Hayır.Ev ev üstüne olmaz neticede bekarlığındaki gibi de hissetmez ,evini özler kendiliğinden erken dönmek ister diye bi ümit moral bulmak istiyorum.sizce bu ne ölçüde mümkündür evlenince değişirler mi?
1 yıllık evlisin ve bu şekilde kalırsan bu süre yakında kışında eşinin ailesinin size gelip kalmasıyla devam edecek bence şimdiden sınırını çiz yoksa böyle devam ederMerhaba arkadaşlar dert sayılmaz ama tecrübelerinize dayanarak size birşey sormak istiyorum. Ben daha geçen yaz evlendim ve yeni atanmış bir öğretmenim henüz eş durumundan birleşemedik fakat evimiz benim ailemin olduğu şehirde.Düğünümüzden bir ay sonra ayrı şehirlerde yaşamaya başladık.Yaz tatilinde evimde dinlenmek eşimle birlikte vakit geçirmek istiyorum ama eşim bayramdan itibaren ailesinin memleketinde ağustosa kadar kalmayı planlıyor aksini de kabul etmiyor.Ara tatilde de bir haftayı orada geçirmiştik ama ilk kez bu kadar uzun kalacağız.Ev ev üstüne olmaz neticede bekarlığındaki gibi de hissetmez ,evini özler kendiliğinden erken dönmek ister diye bi ümit moral bulmak istiyorum.sizce bu ne ölçüde mümkündür evlenince değişirler mi?? Ailesi aslında çok iyi insanlar eşimi de anlıyorum onları özlüyor ama bende yılboyunca evimden ayrıydım sık sık gittim geldim izin kullandım ama bi düzenim oturmadı evliliğimden bişey anlamadım.
Siz her istediginde tutup tutup gotururseniz degismez. Sizin degistirmeniz lazim. Biraz kendi kabugunuza cekilmeniz lazim. Evinizde vakit gecirmeniz aile oldugunuzu hissetmeniz lazim. Ailesinin siz oldugunu ona bildirmeniz lazim. Zirt pirt uzun sureler kv evine giderseniz cooook ezilirsiniz...Ben de sizler gibi düşünüyorum.Yorumlarınız için teşekkür ederim.Asıl merak ettiğim zamanla daha çok kendi evine bağlanır mı? Bazı şeyler zamanla değişir mi? Bekarlık zamanlarıyla evli olduğu zamanlar arasında fark olur mu? Belki ben de yanında olduğum için orada kendini daha misafir hisseder mi?
Merhaba arkadaşlar dert sayılmaz ama tecrübelerinize dayanarak size birşey sormak istiyorum. Ben daha geçen yaz evlendim ve yeni atanmış bir öğretmenim henüz eş durumundan birleşemedik fakat evimiz benim ailemin olduğu şehirde.Düğünümüzden bir ay sonra ayrı şehirlerde yaşamaya başladık.Yaz tatilinde evimde dinlenmek eşimle birlikte vakit geçirmek istiyorum ama eşim bayramdan itibaren ailesinin memleketinde ağustosa kadar kalmayı planlıyor aksini de kabul etmiyor.Ara tatilde de bir haftayı orada geçirmiştik ama ilk kez bu kadar uzun kalacağız.Ev ev üstüne olmaz neticede bekarlığındaki gibi de hissetmez ,evini özler kendiliğinden erken dönmek ister diye bi ümit moral bulmak istiyorum.sizce bu ne ölçüde mümkündür evlenince değişirler mi?? Ailesi aslında çok iyi insanlar eşimi de anlıyorum onları özlüyor ama bende yılboyunca evimden ayrıydım sık sık gittim geldim izin kullandım ama bi düzenim oturmadı evliliğimden bişey anlamadım.
Ben de sizler gibi düşünüyorum.Yorumlarınız için teşekkür ederim.Asıl merak ettiğim zamanla daha çok kendi evine bağlanır mı? Bazı şeyler zamanla değişir mi? Bekarlık zamanlarıyla evli olduğu zamanlar arasında fark olur mu? Belki ben de yanında olduğum için orada kendini daha misafir hisseder mi?
Çok haklısınız insan karısıyla zaman geçirmek ister yazın tatile gider bişeyler yapar tamam ailesine de gidersiniz ama gitmek için şuan doğru zaman değil bu böyle gider artık Allah yardımcın olsun canıöimMerhaba arkadaşlar dert sayılmaz ama tecrübelerinize dayanarak size birşey sormak istiyorum. Ben daha geçen yaz evlendim ve yeni atanmış bir öğretmenim henüz eş durumundan birleşemedik fakat evimiz benim ailemin olduğu şehirde.Düğünümüzden bir ay sonra ayrı şehirlerde yaşamaya başladık.Yaz tatilinde evimde dinlenmek eşimle birlikte vakit geçirmek istiyorum ama eşim bayramdan itibaren ailesinin memleketinde ağustosa kadar kalmayı planlıyor aksini de kabul etmiyor.Ara tatilde de bir haftayı orada geçirmiştik ama ilk kez bu kadar uzun kalacağız.Ev ev üstüne olmaz neticede bekarlığındaki gibi de hissetmez ,evini özler kendiliğinden erken dönmek ister diye bi ümit moral bulmak istiyorum.sizce bu ne ölçüde mümkündür evlenince değişirler mi?? Ailesi aslında çok iyi insanlar eşimi de anlıyorum onları özlüyor ama bende yılboyunca evimden ayrıydım sık sık gittim geldim izin kullandım ama bi düzenim oturmadı evliliğimden bişey anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?