- 12 Temmuz 2019
- 34
- 12
- 8
- Konu Sahibi kzannestub
-
kadın başka şehirde burda degil ailesiyle yaşıyor kız ogluna bakmıyor akrabalarından birine vermiş eşim 3 ila 4 ayda bir gidiyormuş. ögrendigim kadarıylaO kadın eş filan değil bildiğin metres oluyor ..
Keşke olmasaydı evet ama artık boşanmanktan başka yapacak bişeyiniz yok .. adam resmen 2. Ev kurmuş kendine .telefon gelmese hiç haberiniz de olmayacaktı demekki..
kadın başka şehirde yaşadıgı için farkedemedim.Üzerinize kredi çektiğine göre sizinde maaşınız var. Çalışan bir kadınsınız sanırım.
Daha uyanık olmanızı beklerdim. Resmen 2 hayatı varmış adamın. Nasıl farketmediniz? Bu basit bir sevgilisi olma olayı değilki.
Siz ne iş yapıyorsunuz?kadın başka şehirde yaşadıgı için farkedemedim.
emin ol fake degilim ailem küs kaçarak evlenmedim 4 ay önce parasal sebeplerle küstü ailem yani annem yaşıyorum bunları.Yeni üye, biraz fake geldi ama. 3yıllık evlisin 2. Bebek ailenle de küssün sanırım kaçtın bile bile lades kimsen yoksa çekicen artık.
hemşireyim devlet kurumundaSiz ne iş yapıyorsunuz?
Hala eşim diyorsunuz yanikadın başka şehirde burda degil ailesiyle yaşıyor kız ogluna bakmıyor akrabalarından birine vermiş eşim 3 ila 4 ayda bir gidiyormuş. ögrendigim kadarıyla
alışkanlıkHala eşim diyorsunuz yani
Rabbim yardımcınız olsun gerçekten zor bi durum kendi yaşantınızı en iyi bilen sizsiniz hangi adımları atarsanız iyi olur bence bunları bi gözden geçirin cevrenizde size destek olcak gerçek anlamda size yardımcı olacak insanlar varsa onlara danışın derimmerhaba evet 6 +3 günlük gebeyim. 3 yıllık resmi nikaylı evliyim 21 aylık bir kızım var 2. bebegim geliyor.geçtigimiz bayramın 2. günü bir telefon aramasıyla ögrendim eşimin benden önce var olan evliligim boyunca devam eden bir imam nikahlı eşi oldugunu karşı taraftaki kadının sözlerini kaldıramadıgı için bunaltmalarına falan kadını bana yönledirdi kadına üzülsem mi kendime üzülsem mi bilememedim ha bide kadından 3 buçuk yaşında bir erkek evladı varmış ne yapacam nasıl yapacam bilmiyorum terketmek istiyorum ama 2. bebek geliyor üzerime kredi çekti ödemeleri var 2 yıl.akıl verin nolur yüregim dayanmıyor bebek keşke olmasaydı diyorum ama durum bu ailem benle küs 2. bebegi duysalar afaroz ederler beni....nasıl dicem dogum sonrasında benimle kim ilginecek hiç bilmiyorum
ailesinin haberi yok kızla kendi arasında bir bana söyle miş oldular.kızın ailesinden bile bilen 5-6 kişiymiş. ailesinin haberi olsa evlatlıktan red ederler karıştırayım dedim ortalıgı ama kaynanam hasta olunca birşeyde diyemedim belki kolayıma geldi nasılsa ona gitmiyor diye düşündügümden belkide.Nasıl anlayamadınız? Eşinizin ailesinin bu durumdan haberi var mı? Bu adam sizi 3 yıl boyunca kandırmış. Yani ufak bişeyde mi sezmediniz? Yazık günah çok şey var söylenecek eşinizede Allah ıslah etsin.
Devlet kurumunda hemşireysen iyi kazanıyorsun o zaman ailenin yanına git parasal sebepse yardım edersin onlara hayır demezleremin ol fake degilim ailem küs kaçarak evlenmedim 4 ay önce parasal sebeplerle küstü ailem yani annem yaşıyorum bunları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?