- 2 Ağustos 2017
- 443
- 757
- 103
- Konu Sahibi Tebdilimekan
İyi akşamlar. Sabahtan beri kafama taktığım bir konu var belki abartıyorum sizlere danışmak istedim. Sabah eşim uyurken telefonunu kurcaladım. Arkadaş grubundan biri bir video atmış. Videoda eşimin başka bir arkadaşı videoyu atan kişiye şamar atıyo. Gayet normal eğlencesine saçma bir video. Eşim de buna cevap olarak çok afedersiniz g.te şaplak atarmış gibi yazmış. Pek hoşlanmadım eşimin cevabından p.rno filmleri anımsattı bana. Eşim genelde arkadaşlarıyla küfürlü konuşur laçkadır ve mesajları bana göstermek istemez küfürlü bakma der. Ama baktığımda da gizli bişey görmem dediği gibidir. Eşimin p.rno izlediğini felan düşünmüyorum uçkuruna da düşkün biri değildir. Neyse gördüm ve birşey demedim. Akşam dilimi tutamadım gördüğümü söyledim. Önemsemedi güldü benim aklıma öyle şeyler gelmedi dedi. Ben de sen evlisin azcık terbiyeli ol felan dedim konu kapandı ama yaşanmasaydı bu olay daha iyi olurdu. Abartıyor muyum acaba baya da kıskanç biriyim. Vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim. İyi akşamlar.