Eşimin memleketine gidiyoruz :(

Yrgnmtc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2017
184
279
103
35
Merhaba arkadaşlar dert sayılmaz ama tecrübelerinize dayanarak size birşey sormak istiyorum. Ben daha geçen yaz evlendim ve yeni atanmış bir öğretmenim henüz eş durumundan birleşemedik fakat evimiz benim ailemin olduğu şehirde.Düğünümüzden bir ay sonra ayrı şehirlerde yaşamaya başladık.Yaz tatilinde evimde dinlenmek eşimle birlikte vakit geçirmek istiyorum ama eşim bayramdan itibaren ailesinin memleketinde ağustosa kadar kalmayı planlıyor aksini de kabul etmiyor.Ara tatilde de bir haftayı orada geçirmiştik ama ilk kez bu kadar uzun kalacağız.Ev ev üstüne olmaz neticede bekarlığındaki gibi de hissetmez ,evini özler kendiliğinden erken dönmek ister diye bi ümit moral bulmak istiyorum.sizce bu ne ölçüde mümkündür evlenince değişirler mi?? Ailesi aslında çok iyi insanlar eşimi de anlıyorum onları özlüyor ama bende yılboyunca evimden ayrıydım sık sık gittim geldim izin kullandım ama bi düzenim oturmadı evliliğimden bişey anlamadım.

nasıl yani, yeni evlisiniz ve kış boyu ayrı yaşadığınız halde eşiniz bütün yazı ailesiyle mi geçirmek istiyor
neden evlenmiş pardon? ailesini bu kadar özleyecekse evlenmeseymiş, siz onun ailesi değil misiniz sizi neden özlemiyor?
gitsin tek kalsın, sakın peşinden gidip siz de orda kalmayın.

Bayramı eşimden ayrı geçirmem hoş olmaz gittikten sonra ben evime dönüyorum demek te olmaz 8 saatlik yol.mecbur eşim kaldığı sürece kalmam gerekicek dediğim gibi ailesi iyi insanlar kırmak gücendirmek istemiyorum.Başka zaman olsa kalırım da tatilim iki ay sonuçta bir ayını kalırım.Ama benim sıkıntım ilk senemde kalmak canımı sıkıyor çünkü evliliğimden bişey anlamadım

Yuh. Gercekten. Adam evini ozler. Anasinin evini degil. Bacim delirdin mi sen? Sakin ola sakin 2 ay kalmak nedir? Bayramda gidin 3 5 gun durun evinize donun. Birbirinize vakit ayirin. Tatil misss gibi. Yeni evlisiniz. Acikca konusunca bi ise yaramiyorsa tatil plani yapin esinizi ikna edin. Balayina ciktiniz mi? Cikmadiysaniz cikin. Ciktiysaniz ben ondan bisi anlamadim bidaha cikalim diyin. Hala soktayim. 2 ay? Yuh.

1 yıllık evlisin ve bu şekilde kalırsan bu süre yakında kışında eşinin ailesinin size gelip kalmasıyla devam edecek bence şimdiden sınırını çiz yoksa böyle devam eder

Ben de sizler gibi düşünüyorum.Yorumlarınız için teşekkür ederim.Asıl merak ettiğim zamanla daha çok kendi evine bağlanır mı? Bazı şeyler zamanla değişir mi? Bekarlık zamanlarıyla evli olduğu zamanlar arasında fark olur mu? Belki ben de yanında olduğum için orada kendini daha misafir hisseder mi?

Siz her istediginde tutup tutup gotururseniz degismez. Sizin degistirmeniz lazim. Biraz kendi kabugunuza cekilmeniz lazim. Evinizde vakit gecirmeniz aile oldugunuzu hissetmeniz lazim. Ailesinin siz oldugunu ona bildirmeniz lazim. Zirt pirt uzun sureler kv evine giderseniz cooook ezilirsiniz...

İyi niyetli olmanız güzelde sizin isteklerinizi en önemlisi sizi yok sayan bir eşiniz var. 2 ay nasıl geçerden önce bunu dert edin bence.

Aynı bizi anlattiniz. Bizde ogretmeniz ailemin olduğu şehirde yaşıyoruz bu yüzden bütün tatillerde eşimin memleketindeyiz daha 10 günlük evliyken gittik kaldık hep sorun yaşadık bu konu yüzünden birkaç kez bosanma lafları edildi yaz tatillerinde 2 ay aralıksız kaldığımız cinnet geçirdiğim zamanlar oldu. Yaşamayan bilemez o huzursuzluğu berbat birsey. 6 yıllık evliliğimizde daha bu sene eşim sikilirsan sen annenlerde kal dedi. Bu sefer de ayrı ayrı 2 ay geçirmek mantıklı gelmiyor iki ucu ... değnek işte.

Maalesef bu durum hep böyle devam edecek kabullendim ben kavga etmekten de yoruluyor insan bir süre sonra. Çocuğunuz olunca da ailesi torun sevsin diye daha bir uzun kalacaksınız hazırlıklı olun..

Benim eşim de bu değişiklikler olmadi kendi evimize gidelim burda rahat edemiyorum dediğimde burası başkasının mı evi burası da bizim evimiz diyor her tatilde ordayiz okul zamanı okula git gel evi otel gibi kullanıyoruz zaten tatillerde de hep orda .. kendi evimiz olduğu bilincine varamiyor maalesef..

Çok haklısınız insan karısıyla zaman geçirmek ister yazın tatile gider bişeyler yapar tamam ailesine de gidersiniz ama gitmek için şuan doğru zaman değil bu böyle gider artık Allah yardımcın olsun canıöim

Eve bağlanır mı demişsiniz de zaten bir senedir ayrıymışsınız, özlemiş, bu günleri dört gözle beklemiş olması lazım değil mi ya? Çok sinirlendim eşinize gerçekten. Her şeyden önce ayıp yaptığı. İki ay kalmayı kabul etmeyin lütfen. Siz de ailenizi görmemişsiniz, ara tatilde de onun memleketine gitmişsiniz. Madem neden evlenmiş ki bu adam? Konuşun, ben tatilimi evimde geçirmek istiyorum, misafir olmak istemiyorum, beni özleyen, bekleyen bir eş istiyorum diyin. Daha yeni evlisiniz, evlilikten bir şey anlamamışken, fırsat bu fırsatken üstelik bu nasıl düşünce? Siz çok iyi niyetlisiniz, dikkat edin.

Evlenmeseymis
Adamda bir sorun var. evlisin,is durumundan ayrisin esinden, ama kosssssskoca yazi ananla gecirmek istiyorsun.
Gercekten tuhaf
Ve asla degismez boyle gider bu is

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…