valla akşam yemeklerinden sonra çok iyi gidiyor bize.bence ara algidayı sponsor ücreti falan al bakHer gün müTüm Türkiye Magnum müptelası haberim yok, ben en son taaaaa ne zaman yediysem hatırlamıyorum. Güzel reklam yaptık
Çok özendim, işten çıkayımda alayım ben devalla akşam yemeklerinden sonra çok iyi gidiyor bize.bence ara algidayı sponsor ücreti falan al bak
Meraba Arkadaşlar , Sitede Yeniyim Önceden kullanıyordumum Şifresini unuttum şimdi konuya geçmek istiyorum Arkadaşlar Eşim Magnum Dediğimiz Dondurma Müptelası Durduramıyorum Günde 6-7 Tane yiyor.bu beni çok üzüo Aylık neredeyse 500-600 tl sırf dondurmaya para veriyor. .s Siz ne düşünürsünüz (Teşekkürler)
Bi tane de ben açarım karşılıklı yerizMeraba Arkadaşlar , Sitede Yeniyim Önceden kullanıyordumum Şifresini unuttum şimdi konuya geçmek istiyorum Arkadaşlar Eşim Magnum Dediğimiz Dondurma Müptelası Durduramıyorum Günde 6-7 Tane yiyor.bu beni çok üzüo Aylık neredeyse 500-600 tl sırf dondurmaya para veriyor. .s Siz ne düşünürsünüz (Teşekkürler)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?