• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin laubaliligi..

Çok normal bence. Çağrı merkezinde çalıştım 10ar kişilik ekipler ve takım lideri oluyor. Ofis ortamı gibi günde 10 saat beraberiz yemek kahvaltı beraber x bey ile başlayanlar 2 aydan sonra x abiye yaşıtlar isim ile seslenmeye başladı takım liderine. Ve bizde de grup vardı bu tarz konuşmalar geçerdi oldukçaa içinizi ferah tutun

aynen cok pismanim simdi belki silecek belki yazisma olarak degilde ofiste samimi olacak cok gerginim
Niye geriliyosunuz, esinize genel bir güven sorununuz mu var? Siz yazışmaları görseniz bile ofisteki tavırlarıni yine bilemeyeceksiniz ki, samimi olacaksa yine olur

Çok normal bence. Çağrı merkezinde çalıştım 10ar kişilik ekipler ve takım lideri oluyor. Ofis ortamı gibi günde 10 saat beraberiz yemek kahvaltı beraber x bey ile başlayanlar 2 aydan sonra x abiye yaşıtlar isim ile seslenmeye başladı takım liderine. Ve bizde de grup vardı bu tarz konuşmalar geçerdi oldukçaa içinizi ferah tutun
dedigim gibi psikolojimde bozuk olabilir

Niye geriliyosunuz, esinize genel bir güven sorununuz mu var? Siz yazışmaları görseniz bile ofisteki tavırlarıni yine bilemeyeceksiniz ki, samimi olacaksa yine olur
hayir yok 9 senedir bir yanlisinida görmedim şükür aklima takilanda bu sevmiyorum boyle lacka hareketleri her 2 senede bir bununla mi ugrasicam diye dusunmeden edemiyorum

Yazismalar bana normal geldi. Ofis ortaminda geyikler her zaman vardir,yalniz sizin tavriniz bir acayip,esinizin geyik de olsa yazismalarini okumaniz,elin kadinina oynak demeniz. Esas yanlislar bunlar.
okumamda ne var ki ? dedigim gibi 1 senelik yazisma duruyor ki bende ilk defa actim okudum oynak lafini kotu tabirle kullanmadim baska bir kelime bulamadim diyeyim

hayir yok 9 senedir bir yanlisinida görmedim şükür aklima takilanda bu sevmiyorum boyle lacka hareketleri her 2 senede bir bununla mi ugrasicam diye dusunmeden edemiyorum
O zaman rahat olun, yazdiklarınızda abartılı bir durum yok, günde 8-9 saat aynı odada çalışan insanların muhabetlerinin bey-hanim ölçüsünde ve ciddiyetinde geçmesi zor olur.

okumamda ne var ki ? dedigim gibi 1 senelik yazisma duruyor ki bende ilk defa actim okudum oynak lafini kotu tabirle kullanmadim baska bir kelime bulamadim diyeyim
Okumak hos degil. Cep telefonu bir ozel esyadir. Evliyiz diye eslerimiz bizim malimiz degil,hala bir ozel hayatlari var. Benim arkadaslarimla,akrabalarimla ya da is arkadaslarimla olan yazismalarimi esim neden okusun ,ne munasebet? Yanlis.

O zamane rahat olun, yazdiklarınızda abartılı bir durum yok, günde 8-9 saat aynı odada çalışan insanların muhabetlerini bey-hanim ölçüsünde ve ciddiyetinde geçmesi zor olur.
evet onuda dusunuyorum benden cok onlari goruyor bekarken bende calistim ama ben suratsizdim hic bir erkekle gozune bakıp konuştuğumu bilmem yanlis belki belkide oyle olmasini istiyorum benimki anormal aslinda

Kişilerin karakteristik özelliklerine de bağlı olarak değişir tabi fakat ofis ortamlarında gereksiz bir samimiyet oluşabiliyor çoğu zaman. Bunun ne kadar sürede buraya geldiği mühim, hemen gelmemiş sizin ki.
Önü kesilmeyen sürekli tekerrür eden saçma samimiyet ve gülücüklerin sonu kötü olabiliyor tabi, dikkat etmek lazım.

