• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin laubaliligi..

yorgunummm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
1.000
546
123
İstanbul
bilen bilir annemi kaybettim belkide psikolojim bozuk bilemiyorum konu esimin davranışları iki sene oncede buna benzer birsey yasadik esim proje muduru ve altinda 7 8 calisani var 1 2 si kiz oluyor genelde (proje bittikce tseron firma degisiyor ) neyse 2 sene once kizin biri
x bey dosyayi onaylamiyor :KK43:
benimki ; tamam hallederiz cekerim kulagini .
iste kiz bir yere gider "git bakalim" yazar
bi ara faceden birini cikardim (4 sene oldu belki ) butun calisanlara kizmis (!) eslerinizle beni tanistirin diyorum boyle kiskancliklara girmesinler ki bu kiz gece cogu kisiyi aradigi icin sikayet uzerine isten atildi..
gelelim 1 hafta onceye 1 sene olmus bu kiz ise baslayali watsapp ta bastan basladim okumaya (nereseyse 1 senelik yazisma duruyor ) hep bey bey ok .sonra bizimki isimle hitaba gecmis sonra gulen suratlar sonra bisey olmus kiz esime ask olsun x bey projeyi ihmal mi ediyorum yazmis en son artik kavga ettigim yazisma su ;
benimki ; nerdesiniz x hanim ( elemani ve gec gelindiginde kizar bunu sormasi normal)
kiz: bigun diger ofisteyim haber veremedim k. bakmayin
benimki: tmm o zaman kolay gelsin
kiz : gerci bensiz sıkılacaksınız ama :)
benimki : hahaha bugun is yarim gun az sıkılacağız
yazisma bu kadar ne bu halin tavrin dedim ne var onda dedi normal mi dedim normal degil ama ama anaormalde degil dedi bayagi bi bagirdim cagirdim ciddi ol adam ol dedim sesini cikarmadi ama kizda bi tuaf ya cok yuz vermisler yada fitrati oynak bi grup konusmasinda bir isi halletmis eee yemegi nerde ismarliyorsunuz yazmis kimsede birsey yazmamis sorunum su burda tuaf olan olay kisi kim ? ofis ortami hep boyle mi? ben abartiyor olabilirmiyim?

ortam samimiyse normal yani
bunlar artık karşı cins diye görmezler birbirlerini arkadaş dost olurlar
neredeyse sizin kadar onları da görüyor
belkide daha fazla
bir adamda her gördüğü karşı cinse helallenmezya
şu adamlara da sapık muamelesi yapmamak lazım
kıza gelince bana kalırsa normal biri olur o kadar
kanaatim abartıyorsunuz

bilen bilir annemi kaybettim belkide psikolojim bozuk bilemiyorum konu esimin davranışları iki sene oncede buna benzer birsey yasadik esim proje muduru ve altinda 7 8 calisani var 1 2 si kiz oluyor genelde (proje bittikce tseron firma degisiyor ) neyse 2 sene once kizin biri
bi ara faceden birini cikardim (4 sene oldu belki ) butun calisanlara kizmis (!) eslerinizle beni tanistirin diyorum boyle kiskancliklara girmesinler ki bu kiz gece cogu kisiyi aradigi icin sikayet uzerine isten atildi..
gelelim 1 hafta onceye 1 sene olmus bu kiz ise baslayali watsapp ta bastan basladim okumaya (nereseyse 1 senelik yazisma duruyor ) hep bey bey ok .sonra bizimki isimle hitaba gecmis sonra gulen suratlar sonra bisey olmus kiz esime ask olsun x bey projeyi ihmal mi ediyorum yazmis en son artik kavga ettigim yazisma su ;
benimki ; nerdesiniz x hanim ( elemani ve gec gelindiginde kizar bunu sormasi normal)
yazisma bu kadar ne bu halin tavrin dedim ne var onda dedi normal mi dedim normal degil ama ama anaormalde degil dedi bayagi bi bagirdim cagirdim ciddi ol adam ol dedim sesini cikarmadi ama kizda bi tuaf ya cok yuz vermisler yada fitrati oynak bi grup konusmasinda bir isi halletmis eee yemegi nerde ismarliyorsunuz yazmis kimsede birsey yazmamis sorunum su burda tuaf olan olay kisi kim ? ofis ortami hep boyle mi? ben abartiyor olabilirmiyim?
Eşiniz dalga geçmiş bence.
Ha eşinizin çalışma yöntemine müdahale etme hakkınız yok ama bu çalışmadan dolayı aldatılma emaresi olursa tabi ki tavrınızı koymanız lazım.
Bu kızla mesafeli konuş istemiyorum bu denli samimi olmanı diyebilirsiniz bu durum kavga unsuru değil

Ben çok birşey göremedim ortama bağlı eğer ortam bu samimiyeti kaldırıyorsa bir sorun yok.Benim çalıştığım ofiste 7 avukattık kadın-erkek karışık bu şekilde konuşmalarımız şakalaşmalarımız olurdu benim için normal birşey.

