Durumu cok guzel analizlemissiniz. Aynen oyle. Anneler kendilerini gelinleriyle aldatiliyor gibi hissediyorlar galibaBen de aynini yazacaktım. Bunu becerebilenlere de hayretler ediyorum.
Hem neden hep erkeğin ailesinde kalınıyor? Niye hiç kadının ailesinde bir iki ay kalan erkeklere rastlamıyoruz? Kadınlar ozlemiyor mu ailesini? Evlenince erkek neden daha çok düşüyor kendi anne babasının üstüne?
Bence iş erkek annelerinde bitiyor. Git yavrum evini düzenini bil, yuvanda ol demeleri lazimken, arayıp arayıp uhuhuuuu özledim gelin burda kalın diyorlar. Evlenince kıymete biniyor herhalde er kişisi...
Ben de aynini yazacaktım. Bunu becerebilenlere de hayretler ediyorum.
Hem neden hep erkeğin ailesinde kalınıyor? Niye hiç kadının ailesinde bir iki ay kalan erkeklere rastlamıyoruz? Kadınlar ozlemiyor mu ailesini? Evlenince erkek neden daha çok düşüyor kendi anne babasının üstüne?
Bence iş erkek annelerinde bitiyor. Git yavrum evini düzenini bil, yuvanda ol demeleri lazimken, arayıp arayıp uhuhuuuu özledim gelin burda kalın diyorlar. Evlenince kıymete biniyor herhalde er kişisi...
Ben de sizler gibi düşünüyorum.Yorumlarınız için teşekkür ederim.Asıl merak ettiğim zamanla daha çok kendi evine bağlanır mı? Bazı şeyler zamanla değişir mi? Bekarlık zamanlarıyla evli olduğu zamanlar arasında fark olur mu? Belki ben de yanında olduğum için orada kendini daha misafir hisseder mi?
eşin olduğuna emin misin?
seni kaale almadan bekarmış gibi tüm yazı ailesiyle geçirmek üzere planlamış. seni de sepet gibi koluna takıp sürüklemeye mecbur etmiş.
unutma ki hiçbir erkek ailesi iyi değildir, sadece rol yapar.
baştan nasıl taviz verirsen öyle gider evlilik. saf değil mantıklı davran.
bayramda 3-5 gün kal evinize dönün. siz artık evli, işi gücü, evi barkı olan insanlarsanız. ailelerden ayrı kendi düzeninizi kurmak zorundasınız.
şimdi tüm bunlara evet dersen, senden her sene aynı şeyi beklerler.
kavga boşanma tehditleri olur.
şimdiden önünü kesmelisin.
Baştan nasıl giderse öyle olurBayramı eşimden ayrı geçirmem hoş olmaz gittikten sonra ben evime dönüyorum demek te olmaz 8 saatlik yol.mecbur eşim kaldığı sürece kalmam gerekicek dediğim gibi ailesi iyi insanlar kırmak gücendirmek istemiyorum.Başka zaman olsa kalırım da tatilim iki ay sonuçta bir ayını kalırım.Ama benim sıkıntım ilk senemde kalmak canımı sıkıyor çünkü evliliğimden bişey anlamadım
Alkış emojisi yetersiz kalırEvlendikten sonra adamların anası babası kıymete biniyor.35 yaşlarına kadar bekar yasarlar ayrı.ev ayrı.şehir senede 1 kez giderler. Evlenince.ne.olduysa anasının dizinin dininden.ayrılmak istemezler
Ben bu isi anlamadım anlayan.varsa sevabına bi anlativersin.
ailesinin memleketinde ağustosa kadar kalmayı planlıyor aksini de kabul etmiyor
Benim eşim de bu değişiklikler olmadi kendi evimize gidelim burda rahat edemiyorum dediğimde burası başkasının mı evi burası da bizim evimiz diyorher tatilde ordayiz okul zamanı okula git gel evi otel gibi kullanıyoruz zaten tatillerde de hep orda .. kendi evimiz olduğu bilincine varamiyor maalesef..
net!Evlenmeyeydi iyiydi
bnm esim aynı şehirde ailesiyle şehir içinde iki vasıta değiştirerek gidiyoruz 2 hafta üst üste gitmesem yada 1 ay evde yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar diye türkü çığırıyorof gerçekten şu erkeklerın şu aile bagını anlayamıyorum ya. biz kadınlar bile bu kadar düşkün değiliz. o kadar eşinle ayrı kalmıssın eşini özlemek yerine aileni mi özluyosun ya. şu erkeklerdeki kafayı bi çözsem..
bnm esim aynı şehirde ailesiyle şehir içinde iki vasıta değiştirerek gidiyoruz 2 hafta üst üste gitmesem yada 1 ay evde yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar diye türkü çığırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?