Eşimin megersem imam nikahlı karısı varmış

Allah razı olsun. dikkate alacam söylediklerinizi düşünecem varmı birileri.

belki kolayıma geldi nasılsa ona gitmiyor diye düşündügümden belkide.

Yanlış düşünüyosunuz. Kendinizi avutuyosunuz. Hamilesiniz birde üzmek istemem ama bunca yıl kandıran adam her haltı yer yiyeceği kadar yemişde zaten. Sessiz kalmayın buna Allah yardımcınız olsun

Onca zaman eşinizin imam nikahla karışı olduğunu nasıl farkedemediniz şaşırdım illaki bir yerden Kadınlar hisseder bu gibi durumları yazık gerçekten bide karşı taraftan çocuk var siz bir tarafta bu erkeklere ne denirki gerçekten doyumsuzlukları yüzünden herşeyi mahvediyorlar eşiniz size kredi çektirmiş nasıl çektiniz neden bu erkekler kadınları oyuncak gibi kullanıyor resmen biraz akıllı olun kocaya kredi çekmek nedir durumunuz hamilesiniz bide ikinciye yazık olan çocuklara oluyor napacakmış harem kurup her birinden bir kaç çocuk neyine güvenmiş bu zamanda bu nasıl bencilce bir duygu zor bir durum fakat kendimi sizin yerinize koyarak düşünsem değil 2. Çocuk 5. Olsa yinede boşanırdım kabullenilebilecek bir şey değil diğer taraflada görüşmüşsünüz oda ayrı bir olay o kadın evli bir adamdan dini nikahla çocuk doğurmuş bide kaçıncı yüzyıldayız Kadınlar kendilerini bu kadar küçük düşürmemeli biz Kadınlar birde geleceğin mimarlarıyız yani evlat yetiştircez onlara örnek olcaz hey gidi günler

Kadın çocuk ve kendi için sizin eşinizden maddi bir destek almıyor mu? Kesinlikle alıyordur diye düşünüyorum. Çocuk varsa almalı da zaten. O çocuğa da yazık olmuş.
Bu kadar sorumsuzca hareket eden insanlar yüzünden olan hep çocuklara oluyor.
Bütün bunları siz öğrendikten sonra eşinizin duruma yaklaşımı nedir? Kabullenip, hayatınıza aynen devam etmenizi mi bekliyor? Yoksa, durum böyleyken böyle ne yaparsan yap modunda mı?
Aynı durum bir arkadaşımın başına geldi. Diğer kadın yeter artık karına sen söylemiyorsan ben söylerim deyip, durumu anlatan bir telefon konuşması yapmış arkadaşla.Bir sürü kredi borcuda yaptırmış adam bizimkinin üzerine.2 çocuğuyla boşandı arkadaş. Bir sürü borcu ödeyene kadar canı çıktı.Ama,şimdi çok mutlu tekrar evlilik yaptı.Yeni eşi el üstünde tutuyor maşallah.
Karar sizin tabiki. Kendinizi maddi açıdan daha da kullandırmayın da ne yaparsanız yapın diyorum.Allah yardımcınız olsun.

Bu durumu ogrendiginiz zaman hemen bu işi bitirmeyip bir de buraya yazipta yorum okuyorsaniz siz zaten herseyi kabullenmissiniz bence sadece birileri size ah vah etsin mecbur cekicen desin de içiniz rahatlasin istiyorsunuz

Nasıl yani ya
Sizden önce çocuğu varmıs
Hatta sizle evlenmeden bikac ay önce cocugu olmus
Ve farketmediniz öyle mi
Görücü usulu bir ay icinde falan mı evlendiniz

3 buçuk yaşındaki çocuğu var öyle mi size evlenirken nüfustan aile tablosu almadınız mı insan merakundan bakar yine bakar. Adam çocuğa soyadını vermediyse bilmem. Ama ben bekar olduğum halde resmi felan dinlemem her şeyine bakarım. İmam nikahı mı kalmış bu devirde biz ona kısaca o... su diyoruz kusura bakma da çocuk olduğu için sana da imam nikahı demiş. Günahları boyunları senle de paran için evlenmiş buna da kusura bakma. Yoksa senin adına neden kredi çeksin. Anladığım kadarıyla sen herşeye tamam diyosun da. Deme bacım deme 2 tane evladın var deme. Kolay değil ama senin kimseye ihtiyacın yok.

Ver mahkemeye al nafakani sonrada don kadina da kocanada tazminat davasi ac seni aldatmaktan. Aldigin tazminatla bahane ettigin krediyi kapatirsin. Hiii daha buyuk bir kredi cekildiyse "ev" gibi zaten yarisi senin.

Ama benim anladigim kadariyla sen bizden "yapma, cocuklarin vsr yuvsni dagitma" falan dememizi bekliyorsun. Karar senin ama sunu da bil aldatma olayi huydur bir kere yaptiysa devamini getirir.

Kanka cagir kuman baksin sana.ucunuz mutlu mesut.sen kadina ne diye uzuluyosun saka gibi yaaa

iki ucu boklu değnek ne diyim elle tutulur hiç bişey göremedim. allah yardımcın olsun
bebeği aldırsan kalbi gelişti bile. boşansan kimsen yok. zor çok zor

Senden sonra olan bir şey olsa inanabilirdim de,
Madem neden onunla değil de seninle evlenmiş
Bir de çocugu olmuş güya.
Nasıl kimse bilmiyor çocuk yumurtadan mı çıktı, hamilelik doğum nerede olmuş,
Çocugu da akrabasına vermişmiş. Öyle kolaydı!

Kadın bütün bunlara göz yumacak da tee sen ikinciye hamileyken artık arayıp söyleyecek!

Hiç olmamış ya sevgili fake... :)

Dini nikahı metres hayatı yüzünden kullanan aşağılık zavallı insanlara acıyorum boşanmak çözüm ama kurtuluş değil Allah korkusu yok uymuş hiç????

Rabbim yardımcın olsun, bunun kararını elbet sen vereceksin,ama inşallah onu boşamak la karar kılacaksın... Olayı anlamadım kadın eşinin senle evlendiğini biliyor mu? Biliyorsa neden susumuş? Ee susmuş da şimdi neden ölmüş? Kredi demişsin yoksa adam senin parayı mı yemiş? Aklımda deli sorular....tek gerçek şu ki bu adam paşa paşa bırakılır, yoksa ona her baktığında miğden bulanır.....

Gecen bayram ogrenmissinz ohoo ustune bi de hamile.kalmissin sormasaydin keske aklin yolu bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…