuz kendinize? Hiç mi cevabınız yok?
Bir karı koca ayrılığın eşiğinden dönmüş. Ayrılmak isteyen adam, bunu eşine söylüyor. Kopuyorlar falan derken barışıyorlar. Her şeyi geride bırakma sözü veriyorlar ve gerçekten mutlu oluyorlar. Ama kadın bir süre sonra çift karakterli birine dönüşüyor. Odada öpüş koklaş otururken kadın lavaboya gidiyor. Döndüğünde bağırmaya başlıyor, kocasını görmek istemiyor falan. Bir ton kavga gürültü bunun gibi. Nedeni hipnozda çıktı, kocası ayrılık kararını söylerken üzerinde kareli pijamaları varmış. Kim dikkat eder ki buna? Adam o pijamayı her giydiğinde kadın cinnet geçiriyor. Tabi ne adam ne kadın bunun farkındalar.
Çözülmeyecek bir şey değil. Eşinizden destek isteyin, mutsuz hissetseniz bile ona kendinizi doğru ifade edin. Özlediği kadının geri gelebilmesi için ona ihtiyacınız olduğunu söyleyin. Yalnız baş edemezsiniz. Tedaviniz çok yeni. Geçmiş olsun.
Dalga geçmiyorum geçmiş olsun. Ama abarttığınızı düşünüyorum size sosyal medyada yakından takip ettiğim 2 örnek vereyim. Biri Pembekurdeleli kemik kanseri, meme kanseri ve lenf kanserini yendi. Diğeri ise Neslican Tay diye daha 18-19 yaşında olup bir bacağını kemik kanserinden kaybeden aynı zamanda akciğer kanserini de yenen kızımız. Bakın da halinize şükredin anemi de zor olabilir ama insan kendini bu denli bırakmamalı. Zona olan bir arkadaşım vardı zona oldum şöyle zor böyle zor diye kanser olmuş gibi gezerdi. Her hastalık zor ama insan daha kötü durumda olanları düşünüp şükretmeli moral bulmalı.Hayır aşırı kan kaybedip ameliyat olan üyeyim bir insanın hastalığıyla dalga geçmek ne kadar yalnış
Hep şükrediyorum dua ediyorum verdiğiniz örnekleri dikkate alıcam sorun şuan anemim değil zaten yıpranmışlıgımDalga geçmiyorum geçmiş olsun. Ama abarttığınızı düşünüyorum size sosyal medyada yakından takip ettiğim 2 örnek vereyim. Biri Pembekurdeleli kemik kanseri, meme kanseri ve lenf kanserini yendi. Diğeri ise Neslican Tay diye daha 18-19 yaşında olup bir bacağını kemik kanserinden kaybeden aynı zamanda akciğer kanserini de yenen kızımız. Bakın da halinize şükredin anemi de zor olabilir ama insan kendini bu denli bırakmamalı. Zona olan bir arkadaşım vardı zona oldum şöyle zor böyle zor diye kanser olmuş gibi gezerdi. Her hastalık zor ama insan daha kötü durumda olanları düşünüp şükretmeli moral bulmalı.
Öyle oldu galiba sağlıklı kadınlar daha cazip geliyor onlara hasta insanlarla uğraşmak istemiyorlar herhalde haberlerede çıktı adam cilt kanseri karısını öldürmeye çalışmış şiddet uygulamış var ne yazıkki böyle insanlarbu hayat böyle mi geçecek
hep sen ömür boyu neşeli şen şakrak mı olacaksın.
belki o da değişti sende kocanın değişmiş haliyle bu hale geldin olamaz mı?
fizyolojik yada psikolojik bir sebepten depresyona filan giremezmisin
depresyon yasağı mı koydu kocan.
senin diyeceğin bunun geçici bir süreç oluşu ama sen değişmişsen o da değişmiştir.
tek bir insanın üstüne bk atmakla olmaz bu işler
hani hastalıkta sağlıkta beraberlikti.sen depresyona girince hevesi mi kaçtı beyimizin.
kadınlar kurmalı oyuncak sanki bizim kafamızı bulandıran dengemizi bozan hormonlar ve insanlar (koca sülalesi) varken hep dengeli düzenli tertipli temiz canlarının istediğinde gülen canları istediğinde ağlayan canları istediğinde elindekini veren kendilerinden aynılarının beklenilmemesi istenen kadınlar bekliyorlar.japon balığı beslesinler.Öyle oldu galiba sağlıklı kadınlar daha cazip geliyor onlara hasta insanlarla uğraşmak istemiyorlar herhalde haberlerede çıktı adam cilt kanseri karısını öldürmeye çalışmış şiddet uygulamış var ne yazıkki böyle insanlar
Geçmiş olsun olay ne bilmiyorum ama bildiğim şey çocuğunuz olması imkansız diyip olan çok insan gördüm siz umudunuzu yitirmeyin o zamanÇocuk bu kan değeriyle ne yazık ki imkansız
Çok hoşuma gitti yazdıgın bencede japon balıgı beslesinler çok güldüm çok anlamlı yazdıgınkadınlar kurmalı oyuncak sanki bizim kafamızı bulandıran dengemizi bozan hormonlar ve insanlar (koca sülalesi) varken hep dengeli düzenli tertipli temiz canlarının istediğinde gülen canları istediğinde ağlayan canları istediğinde elindekini veren kendilerinden aynılarının beklenilmemesi istenen kadınlar bekliyorlar.japon balığı beslesinler.
Evet ama bu hayatta herkes hep iyi olamyor ne yazık ki gönül isterki hiç kimse olumsuzluk yaşamasın hep mutlu olsun ama ne yazık ki olmuyoreşin kötü bir şey söylememiş kendini üzme lütfen sadece sana düşüncelerini ve eskisi gibi olmak istediğini belirtmiş, seninle hala hayalleri olmasa senden umudu olmasa hastalandın diye seni terketmek istese sana bunun üzüntüsünü yansıtarak eski günlerini istediğini söylemez, eskisi gibi olalım mutlu olalım yine birlikte ortak bir hayatı yaşayalım demek istiyor, sen kabuğuna çekildikçe kendinde hatalar arıyor erkekler biz kadar ayrıntıcı ve hassas değil onlar düz bakıyorlar inan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?