Eşimin memleketine gidiyoruz :(

Durumu cok guzel analizlemissiniz. Aynen oyle. Anneler kendilerini gelinleriyle aldatiliyor gibi hissediyorlar galiba

Zaten duyuluyor ve anlasiliyor,
Ama çoğunluk biz evliyiz utanacal degiliz mantigiyla yapiyor.
Tamam evlisiniz biliyoruz sevisiyorsunuz da kac dk suruyor, ritmi nasil, bunlar ozel kalsin bari

Aksine siz yanınızda olduğunuz için daha bir sahiplenir evini.
Kendi tek başına olsa , tatil planı bile yapar.
Yani çoğu erkek böyledir.
Evlendikten sonra ailem de ailem demeye başlarlar.
Eşi yanında olduğu surecede hiç bir daveti geri cevirmezler.
Tek başlarına olduklarında evlerinde ya da arkadaşlarında vakit geçirirler..
..

Size tavsiyem , dert etmeden gidin. Bir ay çabucak geçer ailesi iyiyse.
Bu sürede eşinizi de ölçmüş olursunuz.
Aile içindeki davranışları , size karşı yaklaşımı v.s önemli.
Hep evde kalmazsınız zaten, gezebildiginiz kadar gezmeye çalışın aileyle ya da yalnız.

Diğer kalan bir ayınızın iyi geçmesi açısından huzurlu olmaya çalışın.

Evlilik oturdukça her şey daha çok düzene girer.

Çok iyi aileler var , genellememek lazım.

Baştan nasıl giderse öyle olur
Eşimi ve ailesini kırmak isteömiyorum diye istemedğib birseyi yapma
Taş çatlasa 10 gün kal ve evine dön
Eşin de ister gelir ister gelmez

Evlendikten sonra adamların anası babası kıymete biniyor.35 yaşlarına kadar bekar yasarlar ayrı.ev ayrı.şehir senede 1 kez giderler. Evlenince.ne.olduysa anasının dizinin dininden.ayrılmak istemezler
Ben bu isi anlamadım anlayan.varsa sevabına bi anlativersin.

Evlenmeseymiş, valla insanın bir evi vardır o da eşinin yanı. Geçen yaz ben de eşimi bırakıp gittim bir ay, pişman oldum, sürekli arabayla annemleri gezdirmek zorunda hissettim ve sıkıldım bu durumdan. Bu yaz evimdeyim izin kullanmayacağım.

Alkış emojisi yetersiz kalır

ben olsam eşimle vakit gecırmeyı isterdım ki hoş erkekler bu konu da cok katılar

Yeni evliyken bu sekilde davraniyosa ben sizin bikac yil sonranizi dusunemiyorum bile.esin cidden cok bencil

ailesinin memleketinde ağustosa kadar kalmayı planlıyor aksini de kabul etmiyor

"Mecbur" katlanmana gerek yok bence. Sinir oluyorum bu tarz düşüncelere. Gerekirse tartış bence. 2 ay nedir. Sacmalamış. Bide tek başına planlayıp aksini kabul etmemek nedir? Uyma onun kararına bence

Gidersin gitmesine de en fazla 1_2 hafta kalir donersin, tum tatili ana baba yaninda gecirmekte neymis. Evlenmeseymis o zaman, o kadar sure rahat edebileceginizi sanmiyorum tatiliniz zehir olur. Sanirim esin daha evli oldugunun farkina varamamis, kendi evi oldugunun farkina varamamis, ne o oyle tatil icin yurttan evine donen ogrenci gibi
Her neyse bence konus, bi sure kalip donun evinize, hem bakalim ailesinin durumu musait mi, onlar isteyecek mi bakalim o kadar sure kalmanizi.

Kesinlikle 2 ay gitmezdim. Karar sahibi tek o değil.

bnm esim aynı şehirde ailesiyle şehir içinde iki vasıta değiştirerek gidiyoruz 2 hafta üst üste gitmesem yada 1 ay evde yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar diye türkü çığırıyor

Ailenle ayni sehirde yasadiginiz muddetce bu durum degismez bana kalirsa.esin belki kendisi icten ice kendi ailesine haksizlik olarak goruyor bunu, ya da senin o cok iyi insanlar dedigin ailesi aklina sokuyor ki bence oyle de.erkekler pek fazla dusunemezler cunku boyle seyleri.o yuzden esin her tatili kendi ailesi ile gecirmek isteyecek.ya tavrini koyup kavga gurultu huzursuzlugu goze alacaksin ya da kabullenip bi sekilde alismaya calisacaksin sanirim.evliliginiz daha cok yeni oldugu icin belki zamanla degisir.

Ayni durumdayiz keske bizimde bu kdr uzun iznimiz olsaydi. Esim her izninde evine kosa kosa geldi. Ben calissamda calismasamda o evindeydi, sadece ben yokken yapacak bsy bulamayip uzuluyordu simdi onu da asmaya basladi. Esinizin tavri hic normal degil hic hemde. O istese ailesinin kovalamasi lazim. Asla gidip kalmayin kendi evinizde vakit gecirin o mecbur gelip kalicak.

bnm esim aynı şehirde ailesiyle şehir içinde iki vasıta değiştirerek gidiyoruz 2 hafta üst üste gitmesem yada 1 ay evde yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar diye türkü çığırıyor

Hahaha çok sevimli ya :))

Kendi kendine değişmesini beklersen daha çok beklersin.Nasil başlarsa öyle gider,bu işler böyledir.
Adam kendi kendine karar vermiş plan yapmış,aksini kabul etmiyor diyorsun ,o sana kabul ettirmeye uğraşmış mı acaba ? Bir arkadaş yazmış sepet gibi koluna takıp goturecegini biliyor demekki...
Kayinvalidenler iyi insanlar olabilir ama iyi olmaları iki ay kalmanı gerektirmiyor.
Senin yapacağın şey eşine bu durumu kabul edemeyeceğini anlatmak,öyle mecbursun durumu oluşturma.Birak o seni ikna etmeye çalışsın , ortada makul bir yerde bulusursunuz...Eşin istiyor diye olay bitti kesinlesti diye bir durum yok,iş sende bitiyor.

adam evlendiğini algılayamamış daha sanırım, birilerinin kendisinin artık evli olduğunu anlatması gerekiyo. ben karımla evimde başbaşa vakit geçiremedim, artık evimizde olcaz diye hiçmi özenmez heveslenmez insan
eşinin ailesi iyi insanlar olabilir ama, 2 ay çekilmez yinede. herkesin özeli var. ayrı yaşamaya alıştık ben gitmiyorum diye resti çeksen napar eşin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…