Esimin mutlulugunu dusunuyorum ama bende mutlu olurmuyum

Lamiha

MEOW!
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2015
1.351
647
123
Kizlar esimle iki senedir evliyiz ailesinin orda otururken baska yere tasindik cunku ailesiyle cok problemler oldu dislandim vs neyse tasindik ama esim burda yasamak istemedigini her halinden anliyorum herseyi bosvermis durumda. Zaten kendiside soyledi ve benim israrimla tasindi ve tasindiktan sonra esimin isteksiz tutumundan sonra benimde motivem gitti. Bayramda ailesine gitmekle gitmemek arasinda sonuca varamiyorum. Ben hep kendimden fedakarlik gosterdim ama ortada kaldim esim ailesine karsi beni savunmaya cekiniyo ailesi kizdiydi vay sen lamihayimi tutuyon bize. O yuzden gitmek istemiyorum hep fekadar oluyorum iyi olalim diyorum ama esimdende beni mutlu edecek guvence saglicak bisey duymak istiyorum. Zaten burda yasamak istemiyo. Ailesiyle gorusmezsem ilerde daha cok problmlr olabilirmis. E ben inat edersem nasi devam edecem bu evlilik. E nereye kadar gidecek boyle. Ailesinin oraya tasinsak geri duzelcekmi mutlu mu olcak esim. Iyice yere basar tum aile diye korkuyorum cunku en son az daha vurcakti kaynim bana gidersem rahat edip ezebilirler abartiyomuyum. Bunu aslinda istemiyorum oraya gitmeyi katiyen karsiydim aslinda beni uzen sey esim bana mutlu olcaz yanimda dur seni mutlu edecem senin arkandayim demiyo diyemiyo. Sanki ailesiyle birmis gibime geliyo benden yana degilmis gibi. Her koca hanimin mutlulugunu ister tabi diyo ama beni ikna edecek tatmin edecek birsey demiyo cok zoruma gidiyo. Ne diyebilirimki elimden bu geliyo diyo. Ben ondan maneviyat disinda bisey istemiyorum ama gonlumu hos tutsa ne var.
Ayriligi dusunuyorum yanlismi dusunuyorum. Inat mi ediyorum

Oraya gitme tekrar ne demek üstüne yürümek vurmaya yeltenmek...
Eşinle ciddi ciddi konuşmalısın bu evliliğin sonu can sıkıcı olabilir Allah korusun..

Oraya gitme tekrar ne demek üstüne yürümek vurmaya yeltenmek...
Eşinle ciddi ciddi konuşmalısın bu evliliğin sonu can sıkıcı olabilir Allah korusun..

Aynen. Oraya gitmeyi dusunmuyorum diyo ama burda yasamak istemiyo nekadar boyle devam edecek. Elinde sonunda gitmek ister yada ben istemedigim icin kendi ayrilalim der. Oraya geri gitmek benim icin hata olmazmi?

Can'ım asla geri dönme geri dönünce daha beter olurlar emin ol. Ve ayrıca kocan senin arkanda duracak sana laf söylettirmeyecek karakterde değilse kusura bakmasın ama mutsuz olmaya mahkum. Bir erkek karısını bile müdafa edemiyorsa ben o Ada'ma saygı bile duymam al karşına konuş kocanın ailesi artık sensin önce bi bunu idrak Etsin. Benim eşimin ailesi de beni hiç istemedi hatta annesi olmayacak laflar bile söyledi ama bunu bir kere yaptı karşısında oğlunu buldu hemde sert bi dille şimdi hiç biri bana asla kötü bi laf edemez ve herkes saygı duyuyor. Bunu yapabilecek olan tek kişi eşin yapamıyorsa da ya seni ya ailesini bırakacak. Ne demek babası vurmaya kalktı kim o ya hangi hakla terbiyesizler

Aynen. Oraya gitmeyi dusunmuyorum diyo ama burda yasamak istemiyo nekadar boyle devam edecek. Elinde sonunda gitmek ister yada ben istemedigim icin kendi ayrilalim der. Oraya geri gitmek benim icin hata olmazmi?