Kişilerin karakteristik özelliklerine de bağlı olarak değişir tabi fakat ofis ortamlarında gereksiz bir samimiyet oluşabiliyor çoğu zaman. Bunun ne kadar sürede buraya geldiği mühim, hemen gelmemiş sizin ki.
Önü kesilmeyen sürekli tekerrür eden saçma samimiyet ve gülücüklerin sonu kötü olabiliyor tabi, dikkat etmek lazım.
evet aklimdan geçenler tam olarak bunlar belli bir agirlik olmali normalde oyledir civikligini hic gormedim cevreme aileme karsi utangactir mesela . Bu yazismalar acaba dedirtti acaba yanlis mu taniyorum

ofis ortamında çalışıyorum
bende ortamda kız erkek şakalaşırım ama açıkçası yazı olarak (whatsapp mesaj) kimseye öyle laubali yazmam etmem
yanlış anlaşılma olabilir diye

Ofis ortamında samimiyet olabilir. Ben mesajlarda tuhaf bir şey göremedim. Eşinizin diğer erkek ekip üyeleriyle neler yazıştığına neden bakmıyorsunuz?(belki orada daha tehlikeli yazışmalar dönüyordur.) Siz fazla odaklanmışsınız kadınlara. Biz kadınların diğer kadınlara ettiğini bir başkası kadınlara etmiyor maalesef. Üstelik önemli bir şey olsa eşiniz yazışmaları tutmaz zaten. Rahat olun biraz.
onlarada baktim o yasizmalarda duruyor benimki pek dahil olmuyor ara sira yaziyor cok calisiyor vakti yok eminim

Şimdi gelecek "ben olsam kapıya koyardım, boşanmayacaksanız çok da deşmeyin konuyu, bence hemen boşayın"cılar.
Size akıl verenlerin çoğu aynısı başına geldiğinde herşeyi yutup "aman kocacım, canım kocacım" diyecek insanlardır. Ve çoğu da ofis ortamını, sosyalleşmenin sınırlarını ve çeşitlerini bilmeyecek, dolayısı ile bu yazışmaları kesinlikle oynaşmak, fingirdeşmek olarak adlandıracaklardır, bu yorumların gazına gelmeyin, kendinizi daha da bilemeyin lütfen.

Yalnızca Türk kültüründe değil, ortadoğu ve avrupanın farklı kültürlerinden insanlarla ofislerde çalıştım, şu yazışmalar çok normal görünüyor. Ama devamlı olarak karşı cinsten iş arkadaşlarını gece saatlari arayan, onlara gereğinden fazla yakınlık gösteren arkadaşlar her ortamda yadırganır, kişi kendini bu tiplerden uzak tutmanın kendince yollarını bulur zaten. Eşinizin burada o kıza meydan verdiğini düşünmüyorum. Bir şakalaşmayı sürdürmüş sadece, aralarındaki normal bir çalışma arkadaşlığı ilişkisi gibi görünüyor. Aksi durumda 1 senelik yazışmada çok daha ileri gitmiş mesajlar bulurdunuz.

Bence dert edip bir de eşinize sürekli o kızı sorarak aklına düşürmeyin derim. Kadın ya da erkek, birine sürekli bir başka kişiyi işaret ederek onunla arasında birşey olduğundan şüphelendiğinizi ima ettiğinizde farklı bir mesaj algılanabiliyor, hiç akılda yokken akıla düşürülebiliyor. Aman diyeyim.

ofis ortamında çalışıyorum
bende ortamda kız erkek şakalaşırım ama açıkçası yazı olarak (whatsapp mesaj) kimseye öyle laubali yazmam etmem
yanlış anlaşılma olabilir diye
iste bende onu anlamıyorum yazmasida esimin verdigi yüzden kaynaklanıyor buna kiziyorum sen katsidakine o samimiyeti o enerjiyi vermezsen nasil yazabilir ki? hele bu kisi senin calisanin

Şimdi gelecek "ben olsam kapıya koyardım, boşanmayacaksanız çok da deşmeyin konuyu, bence hemen boşayın"cılar.
Size akıl verenlerin çoğu aynısı başına geldiğinde herşeyi yutup "aman kocacım, canım kocacım" diyecek insanlardır. Ve çoğu da ofis ortamını, sosyalleşmenin sınırlarını ve çeşitlerini bilmeyecek, dolayısı ile bu yazışmaları kesinlikle oynaşmak, fingirdeşmek olarak adlandıracaklardır, bu yorumların gazına gelmeyin, kendinizi daha da bilemeyin lütfen.

