Esimin mesaj aciklamasi

Eşinizin telefonuna ablanızı hangi isimle kaydettiğine bakın.
Çünkü muhtemelen ablanızın numarasının bir üstündeki yada bir alttaki numaraya gönderilmeye çalışılmış o mesaj.
Erkek yada kız ismi olması muhim değil, neler görüyoruz burda. Araştırın derim

bu erkekler yüzyıllardır aynı palavraları sallıyor, aynı bahanelerin arkasına sığınıyorlar..
bıkmadılar, usanmadılar..
azıcık yaratıcı olun be kardeşim ...

'Asla şüphelenmiyorum.' biraz fazla iddialı bence ve nedense sonu hep hüsran oluyor bu aşırı güvenmelerin. Sinek küçüktür ama mide bulandırır derler, bana çok inandırıcı gelmedi açıklaması. Arkadaşı atmış olsaydı en azından kendi ismini yazardı, karşı taraf da müneccim değil sonuçta, farklı numaradan mesaj atınca hemen tanıyacak değil.

Bu meseleyi araştırın derim, umarım sizi üzecek bir sonuç çıkmaz karşınıza.

konu sahibi konuyu saat 4 gibi açmış.yani eşi çoktaaan eve gelmiştir ve bu konu konuşulmuştur.... ne oldu açıklaması merak ettim gerçekten...
yine de umarım ikna edici olmuştur

Kizlar biraz önce ablam aradi esim yanlislikla mesaj yollamis mesajda yazan ise söyle: Merhaba, seni kirmak istemedim lütfen yapma.
Sonrada geri yazmis..abla kusura bakma yanlis oldu diye.

Arkadaşı bedava mesajı kullanmak için yeltenip yanlış numaraya attıysa, ikincisini doğru numaraya atmıştır. Sonuçta arkadaşın mesajını giden mesajlar bölümünde ablanıza giden mesajdan hemen sonra göreceksiniz. Numaraya bakarsınız. İçiniz rahat etmezse, ararsınız da.. O telefonda mecburen bir doğru gitmiş mesaj daha olmalı "Bu numara filan arkadaşımın ben bilmem ne diye" bunu da gördünüz mü, tam olarak emin olabilirsiniz...

Boş bir giden kutusu varsa..
Güven konusunu artık siz bilirsiniz..

Bizde esimle küsüz mesela bu gece yatakta bi msj atti sonra teli sarja takip uyudu. Uyandirmadan yavas yavas ciktim yataktan bi an agir cekimden felc olcaktim tikirti yapmadan burnunun dibindeki teli yerden almadan son atilan msja baktim kankasina cvp yazmis yoksa icim icimi yerdi daha onceden yakaladigim icin yuzunede soykledim guvenmedigimi.
Bide hem suclu hem guclu. Guvenmiyosan niye hala birliktesin diyo dicek bisey uretemiyorum

Arkadasa katılıyorum.çok mantıklı bu

ihtimaller hep kötü tarafı gösteriyor ama ben olsam akşam eşim gelnce direk alırım telefonu elime bakardım.
dedikleri gibi mesajlar duruyorsa okurdum ve doğruyu söylüyorsa zaten silmez ama muhtemelen sildim önemsiz diyebilir
ama küçük bir ihtimal daha var eşiniz eğer doğru söylüyorsa ve sizinde şüphelenmeyeceğinizi düşünüyorsa gerçektende silmiş olablr mi ya da arkadaşım silmiş diyecek? bunlarda iyi ihtimal olanı

Konu sahibi arkadaşım ne yaptınız dün akşam? Konuşabildiniz mi?

bana bu durum şunu hatırlattı
abim sigara içtiğini babamdan gizliyordu
bi gün evde askından montunu alırken sigara paketini babamın yanında yere düşürdü
babam ''oğlum bu ne böyle'' deyince '' baba cuma namazında arkadaş yanlışlıkla benim cebime koymuş'' diyerek yüzyılın saçmalığına imza atmıştı.

bi kaç arkadaş yazmış arkadaşı atmış olsa rehbere girmezdi,direk numara girerdi
ablanızın isminin çevresindekileri yakın markaja alın derim.

Valla kadın milleti hafiye gibiyiz.Arkadaşlar çok doğru yorumlar yapmışlar.Ama inşallah olumsuz bir şey çıkmaz.

anlayamadığım siz 12 gün önce ''Nasıl kavusabilirim:-(( '' diye konu açmıştınız..eşiniz askerden 2 haftaya gelecekti siz 4 ay önce doğum yapmıştınız,yurt dışındaydınız ve aileniz gödermiyordu bebek hasta olur diye..Eşinz geldi askerden, siz yanına Türkiyeye geldiniz hemen bu olaylar mı oldu daha hasret gidermeden

Eşimden şüphe duymuyorum diyerek zaten olayı bitirmişsin . Bu devirde babana bile güvenme denilirken eşine bu güvenin bana çok safça geldi kusura bakma lütfen . Ortada bir anormallik olduğu ortada . Arkadaşı atmış olsa neden ablana atsın ki msjı . Kayıtlı olmayan numara olduğu için rehberden bir isim seçmez rehbere girmez bile . Öte yandan eşin çapkınlık yapmış olsa bu kadar mı dikkatsiz olur bir insan ?Kendi eliyle yakalanmış resmen .Herşey ortada zaten yorumsuz ..

İnsanları gereksiz meşgul ediyorlar sanki
Hep çelişki

ben bu durumdan çok huylanırdım
huylangıç bir yapım var , kafasın keserdim

aynen katılıyorum, komşu isimlerine baksın ablanın ama büyük ihtimal ous değiştirmiştir, başka isim altına kaydetmiştir hatta belkide numarauı komple silmiştir

Wooow diyorum :)

Konu sahibesi arkadaşım bir başka konusunda eşini herkesten kıskandığını yazmıştı.
Şimdi ki konusunda da eşinden asla şüphe etmeyeceğini belirtiyor.

Bu ne yaman çelişki böyle.

Son düzenleme:
Ayrıca konu sahibi siteye girmiş ama cevap verme gereği de duymuyor.

Böyle yapanlar lütfen konu açmasın.

Zaman ayırıp yorum yapılıyor neticede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…