Eşimin memleketine gidiyoruz :(

Hayir duzelmez,
Hele de ilk yildan siz de gidip basbasa elele gecirmeniz gereken cicim aylarinizi ailesiyle tv karşısında cay icip cekirdek citleyerek gecirirseniz hic duzelmez.
Adam icin ne guzel hayat dusunsenize, gunduz ailesiyle bekar hayati, ev sorumlulugu yok, ama gece sarilip yatacagi (!) Bir de kadin var.
Adam bu kosullarda neden duzelmek istesin ki?

Sürpriz olarak bi' tatil planı yapmış olsanız hocam?
Emrivaki üzerine de bilahare konuşmanızı oneririm.

Ben sizin konunuzu hatırlıyorum. Çok sinir olmuştum eşinize. Bence kalın kendi ailenizde. Eşiniz pes etmiş gibi duruyor çünkü.

Sen yanmışsın. Aile sevdalısı bir eşle evlenenler kervanına hoş geldin. Burada bu dertten bezmiş çok kadın var. Öncelik anne babası olacak sen hep 2. Planda. Uymazsan ona, kavga dövüş boşanma. Benim düşüncem böyle.

Bunun önlemini aldı malesef tatilini ailesine yakın çevrede bir iki gün yapıp tekrar ailesinin yanına dönmeyi düşünüyor.ikinci bir tatili ise okullar açılmadan önce evimize döneceğimiz o arada.üstelik ağustos ayında da ablaları birlikte tatil yapacak bizi de davet ediyolarlar istemediğimi söyledim ama o da ayrı bir muallak.koca yazdan bana evimde iki bilemedin üç hafta kalıcak. O da yıl boyu kirlenmiş bir evin dip köşe temizliği, çıkarsa eş durumu tayini stresi belki de taşınmayla geçicek

Bence bu bir dert. Eşin kendi başına karar alamaz artık. Evlendiniz, kararlarımız ortak alınmalı. Sanırım henüz evliliğinin ciddiyetini farketmemiş.

Allah herkese böyle hayırlı! evlat nasip etsin.

Yok artık. 1 hafta kalın dönün. O ne biçim iş öyle. Niye evlenmis o zaman otursaymis anasının dizi dibinde. Ay bazı adamlar beni uyuz ediyor.

Bence bir erkeğin iki ay boyunca kendi ailesinin de olsa başka bir evde kalmak istemesi normal degil. İnsan eşitle rahat rahat oturamaz, yayılamaz. Bilmiyorum böylr koloni halinde yaşam bana cok tuhaf geliyor.
Bence zamanla düzelmez daha da kötüleşir. Zihniyet buysa işiniz zor.

Aynen katılıyorum bu erkekler neden böyle anlamıyorum ulan evlenmeyin o zaman zorla mi Allah allah

Biz şu an köyde eşimin ailesinin yanindayiz.rahatca duş girip alamiyorsun.rahat davranıyorsun o ayıp bu ayıp düşün.birde siz yeni evlisinz.ben 10.yila girdim hala ayniyiz hala inan bazı erkekler evlenmesine vallaha başını yakmasın kizlarin

Ben sizin konunuzu hatırlıyorum. Çok sinir olmuştum eşinize. Bence kalın kendi ailenizde. Eşiniz pes etmiş gibi duruyor çünkü.
Evet ailemle kalacagim zaten. Pes etmek değil de bana baskı yapmak istemediğini ama ailesinin de torunlarını görmeye hakları olduğunu söyledi o yüzden mis bütün ısrarı. Kendi açısından bakarsan evet o da haklı ama ne olursa olsun 2 aylık misafirligin bir açıklaması yok bende.

of gerçekten şu erkeklerın şu aile bagını anlayamıyorum ya. biz kadınlar bile bu kadar düşkün değiliz. o kadar eşinle ayrı kalmıssın eşini özlemek yerine aileni mi özluyosun ya. şu erkeklerdeki kafayı bi çözsem..

İki ay çok fazla. Sen ailenin yanındasın ve onlar torunlarını sürekli görüyorlar ama onun ailesi görmüyor ya herhalde onun da karın ağrısı var. Sen bildiğini oku yine de.

evin dururken aylarca kayınvalidelerde kalınır mı ya
15 gun falan yeter, bayramdan bi kaç gün önce gidin bi kaç gün sonra dönün
eşin çok özlerse arada bi iki günlüğüne gitsin gelsin yakınsa
madem evinde durmayacaktı, niçin evlendi?

eşin olduğuna emin misin?
seni kaale almadan bekarmış gibi tüm yazı ailesiyle geçirmek üzere planlamış. seni de sepet gibi koluna takıp sürüklemeye mecbur etmiş.
unutma ki hiçbir erkek ailesi iyi değildir, sadece rol yapar.
baştan nasıl taviz verirsen öyle gider evlilik. saf değil mantıklı davran.
bayramda 3-5 gün kal evinize dönün. siz artık evli, işi gücü, evi barkı olan insanlarsanız. ailelerden ayrı kendi düzeninizi kurmak zorundasınız.
şimdi tüm bunlara evet dersen, senden her sene aynı şeyi beklerler.
kavga boşanma tehditleri olur.
şimdiden önünü kesmelisin.

Ben de aynini yazacaktım. Bunu becerebilenlere de hayretler ediyorum.

Hem neden hep erkeğin ailesinde kalınıyor? Niye hiç kadının ailesinde bir iki ay kalan erkeklere rastlamıyoruz? Kadınlar ozlemiyor mu ailesini? Evlenince erkek neden daha çok düşüyor kendi anne babasının üstüne?
Bence iş erkek annelerinde bitiyor. Git yavrum evini düzenini bil, yuvanda ol demeleri lazimken, arayıp arayıp uhuhuuuu özledim gelin burda kalın diyorlar. Evlenince kıymete biniyor herhalde er kişisi...

Esinizin kalmasinda birazda memleket ozlemi vardir. Bizde bu yaz 1 ayligina esimin memleketine gidiyoruz. Ki ailesi normalde bizimle ayni sehirde. Yazin gidiyorlar sadece. Bizde peslerinden. Zor oluyor. Ama gozunde buyutmezsen, tadini cikarmaya bakarsan eglenceli bile oluyor. İs dedigin sey evinde de olan bir sey. Kimse kole gibi davranmaz zaten. Ama bu yaz tatilinde esinle yalniz kalmak isteme fikrini sonuna kadar katiliyorum. Yapicak bir sey yok maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…