Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar 7 senedir evliyim ve kaynım ve kayınpederimin her şeye karışması ve meraklılıklarından bıktım nasıl konuşsam bilmiyorum ama her defasında eşime özel şeyleri anlatma diyorum bir şey olmaz deyip geçiyor.Bir bakıyorum adet günümü dahi biliyorlar bıktım artık.evime kim gelir gider nereye giderim her şey maddi durumum.Ve ne zaman param olsa illaki bi bilirler para isterler ne yapayım nasıl söylesem de artık sussalar.bir çıkar yolunu bulur muyum
Bir bakıyorum adet günümü dahi biliyorlar
Kaynınızla neden konuşuyorsunuz anlamadım. Burada herkes eşinizin hatasını göstermeye çalışıyor siz hala kocişinize toz kondurmayıp kaynınızın kellesini alma derdindesiniz.Acaba direk kaynımla konuşsam ne olur diyorum sonra konuyu çarpıtır kardeşini doldurur diye korkuyorum
Toz kondurmama değil bi yanlışlık var cümlenizde defalarca konuştum anlamıyor hemen kıskançsın demeye başlıyor anlamıyorKaynınızla neden konuşuyorsunuz anlamadım. Burada herkes eşinizin hatasını göstermeye çalışıyor siz hala kocişinize toz kondurmayıp kaynınızın kellesini alma derdindesiniz.
Kusura bakmayın ama kaynım sorduğunda her şeyi anlatan kocam olsa kapının önüne koyarım.
Kocanızın ayarlarına bakın siz.
Öyleyse tek muhatabınız kocanız. Kocanız anlatıyor millet dinliyor.Toz kondurmama değil bi yanlışlık var cümlenizde defalarca konuştum anlamıyor hemen kıskançsın demeye başlıyor anlamıyor
Benimle ve benim ailemle ilgili olmayan herşeyi anlatabilirsin.Ama benim hakkımda söylediğin birseyi duyarsam seni rezil ederim demek lazım bu adamaHer söylenene itaat ediyor ailesine
Konu nasıl adet gününe geldi cidden merak ediyorum ???
Bu kısmın mübalağa olduğunu umuyorum..Bir bakıyorum adet günümü dahi biliyorlar bıktım artık.