• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin mesajları beni çileden çıkartıyor

bebeğin için çook üzüldüm Allah rahmet eylesin sizede sabrını versin...

Valla Allah erkeklerin hepsini islah etsin ya.
Ya ben evli veya nisanli olan adamlara kuyruk sallayan veya arayan kadinlarida hic anlamiyorum.

Bu arada gercekten hesaplasmak istiyorsan bence birde faturayi sor.
Bir bir kimi aramis kime mesaj atmis gor. Tanistiginizdan beri kadin rahatsiz ediyormus dedin,
belkide esin yuz veriyodur o yuzden hala msjlara devam..

Valla Allah erkeklerin hepsini islah etsin ya.
Ya ben evli veya nisanli olan adamlara kuyruk sallayan veya arayan kadinlarida hic anlamiyorum.

Bu arada gercekten hesaplasmak istiyorsan bence birde faturayi sor.
Bir bir kimi aramis kime mesaj atmis gor. Tanistiginizdan beri kadin rahatsiz ediyormus dedin,
belkide esin yuz veriyodur o yuzden hala msjlara devam..

o kadının bazı mesajlarını görmüştüm gerçekten sapıkçaydı ama bir insan nasıl bıkmadan usanmadan msj atar anlamıyorum.. geçen hafta üzücü bir olay yaşadık mesajların hepsini okuduysanız görmüşsünüzüdr o olaydan sonra eşimin telefonuna ne mesaj geldi nede eşimi telefonla ilgilenirken gördüm geçici bir durummu bilmiyorum şu an izlemekteyim:44:

Mesajlarin hepsini okumadim:77:
Erkekleri kontrol etmek gercekten cok zorda.
Ne bileyim. Kendimi bir sapik yerine koysam,
bana yuz vermeyen hiyara ben niye bidaha mesaj atayim ki diye dusunuyorum.
Esinin o sapigin mesajlarina yanit vermediginden eminmisin?
Esinin hatti faturaliysa mutlaka bi goz atmalisin.

Mesajlarin hepsini okumadim:77:
Erkekleri kontrol etmek gercekten cok zorda.
Ne bileyim. Kendimi bir sapik yerine koysam,
bana yuz vermeyen hiyara ben niye bidaha mesaj atayim ki diye dusunuyorum.
Esinin o sapigin mesajlarina yanit vermediginden eminmisin?
Esinin hatti faturaliysa mutlaka bi goz atmalisin.

benimde orada kafam karışıyor :44: eşim yanıt veriyor olsa kadının mesajları daha farklı olurdu diye düşünüyordum bir yandan da karşılık almasa neden yazsın diye düşünüyorum kafam çok karışık:44: zaten şu an bunları düşünecek durumda değilim biraz uzaktan izleyeyim bakalım ne olacak

Bence var ya hiic umursamamaya calis.
Aslinda ne hali varsa gorsun diyebilmek lazim.
Allah'in adaletine butun kalbinle inan.
Esin seni uzecek bisey yapiyorsa Rabbim hesabini tek tek sorar insallah.
Hem bu dunyada hemde obur dunyada rezil olur.
Sen keyfine bak, hayatin tadini cikar.

arkadaşım allah sana ilk önce çok çok sabır versin allah hiç kimseye evlat acısı göstermesin..
yaşadıkların çok ağır.. eyer bir evlilikte huzur yoksa o evde mutlu yaşamanız çok zor hele birde işin içine nefret girerse bu iş bitmiş demektir sen şuan onu değil kendini düşünmelisin bir evlilik şüphe ile yürümez bunu sakın unutma.. kendini çok yıpratmışsın ve çok değer vermişsin yoksa şimdiye kadar bitirirdin. inşallah eşinin aklı başına gelirde yuvasına sana sım sıkı sarılır mutlu mesut yaşarsınız.

Ne kadar rahatsiniz çok şaşırdım daha ilerisi var mı bilmiyorum ama telefonla kesin seni aldatıyor
Neden mesajlar bu ara kesildi esın üzüntülu olduğu için kafasını dinlemek istedi
Sapık olsa hattını değiştirir dilekçe verir bisey yapar
Cevap yazmasa sürekli mesaj atmazdi sıkılır birakirdi kadın cevap yazıyor hem de gözünün önünde
Ve sen tüm bunlara göz yumuyorsun çok tuhaf
Birazcık kurcalasan aldatildigini hemen anlayacaksın dene istersen çok net söylüyorum saf olma
Çok sinirlendim ya cocuk mü kandırıyor bu adam

Tamam hatırladım seni sen su pınarın evinizde kalmasına musade eden kisisin önceki ve şimdiki konularına dayanarak sadece sunu söylüyorum bu kadar taviz vermeye devamedeceksen basına geleceklere hazırlıklı ol hatanın cogu sende

Back
X