Yalnızca Türk kültüründe değil, ortadoğu ve avrupanın farklı kültürlerinden insanlarla ofislerde çalıştım, şu yazışmalar çok normal görünüyor. Ama devamlı olarak karşı cinsten iş arkadaşlarını gece saatlari arayan, onlara gereğinden fazla yakınlık gösteren arkadaşlar her ortamda yadırganır, kişi kendini bu tiplerden uzak tutmanın kendince yollarını bulur zaten. Eşinizin burada o kıza meydan verdiğini düşünmüyorum. Bir şakalaşmayı sürdürmüş sadece, aralarındaki normal bir çalışma arkadaşlığı ilişkisi gibi görünüyor. Aksi durumda 1 senelik yazışmada çok daha ileri gitmiş mesajlar bulurdunuz.

Bence dert edip bir de eşinize sürekli o kızı sorarak aklına düşürmeyin derim. Kadın ya da erkek, birine sürekli bir başka kişiyi işaret ederek onunla arasında birşey olduğundan şüphelendiğinizi ima ettiğinizde farklı bir mesaj algılanabiliyor, hiç akılda yokken akıla düşürülebiliyor. Aman diyeyim.
Allah razi olsun kelimesi kelimesine kalbime isledi yorumunuz yok o tur msjlara gelmem ama son cumlelerinizde cok cok haklisiniz biraz oyle yaptim gibi hatta aranızda birsey mi var ilgimi duyuyorsun ara o kizi gibi gibi seylerde yaptim suan acayip utaniyorum olayi sacma sapan bir yere getirdigim icin

Sanırım eşlerimiz aynı işi yapıyor
Benim eşimde proje müdürü her sene çalışanlar değişiyor dediğin gibi
Proje müdürünün çalışanlarla iritibatı sadece rapor için oluyor
Eşiminki öyle en azından
Akşam mesai bitimi şantiye sorumluları neler yapıldığını eksikleri vs yazar
Her çalışanla irtibatı yoktur

bilen bilir annemi kaybettim belkide psikolojim bozuk bilemiyorum konu esimin davranışları iki sene oncede buna benzer birsey yasadik esim proje muduru ve altinda 7 8 calisani var 1 2 si kiz oluyor genelde (proje bittikce tseron firma degisiyor ) neyse 2 sene once kizin biri
x bey dosyayi onaylamiyor :KK43:
benimki ; tamam hallederiz cekerim kulagini .
iste kiz bir yere gider "git bakalim" yazar
bi ara faceden birini cikardim (4 sene oldu belki ) butun calisanlara kizmis (!) eslerinizle beni tanistirin diyorum boyle kiskancliklara girmesinler ki bu kiz gece cogu kisiyi aradigi icin sikayet uzerine isten atildi..
gelelim 1 hafta onceye 1 sene olmus bu kiz ise baslayali watsapp ta bastan basladim okumaya (nereseyse 1 senelik yazisma duruyor ) hep bey bey ok .sonra bizimki isimle hitaba gecmis sonra gulen suratlar sonra bisey olmus kiz esime ask olsun x bey projeyi ihmal mi ediyorum yazmis en son artik kavga ettigim yazisma su ;
benimki ; nerdesiniz x hanim ( elemani ve gec gelindiginde kizar bunu sormasi normal)
kiz: bigun diger ofisteyim haber veremedim k. bakmayin
benimki: tmm o zaman kolay gelsin
kiz : gerci bensiz sıkılacaksınız ama :)
benimki : hahaha bugun is yarim gun az sıkılacağız
yazisma bu kadar ne bu halin tavrin dedim ne var onda dedi normal mi dedim normal degil ama ama anaormalde degil dedi bayagi bi bagirdim cagirdim ciddi ol adam ol dedim sesini cikarmadi ama kizda bi tuaf ya cok yuz vermisler yada fitrati oynak bi grup konusmasinda bir isi halletmis eee yemegi nerde ismarliyorsunuz yazmis kimsede birsey yazmamis sorunum su burda tuaf olan olay kisi kim ? ofis ortami hep boyle mi? ben abartiyor olabilirmiyim?
tuhaf olan ortalığı laçkalaştıran ciddiyeti bozduran gevşeten sizin eşiniz.

Back
X