bilen bilir annemi kaybettim belkide psikolojim bozuk bilemiyorum konu esimin davranışları iki sene oncede buna benzer birsey yasadik esim proje muduru ve altinda 7 8 calisani var 1 2 si kiz oluyor genelde (proje bittikce tseron firma degisiyor ) neyse 2 sene once kizin biri
x bey dosyayi onaylamiyor

benimki ; tamam hallederiz cekerim kulagini .
iste kiz bir yere gider "git bakalim" yazar
bi ara faceden birini cikardim (4 sene oldu belki ) butun calisanlara kizmis (!) eslerinizle beni tanistirin diyorum boyle kiskancliklara girmesinler ki bu kiz gece cogu kisiyi aradigi icin sikayet uzerine isten atildi..
gelelim 1 hafta onceye 1 sene olmus bu kiz ise baslayali watsapp ta bastan basladim okumaya (nereseyse 1 senelik yazisma duruyor ) hep bey bey ok .sonra bizimki isimle hitaba gecmis sonra gulen suratlar sonra bisey olmus kiz esime ask olsun x bey projeyi ihmal mi ediyorum yazmis en son artik kavga ettigim yazisma su ;
benimki ; nerdesiniz x hanim ( elemani ve gec gelindiginde kizar bunu sormasi normal)
kiz: bigun diger ofisteyim haber veremedim k. bakmayin
benimki: tmm o zaman kolay gelsin
kiz : gerci bensiz sıkılacaksınız ama :)
benimki : hahaha bugun is yarim gun az sıkılacağız
yazisma bu kadar ne bu halin tavrin dedim ne var onda dedi normal mi dedim normal degil ama ama anaormalde degil dedi bayagi bi bagirdim cagirdim ciddi ol adam ol dedim sesini cikarmadi ama kizda bi tuaf ya cok yuz vermisler yada fitrati oynak bi grup konusmasinda bir isi halletmis eee yemegi nerde ismarliyorsunuz yazmis kimsede birsey yazmamis sorunum su burda tuaf olan olay kisi kim ? ofis ortami hep boyle mi? ben abartiyor olabilirmiyim?