Ben de sizler gibi düşünüyorum.Yorumlarınız için teşekkür ederim.Asıl merak ettiğim zamanla daha çok kendi evine bağlanır mı? Bazı şeyler zamanla değişir mi? Bekarlık zamanlarıyla evli olduğu zamanlar arasında fark olur mu? Belki ben de yanında olduğum için orada kendini daha misafir hisseder mi?
Ben sizin konunuzu hatırlıyorum. Çok sinir olmuştum eşinize. Bence kalın kendi ailenizde. Eşiniz pes etmiş gibi duruyor çünkü.Aynı bizi anlattiniz. Bizde ogretmeniz ailemin olduğu şehirde yaşıyoruz bu yüzden bütün tatillerde eşimin memleketindeyiz daha 10 günlük evliyken gittik kaldık hep sorun yaşadık bu konu yüzünden birkaç kez bosanma lafları edildi yaz tatillerinde 2 ay aralıksız kaldığımız cinnet geçirdiğim zamanlar oldu. Yaşamayan bilemez o huzursuzluğu berbat birsey. 6 yıllık evliliğimizde daha bu sene eşim sikilirsan sen annenlerde kal dedi. Bu sefer de ayrı ayrı 2 ay geçirmek mantıklı gelmiyor iki ucu ... değnek işte.
Maalesef bu durum hep böyle devam edecek kabullendim ben kavga etmekten de yoruluyor insan bir süre sonra. Çocuğunuz olunca da ailesi torun sevsin diye daha bir uzun kalacaksınız hazırlıklı olun..
Bence bu bir dert. Eşin kendi başına karar alamaz artık. Evlendiniz, kararlarımız ortak alınmalı. Sanırım henüz evliliğinin ciddiyetini farketmemiş.Merhaba arkadaşlar dert sayılmaz ama tecrübelerinize dayanarak size birşey sormak istiyorum. Ben daha geçen yaz evlendim ve yeni atanmış bir öğretmenim henüz eş durumundan birleşemedik fakat evimiz benim ailemin olduğu şehirde.Düğünümüzden bir ay sonra ayrı şehirlerde yaşamaya başladık.Yaz tatilinde evimde dinlenmek eşimle birlikte vakit geçirmek istiyorum ama eşim bayramdan itibaren ailesinin memleketinde ağustosa kadar kalmayı planlıyor aksini de kabul etmiyor.Ara tatilde de bir haftayı orada geçirmiştik ama ilk kez bu kadar uzun kalacağız.Ev ev üstüne olmaz neticede bekarlığındaki gibi de hissetmez ,evini özler kendiliğinden erken dönmek ister diye bi ümit moral bulmak istiyorum.sizce bu ne ölçüde mümkündür evlenince değişirler mi?? Ailesi aslında çok iyi insanlar eşimi de anlıyorum onları özlüyor ama bende yılboyunca evimden ayrıydım sık sık gittim geldim izin kullandım ama bi düzenim oturmadı evliliğimden bişey anlamadım.
Allah herkese böyle hayırlı! evlat nasip etsin.Merhaba arkadaşlar dert sayılmaz ama tecrübelerinize dayanarak size birşey sormak istiyorum. Ben daha geçen yaz evlendim ve yeni atanmış bir öğretmenim henüz eş durumundan birleşemedik fakat evimiz benim ailemin olduğu şehirde.Düğünümüzden bir ay sonra ayrı şehirlerde yaşamaya başladık.Yaz tatilinde evimde dinlenmek eşimle birlikte vakit geçirmek istiyorum ama eşim bayramdan itibaren ailesinin memleketinde ağustosa kadar kalmayı planlıyor aksini de kabul etmiyor.Ara tatilde de bir haftayı orada geçirmiştik ama ilk kez bu kadar uzun kalacağız.Ev ev üstüne olmaz neticede bekarlığındaki gibi de hissetmez ,evini özler kendiliğinden erken dönmek ister diye bi ümit moral bulmak istiyorum.sizce bu ne ölçüde mümkündür evlenince değişirler mi?? Ailesi aslında çok iyi insanlar eşimi de anlıyorum onları özlüyor ama bende yılboyunca evimden ayrıydım sık sık gittim geldim izin kullandım ama bi düzenim oturmadı evliliğimden bişey anlamadım.
