- Konu Sahibi doganay_iz
...............................................................
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kocana direk sor bence.
Belliki esinle epeydir gorüsmemis. Ben sen olsam maili direk silerdim, coptende sil.
Bosüna esegin aklina karpüz kabügü düsürme.
Birinden geldiğine kesinlikle emin misiniz?
Bazen spam ve virüs içerikli e-mailler dikkat çekmek için böyle saçma sapan şeyler yazıyorlar da. :26:
Eminim malesef![]()
güven sorunun varsa neden evlendin ki,?kendine mi eşine mi güven sorunun var anlamadım gerçi? adı üstünde eş bu hayat arkadaşı güvenmek zorundasın ona açık davran evlilikte bu tür oyunlara ne gerek var anlamıyorum o kocan ve senin zaten çek karşına sor gerekirse mailini değişsin kendini bu kadar yıpratma adamında günahını alma sormadan bişey
Ya evlendikten sonra birşey görmedim.. Ama ben biraz meraklıyımdır.. Cahiliye döneminde birçok arkadaşlık sitesine üye olmauş. Bi sürü kızla mesajlaşmış. O yüzden kafam çok dolu..
tatlım sen benimkinin geçmişte yaptıklarını duysan şizofren olurdun heralde takma yav yapan adam o mailde yapmazsa bile ruhun duymadan gene yapar hep şüpheyle yaşayıp hayatı kendine zehir mi etceksin
seni anlamıyomuş gibi oldum ama anlıyorum canım kıskançlık güzel ama ölçülü olunca tabi..bu kadar şüpheci olma bence açık konuş rahatla derim benHaklısın ama çok kıskancım ben.. Tutamıyorum kendimi![]()