- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.325
- 798
- Konu Sahibi Peripadisahininkizi
45 bin maaş alan birinin tek başına 12.500 harcaması anormal bence. Ben eşinden biraz daha fazla alıyorum. Yemek olarak evden götürüyorum. Evden götürmesem kurumda yesem ayda 1500 eder. Çocuksuz olunca araçla da işe gitmek saçma. Otobüsle falan gitsem 1000 de o olur. Hadi arkadaşlarla birşeyler yesem içsem ayda yılda bir o da 2500 etse toplam 5 bin. Yani evli ve 45 bin maaşlı biri abartmış.
Bir de eski bozuk araçtan hemen kurtulun. Benim vardı bir tane nerdeyse bir kredi gibi her ay tamirciye ödüyordum. Rezalet yani.
Son olarak sakın kendinden kısma. İleride pişman olursun. Ne kadar çık harcarsan o kadar kıymetli olursun. Mutfağa 1 gidiyorsa 2 gitti de kenara at. Sen daha kenara atmayı bırak birikimden harcıyorsun yanlış yapıyorsun
Bir de eski bozuk araçtan hemen kurtulun. Benim vardı bir tane nerdeyse bir kredi gibi her ay tamirciye ödüyordum. Rezalet yani.
Son olarak sakın kendinden kısma. İleride pişman olursun. Ne kadar çık harcarsan o kadar kıymetli olursun. Mutfağa 1 gidiyorsa 2 gitti de kenara at. Sen daha kenara atmayı bırak birikimden harcıyorsun yanlış yapıyorsun