Bence gitmen bir hata olur.
Eşin de madem istemiyor sorun ne aranızda tam olarak?

bence bir daha dönmemelisin..
öyle kaynım bana vuruyor dışlıyorlar falan bunlar yutulacak şeyler değil..

eşine de farklı yanaş konuş onunla mutsuzlugunu görüp üzüldüğünü belirt falan.. belki düzelir ama dönme.

Bende geri donmek istemiyorum bazilari diyo onbes yirmi dakka yere tasinirsin ozaman daha rahat olur hem ailesi akillanmistir falan cunku bayaadir gorusmuyorum ama inanamiorum buna cunku beni istemediklerini dusunuyorum ve esim burda evimiz pek ilgilendirmiyo salmis durumda ve bayramda napcam bilmiyorum

Cok konustum ama sanki ailesinden yana gibi hissediyorum. Bana haklisin diyo ama ailesine karsi mahcup durumda hala tasindigi icin. Burda yasamak istemiyo ve bosverdi hayati. Ben o mutlu olurmu dye dusunyorum bayramda gitsem ama bilemiyorum. Esimde dusunuyomu mutlulugumu

Evini ayırmışken geri gitme, bi da kopamazsın.
Ailesiyle görüş, adı küslük olmasın, ama sen yine mesafeli ol.
Aslında büyük problem eşin. O tavrını koysa kimse bişey diyemez.

Evini ayırmışken geri gitme, bi da kopamazsın.
Ailesiyle görüş, adı küslük olmasın, ama sen yine mesafeli ol.
Aslında büyük problem eşin. O tavrını koysa kimse bişey diyemez.

O tavir koyuyo ama bisey soylemiyo. Misal bundan onceki bayramda kimse benle konusmadi buyuk annesindeydik annesigile gitmedik bu yuzden ama onlar benim yuzumden gitmedigimizi dusunuyo. Kelime etmiyo soylemiyo onlara tavir aliyo guya ama onlar farkli sey anliyo yine ben kotu oluyom

Evinizde eşinize güler yüz gösterin
Adam eve gelince huzur bulsun evini yasadıgı yeri sevsin
Etrafta arkadas edinin ailece görüşün
Eşinize ailesi ile ilgili konusmayın
O taraf dediiniz yer sanırım ailesinin yasadgu sehir bu konuyu da kapatın artık baska yere gelmişssinz

Salmıs derken ne yapıo eşiniz?

Esim evet donmek istemiyorum diyo ama burda yasamak istemiyo ozaman nolcak boyle nereye kadar
Doğru nereye kadae büyükler girmeli araya tarafsızlardan yok mu anlatabileceğiniz hakemlik yapacak dürüst biri.
Belki bu sayede hatalarını görür

asla geri taşınma. kocanın büyüyüp evlendiğini kabullenmesi lazım. mutsuz olsun biraz boşver
Aynı fikirdeyim. Madem ailesinden kopmaya hazır değildi evlenmeyecekti. Bırak mutsuz olursa olsun. Aslında mutsuz. Olmasının sebebi sen degilsin ailesi. Bunu anlamasini sagla.

Aynı fikirdeyim. Madem ailesinden kopmaya hazır değildi evlenmeyecekti. Bırak mutsuz olursa olsun. Aslında mutsuz. Olmasının sebebi sen degilsin ailesi. Bunu anlamasini sagla.
yani bence hem ağlarım hem giderim olayı erkeklerde de geçerli olmalı. anasından ayrılamayacaksa evlenmesin erkekler. aklın yolu bir

Bence de geri dönme artık sen ve eşin ailesiniz ben mesela kv ile ilgili bugün bi konu açmıştım dün bize kalmaya gelmişti,bugün ben odada yokken hakkımda ileri geri konuşmaya başlamış eşim sinirlendi,annesi götürdü bizim evden,sonra kb arayıp telefonla bana ağza alınmayacak şeyler söyleyecekti eşime söyledim ikimizin telefonundan da engelledi annesini,sonra bana seni benim yanımda kimse üzemez annemi dahi tanımam kimse karıma saygısızlık yapamaz dedi insan öyle bi güven buluyor ki ama senin anlattıklarına göre eşin sana böyle bir güven vermemiş,hiç sevmediğim bir tabir vardır ailesinin gözünde "el kızısın" yanlarına gitesen psikolojin iyice bozulabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…