Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kusura bakmayın da, siz aldatmasına izin veriyorsanız biz daha ne diyebiliriz ki buradan?!
gerçekten çok haklısınız. arkadaşın başına gelenin benzeri basıma geldi. çok tartısmalar oldu peşini bırakmadım bu durumun. sonucunda boşanma davası açtım baktım kedi gibi oldu ve sonucunda hersey sıfırlandı. şimdi ne rahatsız eden, ne arayan ne soran var ne de baska bişi... arkadasım erkekleri rahat bırakmıcaksın fazla ne de fazla sıkıya getiriceksin... yoksa kaçıp gidiyorlar ya da evlerine bağlanıyorlar... ayyyy benim karşımda msglasıcak ben durucam yok aramalar devam edicek oldu !! nerde senin kadınlık gururun ya ? evliliği koruma bahanesiyle ucundan birazcık aldatılmaya mı göz yumacaksın bıraksana be canım bu işleri. meydan oku kadına da eşine de ama usturuplusundan
bencede öyle olmalı.evli olmadıgım için sizin tarzınzda knşamıorm ama fikirlerim bunlardı..
bana o kadınla muhattap olmak cok onu kırıcı geliyo.bunu yapamazdım sanırım.ama eşinede en büyük cezayı vermeli.enazndan korkutmalı.sizinki gibi yola gelir yada yoldan cekilir enazından..ama bişey yapılmalı cidden göz yummak aptalca olur
sizi üzmek istemem ama ,esınızın bır sapıgı yok .boyle sapıkmı olur yahu ne sacma .sapık her kafası estıgınde arayacak mesaj atacak ,esınız bu duruma hıc ses cıkarmayacak .cıkarmadıgı gıbı onlem de almayacak .sızı uzmek ıstemem ama esınız bence profosyonel capkın.onlemını erkenden almıs .ne olur olmaz dıyıp telefonda bır mesaj gorursenız ve ya bır kadın tarafından arandıgında yakalarsanız,bahane onden hazır .vardı ya o sapık ıste .olaya bak ya .
_askım kım aramıs ?
_aman vardı ya benım sapık o aramıs
aıle fertlerınızden bırı gıbı olmus artık
yok izin vermiyor o kadının attğı mesajlar moralimi bozmasın diye istemiyormuş yada işle ilgili özel bir konuymuş gözüm sürekli üzereinde inanın bu durumdan nefret ediyorum ama kendime engel olamıyorum sorduğumdaysa herzaman aynı şeyler onu çok sıkıyormuşum rahat bırakmıyormuşum bunalıyormuş evdede rahat yokmuş
yok izin vermiyor o kadının attğı mesajlar moralimi bozmasın diye istemiyormuş yada işle ilgili özel bir konuymuş gözüm sürekli üzereinde inanın bu durumdan nefret ediyorum ama kendime engel olamıyorum sorduğumdaysa herzaman aynı şeyler onu çok sıkıyormuşum rahat bırakmıyormuşum bunalıyormuş evdede rahat yokmuş