- 12 Temmuz 2019
- 34
- 12
- 8
- Konu Sahibi kzannestub
-
Allah razı olsun. dikkate alacam söylediklerinizi düşünecem varmı birileri.Rabbim yardımcınız olsun gerçekten zor bi durum kendi yaşantınızı en iyi bilen sizsiniz hangi adımları atarsanız iyi olur bence bunları bi gözden geçirin cevrenizde size destek olcak gerçek anlamda size yardımcı olacak insanlar varsa onlara danışın derim
kredi var o kapanmadan gidememDevlet kurumunda hemşireysen iyi kazanıyorsun o zaman ailenin yanına git parasal sebepse yardım edersin onlara hayır demezler
belki kolayıma geldi nasılsa ona gitmiyor diye düşündügümden belkide.
Ne kadar ki kredi? Ve krediyi şu anda kim ödüyorkredi var o kapanmadan gidemem
Onca zaman eşinizin imam nikahla karışı olduğunu nasıl farkedemediniz şaşırdım illaki bir yerden Kadınlar hisseder bu gibi durumları yazık gerçekten bide karşı taraftan çocuk var siz bir tarafta bu erkeklere ne denirki gerçekten doyumsuzlukları yüzünden herşeyi mahvediyorlar eşiniz size kredi çektirmiş nasıl çektiniz neden bu erkekler kadınları oyuncak gibi kullanıyor resmen biraz akıllı olun kocaya kredi çekmek nedir durumunuz hamilesiniz bide ikinciye yazık olan çocuklara oluyor napacakmış harem kurup her birinden bir kaç çocuk neyine güvenmiş bu zamanda bu nasıl bencilce bir duygu zor bir durum fakat kendimi sizin yerinize koyarak düşünsem değil 2. Çocuk 5. Olsa yinede boşanırdım kabullenilebilecek bir şey değil diğer taraflada görüşmüşsünüz oda ayrı bir olay o kadın evli bir adamdan dini nikahla çocuk doğurmuş bide kaçıncı yüzyıldayız Kadınlar kendilerini bu kadar küçük düşürmemeli biz Kadınlar birde geleceğin mimarlarıyız yani evlat yetiştircez onlara örnek olcaz hey gidi günlermerhaba evet 6 +3 günlük gebeyim. 3 yıllık resmi nikaylı evliyim 21 aylık bir kızım var 2. bebegim geliyor.geçtigimiz bayramın 2. günü bir telefon aramasıyla ögrendim eşimin benden önce var olan evliligim boyunca devam eden bir imam nikahlı eşi oldugunu karşı taraftaki kadının sözlerini kaldıramadıgı için bunaltmalarına falan kadını bana yönledirdi kadına üzülsem mi kendime üzülsem mi bilememedim ha bide kadından 3 buçuk yaşında bir erkek evladı varmış ne yapacam nasıl yapacam bilmiyorum terketmek istiyorum ama 2. bebek geliyor üzerime kredi çekti ödemeleri var 2 yıl.akıl verin nolur yüregim dayanmıyor bebek keşke olmasaydı diyorum ama durum bu ailem benle küs 2. bebegi duysalar afaroz ederler beni....nasıl dicem dogum sonrasında benimle kim ilginecek hiç bilmiyorum
3 buçuk yaşındaki çocuğu var öyle mi size evlenirken nüfustan aile tablosu almadınız mı insan merakundan bakar yine bakar. Adam çocuğa soyadını vermediyse bilmem. Ama ben bekar olduğum halde resmi felan dinlemem her şeyine bakarım. İmam nikahı mı kalmış bu devirde biz ona kısaca o... su diyoruz kusura bakma da çocuk olduğu için sana da imam nikahı demiş. Günahları boyunları senle de paran için evlenmiş buna da kusura bakma. Yoksa senin adına neden kredi çeksin. Anladığım kadarıyla sen herşeye tamam diyosun da. Deme bacım deme 2 tane evladın var deme. Kolay değil ama senin kimseye ihtiyacın yok.merhaba evet 6 +3 günlük gebeyim. 3 yıllık resmi nikaylı evliyim 21 aylık bir kızım var 2. bebegim geliyor.geçtigimiz bayramın 2. günü bir telefon aramasıyla ögrendim eşimin benden önce var olan evliligim boyunca devam eden bir imam nikahlı eşi oldugunu karşı taraftaki kadının sözlerini kaldıramadıgı için bunaltmalarına falan kadını bana yönledirdi kadına üzülsem mi kendime üzülsem mi bilememedim ha bide kadından 3 buçuk yaşında bir erkek evladı varmış ne yapacam nasıl yapacam bilmiyorum terketmek istiyorum ama 2. bebek geliyor üzerime kredi çekti ödemeleri var 2 yıl.akıl verin nolur yüregim dayanmıyor bebek keşke olmasaydı diyorum ama durum bu ailem benle küs 2. bebegi duysalar afaroz ederler beni....nasıl dicem dogum sonrasında benimle kim ilginecek hiç bilmiyorum
Gecen bayram ogrenmissinz ohoo ustune bi de hamile.kalmissin sormasaydin keske aklin yolu birmerhaba evet 6 +3 günlük gebeyim. 3 yıllık resmi nikaylı evliyim 21 aylık bir kızım var 2. bebegim geliyor.geçtigimiz bayramın 2. günü bir telefon aramasıyla ögrendim eşimin benden önce var olan evliligim boyunca devam eden bir imam nikahlı eşi oldugunu karşı taraftaki kadının sözlerini kaldıramadıgı için bunaltmalarına falan kadını bana yönledirdi kadına üzülsem mi kendime üzülsem mi bilememedim ha bide kadından 3 buçuk yaşında bir erkek evladı varmış ne yapacam nasıl yapacam bilmiyorum terketmek istiyorum ama 2. bebek geliyor üzerime kredi çekti ödemeleri var 2 yıl.akıl verin nolur yüregim dayanmıyor bebek keşke olmasaydı diyorum ama durum bu ailem benle küs 2. bebegi duysalar afaroz ederler beni....nasıl dicem dogum sonrasında benimle kim ilginecek hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?