Aynen katılıyorum bu erkekler neden böyle anlamıyorum ulan evlenmeyin o zaman zorla mi Allah allahnasıl yani, yeni evlisiniz ve kış boyu ayrı yaşadığınız halde eşiniz bütün yazı ailesiyle mi geçirmek istiyor
neden evlenmiş pardon? ailesini bu kadar özleyecekse evlenmeseymiş, siz onun ailesi değil misiniz sizi neden özlemiyor?
gitsin tek kalsın, sakın peşinden gidip siz de orda kalmayın.
Evet ailemle kalacagim zaten. Pes etmek değil de bana baskı yapmak istemediğini ama ailesinin de torunlarını görmeye hakları olduğunu söyledi o yüzden mis bütün ısrarı. Kendi açısından bakarsan evet o da haklı ama ne olursa olsun 2 aylık misafirligin bir açıklaması yok bende.Ben sizin konunuzu hatırlıyorum. Çok sinir olmuştum eşinize. Bence kalın kendi ailenizde. Eşiniz pes etmiş gibi duruyor çünkü.
İki ay çok fazla. Sen ailenin yanındasın ve onlar torunlarını sürekli görüyorlar ama onun ailesi görmüyor ya herhalde onun da karın ağrısı var. Sen bildiğini oku yine de.Evet ailemle kalacagim zaten. Pes etmek değil de bana baskı yapmak istemediğini ama ailesinin de torunlarını görmeye hakları olduğunu söyledi o yüzden mis bütün ısrarı. Kendi açısından bakarsan evet o da haklı ama ne olursa olsun 2 aylık misafirligin bir açıklaması yok bende.
Merhaba arkadaşlar dert sayılmaz ama tecrübelerinize dayanarak size birşey sormak istiyorum. Ben daha geçen yaz evlendim ve yeni atanmış bir öğretmenim henüz eş durumundan birleşemedik fakat evimiz benim ailemin olduğu şehirde.Düğünümüzden bir ay sonra ayrı şehirlerde yaşamaya başladık.Yaz tatilinde evimde dinlenmek eşimle birlikte vakit geçirmek istiyorum ama eşim bayramdan itibaren ailesinin memleketinde ağustosa kadar kalmayı planlıyor aksini de kabul etmiyor.Ara tatilde de bir haftayı orada geçirmiştik ama ilk kez bu kadar uzun kalacağız.Ev ev üstüne olmaz neticede bekarlığındaki gibi de hissetmez ,evini özler kendiliğinden erken dönmek ister diye bi ümit moral bulmak istiyorum.sizce bu ne ölçüde mümkündür evlenince değişirler mi?? Ailesi aslında çok iyi insanlar eşimi de anlıyorum onları özlüyor ama bende yılboyunca evimden ayrıydım sık sık gittim geldim izin kullandım ama bi düzenim oturmadı evliliğimden bişey anlamadım.
eşin olduğuna emin misin?Bunun önlemini aldı malesef tatilini ailesine yakın çevrede bir iki gün yapıp tekrar ailesinin yanına dönmeyi düşünüyor.ikinci bir tatili ise okullar açılmadan önce evimize döneceğimiz o arada.üstelik ağustos ayında da ablaları birlikte tatil yapacak bizi de davet ediyolarlar istemediğimi söyledim ama o da ayrı bir muallak.koca yazdan bana evimde iki bilemedin üç hafta kalıcak. O da yıl boyu kirlenmiş bir evin dip köşe temizliği, çıkarsa eş durumu tayini stresi belki de taşınmayla geçicek
Ben de aynini yazacaktım. Bunu becerebilenlere de hayretler ediyorum.Esimin ailesinin evine gidip 2 ay kalmak zorunda birakilsam 2 ay boyunca asla sevismezdim.
Evde birileri varken utaniyorum, rahat edemiyorum, yapamam derdim.
Yalan da degil, 12 yillik evliyiz daha evde biri varken birliktelik yasamadik, ikimiz icin de imkansiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?