Ofis ortamında samimiyet olabilir. Ben mesajlarda tuhaf bir şey göremedim. Eşinizin diğer erkek ekip üyeleriyle neler yazıştığına neden bakmıyorsunuz?(belki orada daha tehlikeli yazışmalar dönüyordur.) Siz fazla odaklanmışsınız kadınlara. Biz kadınların diğer kadınlara ettiğini bir başkası kadınlara etmiyor maalesef. Üstelik önemli bir şey olsa eşiniz yazışmaları tutmaz zaten. Rahat olun biraz.

Bence anormal konuşmalar var hiç hoşlanmam eğer eşim böyle birşey yapsaydı alnını karışlardım ki sizde baya karışlamışsınız zaten

herkes birbirinden tuaf

Benim eşim de ofise ortamında çalışıyor. Gereksiz samimiyetler olabiliyor. Dikkat etmesi gereken eşlerimiz burda. Ben uyardım sorun çözüldü. Siz de güzel güzel konuşun

Bence de abartıyorsunuz. Ufak tefek ofis şakaları normaldir. Asıl önemli olan eşinizin bunu nereye kadar götürme gibi bir niyeti olduğu. Keşke ilerleyişini biraz takip edip sonra bildiğinizi belli etseydiniz. Gardını alamazdı.

her yazışmanın çetelesini tutarsanız zor

ben çok da sıkıntı göremedim

bensiz sıkılırsınız demiş o da zaten yarım gün az sıkılırız deyip espri yapmış

yani gruba yemeği nerede ısmarlıyorsunuz demekte ne var ki

belki şaka belki ciddi ama altı üstü toplu yemek ne var bunda

bu arada eşimin geçen bri konuşmasına denk geldim

karşı taraf X bey ile başlamış aylardır sürüyor vs vs

son yazışma var X diye

haa dedim bu hatun mesafeyi kapatmaya kalkmış

eşimle sadece x diye konuşan bir çok kadın var onunla yaşıt olan iş yaptığı hiç kıskanmak aklıma gelmedi zira ben de tüm erkek iş arkadaşlarım ile adımla konuşurum

tabii amirlik durumu vs varsa ayrı ama yaşlar yakınsa çok komik oluyor sürekli dip dibe X bey X hanım

Eşiniz dalga geçmiş bence.
Ha eşinizin çalışma yöntemine müdahale etme hakkınız yok ama bu çalışmadan dolayı aldatılma emaresi olursa tabi ki tavrınızı koymanız lazım.
Bu kızla mesafeli konuş istemiyorum bu denli samimi olmanı diyebilirsiniz bu durum kavga unsuru değil
dedim de olacak mi ? sorun orda

Ben çok birşey göremedim ortama bağlı eğer ortam bu samimiyeti kaldırıyorsa bir sorun yok.Benim çalıştığım ofiste 7 avukattık kadın-erkek karışık bu şekilde konuşmalarımız şakalaşmalarımız olurdu benim için normal birşey.
ortami bilemedigim icin sordum teşekkürler

Yazışmalarda abarti bir durum yok ama rahatsızlığınızi eşinize zaten söylemissiniz dikkat edecekse o edecek. Ayrıca kadına "oynak" demeniz de hoş degil. Herkesin normallik algısı farkli olabilir bu onu oynak yapmaz.

Bence de abartıyorsunuz. Ufak tefek ofis şakaları normaldir. Asıl önemli olan eşinizin bunu nereye kadar götürme gibi bir niyeti olduğu. Keşke ilerleyişini biraz takip edip sonra bildiğinizi belli etseydiniz. Gardını alamazdı.
aynen cok pismanim simdi belki silecek belki yazisma olarak degilde ofiste samimi olacak cok gerginim

Benim eşim de ofise ortamında çalışıyor. Gereksiz samimiyetler olabiliyor. Dikkat etmesi gereken eşlerimiz burda. Ben uyardım sorun çözüldü. Siz de güzel güzel konuşun
bizimki cozulecek mi cozulmeyecekmi ofiste hali tavri nasil bilemiyorum

Bana göre normal değil var bi laubalilik.
Eşinizle sert bir şekilde konuşun ve net olun ki niyetinizi anlasin ama x hanım için sizin yapabileceğiniz birşey yok siz eşinizden sorumlusunuz şu tabloda.

Back
X