• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin memleketine gitmek ??

Allah yardımcın olsun arkadaşım..zor olsa gerek ayrı olmak...zaten çalışıyorsun galmez öle zırt pırt zaten az çok tanımışsındın kv ni .. ben ev hanımıyım dediğim gibi uzun zamandır gelmediler geçen gittik diyoki biz ne zamn gelicez.. davetmi bekliyorsunuz dedim :9:

iyi demişsin:1:suan hayatımda değiştirmek isteyeceğim tek sey yasadıgım yer daha dogrusu ailemin yanında olacagım bir yasam.insan evlenirken asıkken aklı bi karıs havada oluyomus sanırım ben öyleydim hersey toz pembe gözüküyordu hem bana hem eşime

sorunuza empati yaaprak yanit verirsem asla asla asla diyorum.gecmisindeki pismanliklarin etkisiyle ayrica bir bagli olacak ve eninde sonunda bi baski gelecek.en iyi gelin kaynana iliskisi en uzaktaki kaynana ve ailesine bagliligi makul seviyede olan esten olusandir bence.kendimden ornek vereyim yurtdisindayim esim asla ailesiin yasadigi yere donmeyi dusunmuyor,ama ben turkiyeye dondugumuzde ne kadar gelip kalacak acaba diye korkulara sahibim.surekli yeri geldiginde pek o tarz iliskiden hoslanmadiigmi soyluyorum.ayni sehirde yasamak dusuncesi bile kabus ki bana karisamadigi halde..kisacasi isteginizde israrci olursaniz siz daha mutlu olursunuz,oraya gittiginizde esiniz sizin bu davranisinizi takdir eder de olumlu yonde degisirse bilemem tabii ki

Seninle ayni problemi yasiyoruz canim.3sene sonra tayin isticez ama ikna olmuyo.kesinlikle kendi memleketi.bu erkekler niye boyle..o gun geldiginde dananin kuyrugu kopcak ben gorebliyorum.bunu kaldiraram cok olayli olacak..sana da kolaylik versin allah. Goruyosun kelin ilaci olsa...

senin konunnla benimki çok benziyor hatta verilen sözler bile cnım valla Rabbim bize sabır versin ben 1 yıllık evliydm boşanıyorum ben de başlık açtım yazdım tekrarlamayayım...sabır diliyorum size de...

fiona
benim kv hem soğuktur
hem de laf çakmak için fırsat kollar
tatilimizi zehir eder,gittiğimize pişman eder bizi
benim eşim memleketinde okumuş ve bayılıyor oraya
bayınılmayacak gibi diil ki ben de çok seviyorum onun memleketini
ama ama ama
3 yıl sonunda edindiğimiz tecrübe şu
oraya gidersek
akrabaların dedikodusundan kurtulamayacağız
tanımadığım insanlara gezmeye sürükleyecek kv
ve herkesin içinde bana gönderme yapacak