Eşimin lafıı :(

Geçmiş olsun olay ne bilmiyorum ama bildiğim şey çocuğunuz olması imkansız diyip olan çok insan gördüm siz umudunuzu yitirmeyin o zaman
Bu kan değeriyle doktorlar hamile kalma dedi canım değerlerin yükselsin sonra dediler

Bu kan değeriyle doktorlar hamile kalma dedi canım değerlerin yükselsin sonra dediler
nasip ne zamansa o zaman oluyor maalesef.olmamasına bahane de şeker oluyor troid oluyor miyom oluyor kist oluyor. kan düşük oluyor.vs imkansız değilse umudunuzu hiç kaybetmeyin.sizin üzülmeniz çocuğunuzun olmasına hiç katkısı yok daha çok ötelemesine zemin hazırlıyor. en büyük düşman stres bir de bu stres yüzünden bilinçaltımıza yüklediklerimizi hemen silemiyoruz.

anemi düşük orta ya da ileri seviyede nerdeyse tüm kadınların problemi gerekirse kan serumları var pekmez gibi, bağlatın 2 tane renk gelsin, depresyonun sebebi bu muhtemelen, çok abartıyosun, cidden

Evet ama bu hayatta herkes hep iyi olamyor ne yazık ki gönül isterki hiç kimse olumsuzluk yaşamasın hep mutlu olsun ama ne yazık ki olmuyor

evet tabiki herzaman herşey yolunda gitmeyecek bazen sorunlarda olacak önemli olan bunları en az hasarla aşabilmek.. hayat güzel ve kısa böyle düşünün, yaşadığımız bir saniyenin bile tekrarı yok iyi olursunuz inşallah en tez zamanda.

Evet çok haklısınız teşekkürler

Bir hayvan almayı denedin mi ?
Evde bir evcil tüm psikolojini düzeltebilir
Kendimden biliyorum bunu
Barınaktan köpek almayı düşünüyorum ama müstakil bir evde oturmuyorum apartmanda komşular rahatsız olurmu diye düşünüyorum

anemi düşük orta ya da ileri seviyede nerdeyse tüm kadınların problemi gerekirse kan serumları var pekmez gibi, bağlatın 2 tane renk gelsin, depresyonun sebebi bu muhtemelen, çok abartıyosun, cidden
Benim kan değerim serum verilecek değerinde altında direk kan nakli yapılması lazım çünkü kan değerim 7 normal bir insanın en az 12 olması lazım ama alerjik astımım var solunum durma tehlikesi yüzünden nakil yapamıyorlar bu sebepten dolayı hep yüksek nabızla geziyorum 150 üzeri hep nabzım ve bir yere gidince düşüp bayılacagımdan çekiniyorum o yüzden çıkamıyorum evden

Eğer o stres olmasa zaten bu hastalıkların hiç biri olmuycak

annemin değer 9 du 2 kan serumu devamında 3 ay demir hapı kullandı kendine geldi, geçmiş olsun hastalığın her türlüsü sevimsiz parmağımıza kıymık batsa acıyo can bu ama sende genel bişey var nasıl desem sanalda da doğru kelimeyi bulmak zor genel olarak hayata bi bıkkınlık gibi, herşeye hastayım der olmuşsun gibi

Benim de benzer sorunlarım var. Bende çok dışarı çıkmak istemiyorum. Çok az kişiyle görüşüyorum. İnsanlara güvenemiyorum, içimi açamıyorum. Evlendiğimden beri bir kafa dengi arkadaş bulamadım. Hayattan zevk alamıyorum. En azından eşin bu durumun farkında, belki sana yardımcı olabilir. Bende o da yok. Eşim bu halimi görmezden geliyor.

Argo bir tabir var yazarsam banlanırım. Ben böyle insanları görünce aklıma o tabir geliyor.

Aynen öyle oldum yaşama enerjimi kaybettim piskologada gidiyorum bunu aşmak için ama nafile

Bu durumu aşacak insanlar gene kendimiziz aslında doktorun da dediği gibi ama ne yazık ki o cesaret yok galiba

Benim bir ara kan degerim 5.5 a dustu doktor sasirdi bana kan hapi verdi birde 11 gun rapor ben rapordan sonra isi biraktim yogun tempoydu dinlendim toparlandim beslendim oyle gecti

Bende psikoloğa gitmeyi düşünüyordum. İşe yarar mı yaramaz mı bende tereddüt deydim. Belkide hayatımızda bazı değişiklikler faydalı olur. Mesela ben kilolu bir insanım 83 kiloyum. Diyetisyene gidiyorum iki aydır, 89 kilodan bu kiloya düştüm. Bırakmayıp dahada zayıflarım ve kendimi belki de daha iyi hissederim. Ya da mayıs 'ta yeni evimize taşınacağız, yeni bir ortamın da belki iyi geleceğini ümit ediyorum.

Depresyon çok önemli bir hastalık. Fakat eşinizin sert konuştuğunu düşünmüyorum o da kendince haklı.
Tedavi çok önemli ama sizin çabanız da çok önemli. Dışarı çıkmayıp evde oturdukça ve kendi kendinize "çok mutsuzum" dedikçe gerçekten sürekli mutsuz olacaksınız ve bir gün sihirli değnek gelip size gezme isteği vermeyecek, üzgünüm.

Tedavinin yanı sıra biraz kendinizi zorlamanız da gerek. Meditasyon, yoga, kitaplar, belgeseller.. Yaşama olumlu bakmakla ilgili ne varsa uğraşmalısınız. Önce kendiniz sonra eşiniz için.

Zor bir durumdasınız evet ama karşınızdaki de insan ve her "hadi dışarı çıkalım" dediğinde olumsuz cevap almaktan yorulur...

kansızlıkta insan dışarı çıkmak istemez hep halsiz olur. başka doktora da git derim sıvı demir ilaçları da var daha etki eden. bide b12 ve d vitaminlerine de baktır. onların eksikliği de depresyonu tetikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…