- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.394
- 598
ayyy bu çok güzelmişş.. oy anam oyy 7 tane fazlada herhalde 2 tane yerdimm. bir sabah bir akşamm.. hi hi hi .
bağdat caddesinde mayıs ayında açılmış valla bende çok gitmek istiyorum diyet miyet hak getire
Eki Görüntüle 1543230 Eki Görüntüle 1543231
Nasıl karar verdi birden?Değerli Arkadaşlar,Eşim bıraktığını söyledi magnum'u Artık haftada 3-4 kere yiceni söylediii
Değerli Arkadaşlar,Eşim bıraktığını söyledi magnum'u Artık haftada 3-4 kere yiceni söylediii
Ayy o fruttare neydi oyle ya, ananaslisi muhtesemdi...Aynen ya. Nihayet benim gibi düşünen bir.Hazır dondurmalara dondurma demeye bin şahit ister. Tatları çok sahte
o Magnum dedikleri bildiğin çikolata. Cornetto desen bildiğin krem şanti. Dondurma dediğin insanın içini serinletir, bunlar yakıyor. Hazır dondurmalardan bir buz parmağı çok severim. Bir de Algida fruttare çıkarmıştı o güzel. Gerçek meyve tadı geliyor. Posası ağzına geliyor meyvelerin.
Ben de cipssiz yapamam.
Kaldırdılar galiba, şimdi bir milkshakelisi var. Hiç sevemedim onu.Ayy o fruttare neydi oyle ya, ananaslisi muhtesemdi...
cidden anlattım, forumda senin bu derdini açtım dedim gösterdim yazılanları ,bana söz verdi ..Nasıl karar verdi birden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?