• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin meraklı ailesi ve her şeyde söz sahibi olmaları

Merhaba arkadaşlar 7 senedir evliyim ve kaynım ve kayınpederimin her şeye karışması ve meraklılıklarından bıktım nasıl konuşsam bilmiyorum ama her defasında eşime özel şeyleri anlatma diyorum bir şey olmaz deyip geçiyor.Bir bakıyorum adet günümü dahi biliyorlar bıktım artık.evime kim gelir gider nereye giderim her şey maddi durumum.Ve ne zaman param olsa illaki bi bilirler para isterler ne yapayım nasıl söylesem de artık sussalar.bir çıkar yolunu bulur muyum
:oha:hadi diğerlerini geçtimde adet gününüzü neden söylüyo o_Osöylemesinde ki sebep ne .

Bu nasil bir aile ya?
Adet gunumden kayina kv ye ne?
Pess diyorum.
Kocaniza iyi bir ayar cekme zamaniniz gelmis de gecmis bile:sinirli:

Adet günü derken? Allah'ım daha neler duyacağız. Nasıl söylüyor böyle bişeyi. Peki kaynınızda anlatır mı böyle sürekli konuşurlar mı?
Bence iyi bi fırçayı hak etmiş eşinizde kaynınızda

Evliliğin ilk iki/üç yılı evlendiğinin farkında olmama ,eş ile ilgili gereksiz bilgiyi aile ile paylaşma,eve alınan çöpü anneye anlatma sanirim meraklı annesi olan pek çok erkegin yaptığı bir hata. Ama sizinki baya uzun sürmüş

Acaba direk kaynımla konuşsam ne olur diyorum sonra konuyu çarpıtır kardeşini doldurur diye korkuyorum
Kaynınızla neden konuşuyorsunuz anlamadım. Burada herkes eşinizin hatasını göstermeye çalışıyor siz hala kocişinize toz kondurmayıp kaynınızın kellesini alma derdindesiniz.
Kusura bakmayın ama kaynım sorduğunda her şeyi anlatan kocam olsa kapının önüne koyarım.
Kocanızın ayarlarına bakın siz.

Kaynınızla neden konuşuyorsunuz anlamadım. Burada herkes eşinizin hatasını göstermeye çalışıyor siz hala kocişinize toz kondurmayıp kaynınızın kellesini alma derdindesiniz.
Kusura bakmayın ama kaynım sorduğunda her şeyi anlatan kocam olsa kapının önüne koyarım.
Kocanızın ayarlarına bakın siz.
Toz kondurmama değil bi yanlışlık var cümlenizde defalarca konuştum anlamıyor hemen kıskançsın demeye başlıyor anlamıyor

Kocamla defalarca konuşmaya çalıştım olmuyor diğerleri sordukça o cevaplıyor.deli oluyorum her defasında

Söylesenize Allahaşkına adet gününüzü nerden biliyorlar,nasıl olmuş,size kim dedi.
Orayı bir açsanıza?

Eşinize neden hesap sormuyorsunuz?
"Söyledim bana kıskanç diyor"
Verdiğiniz tek cevap bu.
Desin..sizin adet gününüzü ele güne söyleyen adam size kıskanç dese ne olur.
Bu mu zorunuza gitti.
Parçalarım ben o adamı.
Gevşek!
Allah muhafaza etsin,en korkunç erkek tipi.

Siz kp kaynınıza değil de eşinize bi destuuur! Çekin. O ne öylee.
Zamanında eşimn tanıdığı biri benim için makyj yapmasn mı gibi bişey demiş. Hani dinden diyanetten. Safım da gelmiş bana akıl veriyor.
Ki aslnda öyle biri değildir eşim gözlerden sakınır beni. Günah münah demişler bu da iyi niyet sanmışş.
Öyle bir tepki verdim kiii dağlara taşlara.
Bana babam laf etmemiş sen kim köpek!
Bizimki de akıllandı hatasını anladı tabi sustu kaldı.
Bir de hamileyim son haftalarm doktora giderken aradı biri. Eşimde dedi doktora gidiyorz.
Elin adamı soruyor normal mi doğuracak sezeryan mı.
Tlf kapandı eşime çok söylendm o kmmiiş ona neymiş ki kadınsal bi mevzuyu açık açık soruyor işine baksn.
Siz taviz vermişsnz bence net olun canına okuyun korkmayın siz üzüleceksenz herkes üzülsün bu nedir yaa.

Esiniz anlasa da anlamasa da konusmaniz gereken kisi esinizdir. Ben olsam hic konusmazdim gerci, nerdesin ne yapiyorsun diye sorarsa da kardesinle konusacak konu mu bitti, sana ne nerde oldugumdan diye terslerdim.

Aslinda esinizin anlatmasi da digerlerinin merak edip dinlemeleri de tuhaf ama bazi ailelerde boyle degisik adetler olabiliyor. Onlar aliskin olduklarindan normal zannediyorlar. Ya psikolojik savas acip esinizi yildirmaya calisin ya da boyle yasamaya kendinizi alistirin. Bir kulaginizdan girip digerinden ciksin.

Back
X